|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לי קוראים טונה :s
ואני חי עם זה בשלום!
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח מה אשכרה אכפת לך מה אומרים עליך ?
אני כבר מזמן ירדתי מהקטע הזה וחוץ מזה יש בי המון תמיכה בגלל שעשיתי שינוי וירדתי המון במשקל ויש את הילדים האלו שסתם באים לחדר כושר ועובדים סתם שרואים אותי שותה את האבקה אחרי האימון יודע מה הם אומרים ? וואלה אתה מתפתח רק בגלל זה או אחי יהיו לך בעיות או זה קימקלים זה כמו שאני אביא לך סטרואידים פעם אחת נסיתי להסביר מזה התייאשתי מהיום אני מסכים איתם אחי ואומר להם זה אסטרואידים :] אל תתיחס לאנשים מטומטמים ותבין המשקלים וכל מה שאתה עושה זה לא מעניין מה שאמור לעניין זה איך אתה נראה עם זה שאתה תוריד חולצה בקיץ בים ואנשים יראו את הגוף שלך תחכה לזה שיקום ויגיד זה רק בגלל האבקה אבל זה על הזין שלך כי ביינתים לך יש גוף ולא יש עצמות...! אל תתיאש אחי זה כל החוכמה !
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם מזה אתה נשבר אז את לא רציני.
תיהיה גאה במה שאתה עושה וכל הירידות האלה של הילדים קבל את זה בתור מחמאה בתאכלס אותם ילדים מקנאים ולכן הם מנסים לרדת עליך כדי שיהיה להם טוב עם עצמם. אם אתה באמת אוהב את זה אתה תמשיך עם זה גם אם האדמה תיפול מתחתיך. אם הייתי נשבר מכל פעם שמישהו היה יורד עליי או מנסה להוציא אותי אפס כי אני משתמש באסטרואידים אז הייתי נראה כמו שנראתי ביום הראשון שלי בחדר כושר. השם השני שלי הפך להיות חלבון וכל הבנות באמת חושבות שאני לוקח "אסטרואידים" ואיכשהו ברוב הפעמים זה תמיד מגיע לכיוון השלילי למרות שיש פעמים שזה עוזר לך כמו ביטחון עצמי ושתופסים ממך סוס. תכניס לעצמך בראש שבקיץ,שבוע לפני שאתה מסיימים ביה"ס ואתה תשחק כדורגל בשיעור ספורט בלי חולצה וכל הבנות ירוצו ליד המגרש ויראו אותך,אתה תראה כמה שזה ישתלם .
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מטרה אחת זה פיתוח גוף אז על תיתן לאף פלוץ להפריע לך להגיע למטרה הזו.
מי שמפחד מהאחד לא מפחד מאף אחד!!!!
![]() |
#25 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אצלי דווקא מקבלים את זה סבבה ואפילו עוד חבר התחיל לישמור על תזונה...
קניתי ת'גיינר הראשון שלי ליפני כמה ימים(מזל טוב לי! ![]() פותח הפוסט פשוט תיצטרך להיתמודד עם זה....לא צליח לשכנע אותם שזה טיבעי וכל זה....הם עםהראש בקיר....אל תתייחס |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() לך כך איזו אבקה ותרגע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת לא מבין אותך מה אתה שם עליהם בכלל?
עדיף להיות איזה שחיף עם ידי מקרוני שמשחק אותה הרי בפועל הוא היה מת לחצי ממה שיש לך אז הדרך שלו לבטא את זה , זה בבורות ולהגיד שזה יעשה לך זין קטן קיצר אחי שחרר ואל תשים עליהם כלום אתה אוהב את זה תמשיך .
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לנושא , עזוב אותך שטויות , תקרע את עצמך בכמה חודשים הקרובים אם ראש בקיר, עוד כמה חודשים בקיץ , תוריד חולצה ותסתום פיות לאנשים. פשוט על תענה או תסכים איתם ותמשיך בשלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() כל מה שאומרים פה כל כך נכון חחחחח
אבל אתם יודעים את מי אני הכי שונא את אלה שאומרים שמכון זה לא באמת כוח אמיתי ואז הולכים לעשות שכיבות שמיכה אלף פעם ביום וחושבים שזה יעזור להם חחחחח בדוגרי כשאני התחלתי להתאמן הייתי שמן והתאמנתי בשביל לרזות ואף אחד לא חשב שאני יתמיד במכון וכאלה חוץ מאלה שבאו למכון גם וזה היה שנה שעברה השנה אני בא למכון ובאו מלא ילדים חדשים שלא באו שנה שעברה ואחרי שהם רואים את המשקל שאני מרים זה שווה את הכל....:):):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אם יש משהו שאני לא סובל זה QUITERS ואנשים שפורשים אחי תפוס את עצמך בידיים!!! אם נכנסתה לבודיבילדינג אל תכנס למכון ותגיד "אוקי אני מתאמן" לא לא זה לא הולך וזאת לא הדרך... בודיבילדרים הם הגזע העליון (ציטוט של חבר שהוא כמו אח)תכנס למכון כמו גלעד..לא כמוך כמו גלעד!!! תבעט בדלת!!! שידעו שאתה באתה שאני נכנס למכון יש דממה!!!!אני ניגש לאיזור הברזלים מעיף תשחיפים (שדומים לחברים האומללים שלך אחי)בכאפה ומתחיל לדחוק ואם צריך לצעוק!!! אני בא הבייתה אחרי השייק ומעמיס אוכל וכרגע אני בחיטוב אש אז אני אוכל מדויק!!! אם צריך אני בולע כדור ואם צריך אני מכניס מחט כמו גבר!!!למה?כי אני אוהב את תחום הספורט הזה!!!ולא יקום הבן זונה שיוריד לי תמוטיבציה באימונים ויכשיל אותי!!!! אם אתה חי תפיתוח גוף...תחייה תספורט הזה עד הסוף!!!לא כמו איזה כוסית שכל שני וחמישי מחליפה לבוש..תהיה מי שאתה בחרתה להיות דפוק לעצמך סטירה לפנים וSHUT THE FUCK UP AND SQUAT LIFT OR PRESS BITCH!!! ופעם הבאה שהחברים הלוזרים שלך או המורה השרמוטה שלך אומרים לך משהו לא במקום תגיד להם... עדיף לי שיכרתו לי תזין...ועדיף לי שכל השרירים שלי יהפכו לחמאה בגיל 60 ועדיף שאני לא יראה זיקפה ושיצמח לי דשא על הראש ויצא לי קולה מהתחת אני אוהב פיתוח גוף ואני עושה את זה עד הסוף כי אם לא אני לוזר מזדיין שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ועדיף לי לשבור את המפרקת מהבושה והחרפה ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד, ההודעה הזאת צריכה להיכנס לפנתיאון!!!!!!!!
גדול!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=QOVAv...eature=related
קליפ מטורף חדש שמצאתי מעלה תמוטיבציה ל10000000 עזאזל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() רגלים...השריר שבאמת הכי כייף לאנוס אותו HARDCORE BITCHS מה קרה פה כל אחד נהיה שחיפידון שרוצה לפרוש?אולי פריקון?!עומרי הילד אם הקוקו המסכן הזה לא פורש ולא מוותר אז אתם פורשים!?חחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כל הסרט הזה של קולמן מעולה.
![]() |
![]() |
#37 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אני מתחיל לכתוב ספר קודש לבודיבלדרים שכולם צריכים להאמין בו
![]() ימותו הזונות והשחיפים וכל המזיינים בשכל מקנאה כי אני וגילי וכל הודיבלדרים המושפעים והמורעלים שולטים בעולם ורק מתחזקים וגודלים מיום ומזיינים את כולם לפותח הפוסט : אם יש לך זין אז תוציא אותו ותכניס אותו לפה של כל הילדים האלה ולמורה הבת :):):):) שלך ותגמור לה בפה עד שהיא תחנק ותסתום תפה המכוער שלה ותתחיל להאמין בספר הקודש שלנו ויהי ה שלום גם אתה תעוף מפה לך תתאמן ותעשה מה שגילי המלך אמר לך :@ ![]()
![]() |
#38 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אתה תאהב את המאמר הבא שאני כותב ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Don Ali