ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-01-08, 21:48   #21
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

לי קוראים טונה :s
ואני חי עם זה בשלום!
ישן 18-01-08, 21:49   #22
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

חחח מה אשכרה אכפת לך מה אומרים עליך ?
אני כבר מזמן ירדתי מהקטע הזה וחוץ מזה יש בי המון תמיכה בגלל שעשיתי שינוי וירדתי המון במשקל ויש את הילדים האלו שסתם באים לחדר כושר ועובדים סתם שרואים אותי שותה את האבקה אחרי האימון יודע מה הם אומרים ? וואלה אתה מתפתח רק בגלל זה או אחי יהיו לך בעיות או זה קימקלים זה כמו שאני אביא לך סטרואידים פעם אחת נסיתי להסביר מזה התייאשתי מהיום אני מסכים איתם אחי ואומר להם זה אסטרואידים :]
אל תתיחס לאנשים מטומטמים ותבין המשקלים וכל מה שאתה עושה זה לא מעניין מה שאמור לעניין זה איך אתה נראה עם זה שאתה תוריד חולצה בקיץ בים ואנשים יראו את הגוף שלך תחכה לזה שיקום ויגיד זה רק בגלל האבקה אבל זה על הזין שלך כי ביינתים לך יש גוף ולא יש עצמות...!
אל תתיאש אחי זה כל החוכמה !
ישן 18-01-08, 22:32   #23
maradona
חבר פעיל

הסמל האישי שלmaradona

שלח הודעה דרך ICQ אל maradona שלח הודעה דרך MSN אל maradona

אחי אם מזה אתה נשבר אז את לא רציני.
תיהיה גאה במה שאתה עושה וכל הירידות האלה של הילדים קבל את זה בתור מחמאה
בתאכלס אותם ילדים מקנאים ולכן הם מנסים לרדת עליך כדי שיהיה להם טוב עם עצמם.
אם אתה באמת אוהב את זה אתה תמשיך עם זה גם אם האדמה תיפול מתחתיך.
אם הייתי נשבר מכל פעם שמישהו היה יורד עליי או מנסה להוציא אותי אפס כי אני משתמש באסטרואידים אז הייתי נראה כמו שנראתי ביום הראשון שלי בחדר כושר.
השם השני שלי הפך להיות חלבון וכל הבנות באמת חושבות שאני לוקח "אסטרואידים" ואיכשהו ברוב הפעמים זה תמיד מגיע לכיוון השלילי למרות שיש פעמים שזה עוזר לך כמו ביטחון עצמי ושתופסים ממך סוס.
תכניס לעצמך בראש שבקיץ,שבוע לפני שאתה מסיימים ביה"ס ואתה תשחק כדורגל בשיעור ספורט בלי חולצה וכל הבנות ירוצו ליד המגרש ויראו אותך,אתה תראה כמה שזה ישתלם .

maradona מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 09:05   #24
אורי סטמקר
חבר פעיל

הסמל האישי שלאורי סטמקר

יש לך מטרה אחת זה פיתוח גוף אז על תיתן לאף פלוץ להפריע לך להגיע למטרה הזו.

מי שמפחד מהאחד לא מפחד מאף אחד!!!!
ישן 19-01-08, 10:06   #25
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

אצלי דווקא מקבלים את זה סבבה ואפילו עוד חבר התחיל לישמור על תזונה...
קניתי ת'גיינר הראשון שלי ליפני כמה ימים(מזל טוב לי! ), ולא קיבלתי תגובות רגעות, רק תגובות כמו" איזה כיף לך שההורים שלך מרשים לך" חחח ^_^ Xd

פותח הפוסט פשוט תיצטרך להיתמודד עם זה....לא צליח לשכנע אותם שזה טיבעי וכל זה....הם עםהראש בקיר....אל תתייחס
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 11:38   #26
sason
Banned

לך כך איזו אבקה ותרגע..
sason מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 12:08   #27
Zoska
חבר פעיל

תאמת לא מבין אותך מה אתה שם עליהם בכלל?
עדיף להיות איזה שחיף עם ידי מקרוני שמשחק אותה הרי בפועל הוא היה מת לחצי ממה שיש לך
אז הדרך שלו לבטא את זה , זה בבורות ולהגיד שזה יעשה לך זין קטן קיצר אחי שחרר ואל תשים
עליהם כלום אתה אוהב את זה תמשיך .
אחוז שומן: 10-12
Zoska מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 13:40   #28
nico
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
בנוגע לעקיצות,בפעם הבאה שמישהו יגיד לך שאבקות יעשו לך זין קטן ,תזכיר לו שעדיין זה יהיה יותר גדול משלו
חחחחח , חריף!! אומץ.

ובקשר לנושא , עזוב אותך שטויות , תקרע את עצמך בכמה חודשים הקרובים אם ראש בקיר, עוד כמה חודשים בקיץ , תוריד חולצה ותסתום פיות לאנשים.

פשוט על תענה או תסכים איתם ותמשיך בשלך.
nico מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 14:14   #29
mele5_dek2on
חבר פעיל

הסמל האישי שלmele5_dek2on

שלח הודעה דרך MSN אל mele5_dek2on

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
הדבר הכי חשוב שלמדתי מהפורום, זה לשים זין.
בדיוק השבוע בכיתה איזה ערס אחד בא אליי "אתה עדיין לוקח את האבקות האלה?" אז אמרתי לו שכן, והוא חידש לי ושאל:"אתה יודע שזה יעשה לך זין קטן?", אז אמרתי לו "כן אני יודע...", לא נכנסתי איתו לויכוח ולא כלום.
חחחח מי שיגיד לך את זה תגיד לו "בוא אשים את הזיין שלי בתחת שלך אז תדע באמת אם הוא קטן או גדול" ואלה איזה שחיפים מניאקים באים להסתלבט והידיים שלהם לא מגיעות ל20 ס"מ בהיקף

If you don't stand for something, you will fall for anything...
mele5_dek2on מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 15:31   #30
Tamir H
חבר פעיל

כל מה שאומרים פה כל כך נכון חחחחח

אבל אתם יודעים את מי אני הכי שונא את אלה שאומרים שמכון זה לא באמת כוח אמיתי ואז הולכים לעשות שכיבות שמיכה אלף פעם ביום וחושבים שזה יעזור להם חחחחח

בדוגרי כשאני התחלתי להתאמן הייתי שמן והתאמנתי בשביל לרזות ואף אחד לא חשב שאני יתמיד במכון וכאלה חוץ מאלה שבאו למכון גם וזה היה שנה שעברה
השנה אני בא למכון ובאו מלא ילדים חדשים שלא באו שנה שעברה ואחרי שהם רואים את המשקל שאני מרים זה שווה את הכל....:):):):)
Tamir H מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 15:43   #31
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BlueNinja
אנלא יודע מה לעשות בקשר לפיתוח גוף, באמת שאני חולה על לבוא למכון ונגיד בלחיצת חזה כל פעם להוסיף 1וחצי קילו או 2וחצי כמה שאפשר רק לעלות, או לעשות כמה שרק אפשר בקירוב שכמות, להרים כמה שרק אפשר בצורה הכי נכונה שיש, לעשות הכל אם כל הכיף שבעולם, ולבוא אם כל המוטביציה שרק אפשר, ובאמת שיש אנשים בודדים שבגללם אני עוד מצליח לעשות את זה, שהם 2 חברים זהוא, אחד מהחברים פה בפורום, יש לי חברים ששומעים שאני לוקח אבקת חלבון נגיד ישר יגידו שזה לא בריא וזה יפגע בי, וזה ינפח אותי ושאני יפסיק להיתאמן הכל ירד... הייתי בשיעור ביולוגיה אם המורה, אנחנו לומדים על חלבונים, איך שהוא מישהוא העלה שאני שותה חלבונים, קיצר המורה מתחילה להגיד לי שזה יגרום לי לקושי לקבל זיקפה באיבר מין =/ עכשיו אני חולה על המורה הזאת היא גם המחנכת שלי ממש מורה טובה, אז לא רציתי להתפרץ עלייה,

עכשיו השאלה שלא היא כזאת, אני מנסה ממש לא לתת להערות של אנשים להזיז לי, אבל מה לעשות החברה יכולה להשפיע עליך לרעע ולטובה =/

אני בא למכון, מתחיל להיתאמן ויש תילדים המציקים האלה, הם איתי בשכבה .
הם מציקים הם ישר מתחילים להפריע לך ובכוונה מציקים, כאלה שסתם מבזבזים כסף לבוא למכון =/

ואיי חפרתי =/

עכשיו קיצר סיכום, מה אני יכול לעשות בשביל לא לתת לאף אחד להוריד לי תמוטביציה, אני באמת רוצה לגדול והלתפתח אני מאוד אוהב את התחום, אפילו שאני לא כזה גדול עדיין אני יודע שבפנים אני כן אחד כזה ורוצה להפיק מעצמי את הכי טוב

בבקשה תגובות רציניות,בוגרות ובונות,

שבת שלום פורום ישראל בודי,
ולכולם הצלחה באימונים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיפור מארץ ההומואים והניטחנים אחי עכשיו שמע טוב!!!

סתכל על האנשים האלו שמעירים לך...אתה אוהב איך שהם ניראים?אתה חושב שחהברים שלך שלא מתאמנים ומזיינים לך בשכל ניראים טוב?אתה חושב שהמורה הבת זונה שלך לביולוגיה ניראת טוב?תקשיב להם ותיראה כמוהם!!!!

אם יש משהו שאני לא סובל זה QUITERS ואנשים שפורשים אחי תפוס את עצמך בידיים!!!
אם נכנסתה לבודיבילדינג אל תכנס למכון ותגיד "אוקי אני מתאמן" לא לא זה לא הולך וזאת לא הדרך...
בודיבילדרים הם הגזע העליון (ציטוט של חבר שהוא כמו אח)תכנס למכון כמו גלעד..לא כמוך כמו גלעד!!!
תבעט בדלת!!! שידעו שאתה באתה שאני נכנס למכון יש דממה!!!!אני ניגש לאיזור הברזלים מעיף תשחיפים (שדומים לחברים האומללים שלך אחי)בכאפה ומתחיל לדחוק ואם צריך לצעוק!!!
אני בא הבייתה אחרי השייק ומעמיס אוכל וכרגע אני בחיטוב אש אז אני אוכל מדויק!!!
אם צריך אני בולע כדור ואם צריך אני מכניס מחט כמו גבר!!!למה?כי אני אוהב את תחום הספורט הזה!!!ולא יקום הבן זונה שיוריד לי תמוטיבציה באימונים ויכשיל אותי!!!!

אם אתה חי תפיתוח גוף...תחייה תספורט הזה עד הסוף!!!לא כמו איזה כוסית שכל שני וחמישי מחליפה לבוש..תהיה מי שאתה בחרתה להיות דפוק לעצמך סטירה לפנים וSHUT THE FUCK UP AND SQUAT LIFT OR PRESS BITCH!!!

ופעם הבאה שהחברים הלוזרים שלך או המורה השרמוטה שלך אומרים לך משהו לא במקום תגיד להם...
עדיף לי שיכרתו לי תזין...ועדיף לי שכל השרירים שלי יהפכו לחמאה בגיל 60 ועדיף שאני לא יראה זיקפה ושיצמח לי דשא על הראש ויצא לי קולה מהתחת

אני אוהב פיתוח גוף ואני עושה את זה עד הסוף כי אם לא אני לוזר מזדיין שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ועדיף לי לשבור את המפרקת מהבושה והחרפה
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 15:45   #32
Cortex
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf

סתכל על האנשים האלו שמעירים לך...אתה אוהב איך שהם ניראים?אתה חושב שחהברים שלך שלא מתאמנים ומזיינים לך בשכל ניראים טוב?אתה חושב שהמורה הבת :):):):) שלך לביולוגיה ניראת טוב?תקשיב להם ותיראה כמוהם!!!!

אם נכנסתה לבודיבילדינג אל תכנס למכון ותגיד "אוקי אני מתאמן" לא לא זה לא הולך וזאת לא הדרך...
בודיבילדרים הם הגזע העליון (ציטוט של חבר שהוא כמו אח)תכנס למכון כמו גלעד..לא כמוך כמו גלעד!!!
תבעט בדלת!!! שידעו שאתה באתה שאני נכנס למכון יש דממה!!!!אני ניגש לאיזור הברזלים מעיף תשחיפים (שדומים לחברים האומללים שלך אחי)בכאפה ומתחיל לדחוק ואם צריך לצעוק!!!
אם צריך אני בולע כדור ואם צריך אני מכניס מחט כמו גבר!!!למה?כי אני אוהב את תחום הספורט הזה!!!ולא יקום הבן :):):):) שיוריד לי תמוטיבציה באימונים ויכשיל אותי!!!!

אם אתה חי תפיתוח גוף...תחייה תספורט הזה עד הסוף!!!לא כמו איזה כוסית שכל שני וחמישי מחליפה לבוש..תהיה מי שאתה בחרתה להיות דפוק לעצמך סטירה לפנים וSHUT THE FUCK UP AND SQUAT LIFT OR PRESS BITCH!!!

ופעם הבאה שהחברים הלוזרים שלך או המורה השרמוטה שלך אומרים לך משהו לא במקום תגיד להם...
עדיף לי שיכרתו לי תזין...ועדיף לי שכל השרירים שלי יהפכו לחמאה בגיל 60 ועדיף שאני לא יראה זיקפה ושיצמח לי דשא על הראש ויצא לי קולה מהתחת

אני אוהב פיתוח גוף ואני עושה את זה עד הסוף כי אם לא אני לוזר :):):):):):) שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ועדיף לי לשבור את המפרקת מהבושה והחרפה
You see ? Now thaths what im talking about !!
Cortex מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 15:45   #33
TheGift
חבר פעיל

גלעד, ההודעה הזאת צריכה להיכנס לפנתיאון!!!!!!!!

גדול!!!!!!!!!
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 15:55   #34
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

http://www.youtube.com/watch?v=QOVAv...eature=related

קליפ מטורף חדש שמצאתי מעלה תמוטיבציה ל10000000 עזאזל

רגלים...השריר שבאמת הכי כייף לאנוס אותו HARDCORE BITCHS מה קרה פה כל אחד נהיה שחיפידון שרוצה לפרוש?אולי פריקון?!עומרי הילד אם הקוקו המסכן הזה לא פורש ולא מוותר אז אתם פורשים!?חחחחחחחח
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 16:01   #35
sason
Banned

ציטוט:

סתכל על האנשים האלו שמעירים לך...אתה אוהב איך שהם ניראים?אתה חושב שחהברים שלך שלא מתאמנים ומזיינים לך בשכל ניראים טוב?אתה חושב שהמורה הבת :):):):) שלך לביולוגיה ניראת טוב?תקשיב להם ותיראה כמוהם!!!!

אם צריך אני בולע כדור ואם צריך אני מכניס מחט כמו גבר!!!למה?כי אני אוהב את תחום הספורט הזה!!!ולא יקום הבן :):):):) שיוריד לי תמוטיבציה באימונים ויכשיל אותי!!!!

אני אוהב פיתוח גוף ואני עושה את זה עד הסוף כי אם לא אני לוזר :):):):):):) שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ועדיף לי לשבור את המפרקת מהבושה והחרפה
תן לו להרגע קצת ואז הוא בטח יגיד חח אש אתה
sason מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 16:03   #36
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=QOVAv...eature=related

קליפ מטורף חדש שמצאתי מעלה תמוטיבציה ל10000000 עזאזל

רגלים...השריר שבאמת הכי כייף לאנוס אותו HARDCORE BITCHS מה קרה פה כל אחד נהיה שחיפידון שרוצה לפרוש?אולי פריקון?!עומרי הילד אם הקוקו המסכן הזה לא פורש ולא מוותר אז אתם פורשים!?חחחחחחחח

כל הסרט הזה של קולמן מעולה.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 16:14   #37
עלוש
Don Ali

הסמל האישי שלעלוש

עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .

אני מתחיל לכתוב ספר קודש לבודיבלדרים שכולם צריכים להאמין בו
ימותו הזונות והשחיפים וכל המזיינים בשכל מקנאה כי אני וגילי וכל הודיבלדרים המושפעים והמורעלים שולטים בעולם ורק מתחזקים וגודלים מיום ומזיינים את כולם
לפותח הפוסט : אם יש לך זין אז תוציא אותו ותכניס אותו לפה של כל הילדים האלה ולמורה הבת :):):):) שלך ותגמור לה בפה עד שהיא תחנק ותסתום תפה המכוער שלה ותתחיל להאמין בספר הקודש שלנו ויהי ה שלום גם אתה תעוף מפה לך תתאמן ותעשה מה שגילי המלך אמר לך :@ :sbb4
:
ישן 19-01-08, 16:16   #38
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 3li
אני מתחיל לכתוב ספר קודש לבודיבלדרים שכולם צריכים להאמין בו
ימותו הזונות והשחיפים וכל המזיינים בשכל מקנאה כי אני וגילי וכל הודיבלדרים המושפעים והמורעלים שולטים בעולם ורק מתחזקים וגודלים מיום ומזיינים את כולם
לפותח הפוסט : אם יש לך זין אז תוציא אותו ותכניס אותו לפה של כל הילדים האלה ולמורה הבת :):):):) שלך ותגמור לה בפה עד שהיא תחנק ותסתום תפה המכוער שלה ותתחיל להאמין בספר הקודש שלנו ויהי ה שלום גם אתה תעוף מפה לך תתאמן ותעשה מה שגילי המלך אמר לך :@ :sbb4
:

אתה תאהב את המאמר הבא שאני כותב

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-08, 16:18   #39
עלוש
Don Ali

הסמל האישי שלעלוש

עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .

אז יאללה תעלה כבר מה אתה מחכהההההה