|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תחתוני סבא...
http://www.israelbody.com/showpost.p...5&postcount=20
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() תעשה סקווט עם 240 קילו ואז "תיפול" ובלי כוונה המוט יוריד אותו
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
וינגייט מוסד מסחרי בימינו מי שרוצה להשכיל באמת צריך ללמוד מעבר להשכלה של וינגייט וכמו שאמרת אנחנו מיעוט ,וינגייט מכשיר מדריכים שצריכים לעבוד עם כלל האוכלוסיה ,מפתחי גוף הם אחוז קטן מאוד מאוד .
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכולם שם חפרנים כזה אני אומר לאיזה אחתשם פעם תראי לי תרגיל טוב שמשלבים משקולות יענו שעובד על הבטן והיא אומרת שהיא לא עוזרת לי בדברים כאלה כי זה מסוכן או משהו כזה לא זוכר מהי חירטטה לי כול המדריכים שם אפסים בגוף שלהם יענו למרות שהבנות המדריכות יש להם גוף בסדר אבל אני מדבר על הבנים ............................ ןמה שמצחיק שזה מועדון טוב ולא עוד איזה מועדון בשכונה אם תקציב של 100 שקל לחודש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכולם שם חפרנים כזה אני אומר לאיזה אחתשם פעם תראי לי תרגיל טוב שמשלבים משקולות יענו שעובד על הבטן והיא אומרת שהיא לא עוזרת לי בדברים כאלה כי זה מסוכן או משהו כזה לא זוכר מהי חירטטה לי כול המדריכים שם אפסים בגוף שלהם יענו למרות שהבנות המדריכות יש להם גוף בסדר אבל אני מדבר על הבנים ............................ ןמה שמצחיק שזה מועדון טוב ולא עוד איזה מועדון בשכונה אם תקציב של 100 שקל לחודש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זאת הודעת מוטיבציה שכתבתי לבחור בשם BLUE NINJA אחי ...הרבה אהבו אותה וקבלתי מחמאות עליה באמת ניראת מעוררת מוטיבציה אחרי שאני קראתי אותה בעצמי עלתה לי המוטיבציה מההודעה שאני כתבתי חחחח נסה לקרוא אותה ![]() רק אל תיתיחס בפוסט שכתבתי את ההודעה המקסימה הזאת ל ALON BIG GAY הבחור חבר של מתחרה שעושה הכל בשקט ומסוכן ומתקדם בשלו אז צריך לתת לו כבוד חחחחחחחחחח קאלק כבוד 2 פצצות לפנים חבל לא סמתי לו אותם בנאבא או במפגש בחנות של גיל לפני IFBB 2007 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() חחח גלעד הבעיה שלי זה לא המוטיבציה האפס הזה לא יצליח להוריד לי תמוטיבציה בחיים אבל תגובה בן החזקות שקראתי לך תהיה משורר או פסיכולוג יחייזר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אמרת הוא מוריד לך את המוטיבציה נכון? אז תוריד לו בחזרה!
כל פעם שהוא אומר לך איזה שטות או הערה לא במקום אז תגיד לו "טוב אחי", "שמענו", "יש לך עוד משהו להגיד?" וכו'... כמה פעמים של משפטים כאלה והוא לא מתקרב אלייך יותר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחח,גם לי יש מאמן דפוק כזה.
אני עושה דד ליפט נקי,והבן :):):):) משתגע שאני עושה את זה נקי וכמעט עם משקלים כמו שלו. ובקשר למאמן ש'ך,תעיף לו כאפה שיסתום את הפה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולפותח הפוסט, אתה מתאמן בג'אמפ בירושלים? עריכה : שחכתי לציין שוינגייט לא הוציאו את הדד ליפט מרשימת התרגילים המוכרים, אלא מלמדים אותו רק בקורס מדריכים מתקדמים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
הושעה
|
![]() חחח "לא חדר כושר של באדיבילדרים"...
שהיה כבר מודה שזה "חדר כושר של זקנים וילדים מפליצי קוטג'" וזהו...