|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לא בעיה להשיג שילך לאחד הבחורים הגדולים במכון וישאל אותם , רק שיזהר לא לקחת זיוף , ארסן זה הכי "בטוח".
בקשר ללמה לא מוכרים? כי זה לא חוקי , בחנויות טבע בכל מקרה היה אפדרה שזה הצמח או הצורה הטבעית של האפדרין ככה שאפקט גדול לא היה לו כמו לאפדרין מעבדה שהוא 99-100% Hcl בארסן אני יודע יש רק 90% כל השאר זה זבל שעוזר לקני הנשימה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
או שזה קיצור לשם שלו?
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() Hcl אכן , זה דבר מאוד מוכר בעולם הכימיה בעיקר בתרופות ומלחים.
HCL זה לא השם שלו אלא אומר שהמוצר "נקי" ו"מקורי" , וזהו החומר הפעיל בשטח ולא משהו עם תוספות ושטויות למינהם... בכל מקרה למוצר קוראים אפדרין ארסן , הכי נפוץ בארץ כמו שאמרתי הוא 90% אפדרין אפשר למצוא 100% , השאלה כמה מהם מזיופים תמצא בארץ ויש בשפע , תגיד לחבר שלך שיבדוק טוב טוב מה הוא לוקח כי העסק בארץ התחיל להשתגע |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
ואיך אני יכול לדעת כמה אחוז?
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() Hcl משולב כחומר פעיל בתוך האפדרין , אפדרין לא שווה Hcl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() חח לבעל האשכול : תזונה(דלת פחמימות)+אימונים(אירובי 30דק' בסיום אימון)= חיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() תגידו סתם שאלה מענינת אותי באיזה ארצות אפדרין הוא חומר חוקי?
|
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() ברוב הארצות חוץ מישראל וכמה מדינות באירופה , בארה"ב החזירו את זה למעגל המכירות גם בקנדה זה מוגבל בקופסאות ובמינון צריך גם ת.ז או רישיון נהיגה כדי לקנות בקיצור סרט לא קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין פיקוח כמעט על היצור של העניין הרוב זה Underground מעבדות מחתרת שאין עליהן פיקוח , ככה גם רוב החומרים בארץ בקיצור לפני שאחד המנהלים יבוא לפה ויתחיל לצייץ נסגור את הסיפור פה , שיהיה בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
חח וההמלצה המוזרה של ללכת לאחד הבחורים הגדולים ולשאול אם הם יודעים דיי מוזרה חח אני אישית מתפדח לגשת לבן אדם ולשאול אותו איפה לקנות חומר מסוים שלא חוקי |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() השתמשתי תקופה, ואני חייב לציין שזה מייבש, מאד, צריך לשתות ה-מ-ו-ן כי בהתחלה שלא שתיתי הרבה היו לי סחרחורות.
מה שהדהים אותי באפדרין, שהשתמשתי כולה שבועיים, והגעתי לתוצאות בחיטוב למה שאני לא מגיע בחודש וחצי בלי אפדרין. מישהו יכול להסביר את זה? אני ממש לא מבין גדול
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לתוצאות חיטוב , כמה סיבות: 1. היו לך לפני זה המון נוזלים והורדו אותם 2. עשית הרבה אירובי כי אפדרין ממריץ 3. לא אכלת כמעט כי אפדרין מגביל את התאבון לפחות בחודש הראשון ויש עוד סיבות , בוא נגיד שזה לא בגלל האפדרין עצמו אלא מהתופעות לוואי של האפדרין , האפדרין עצמו לא עושה הרבה וגם הפעולה התרמוגנית שלו לא גדולה (~100 קלוריות ביום) |
|
![]() |
![]() |