|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בגלל שזה היה לפני גיל 18, "אבא אמא אני צריך אישור הורים לקעקוע
מה איזה קעקוע? ואם לא ניתן לך? אז אני מזייף אישור, תנו לי וזהו טוב " ואז הופעתי עם כל השוק מקועקעת :d "מה?!?! למה זה כזה גדול?!?!? כי זה מה שרציתי. סיבה טובה "
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ת'אמת שכן, לא עושה בעיות, אין תיק פלילי, תעודת בגרות ממוצע מעל 85 (לא זוכר כמה)
עובד מגיל 13 עם הרבה חברים מגוונים (ככה שהוא לא יצא לך איזה גזען), בעל תחביבים שנהפכו לעבודה ודרך חיים, מה עוד אתה רוצה מהבן שיהיה לך ?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה ייצא לכם מהקעקועים האלה אני לא מבין בגיל 40 סתם תגידו לעצמכם מה אני עושה עם החרא הזה על עצמי.. תהיו בריאים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() מה יצא לך מהשרירים האלו אני לא מבין, בגיל 60 תגיד לעצמך,
מה אני עושה עם החרא הזה.. תיהיה בריא..
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() טוב החלטתי לא לספר שהיא תיראה את הקעקועים באמות בעזרת השם לא ט לאט היא כבר תשלים אם זה ...
זזתי לאימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() בן 62
![]() |
![]() |
#28 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
2. אתה חושב שהייתי רציני? מה אני עושה פה בפורום אם הייתי רציני!? כל העניין הוא שזה בדיוק כמו מה שאנשים אומרים "לנו" על שרירים... אנשים, בבקשה לחשוב, לפני שכותבים תגובה, או לפחות לנסות ולהבין מה הבן אדם השני רשם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אוקי אני רואה את התמונה,
99% מהאוכלוסיה שתראה להם את התמונה הזאת תגיד לך "איכסגה!!@!@%!%!@ "
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() נתנאל אני אזיין לך את הצורה, חאלס עם השטויות.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() קעקועים על האמה?
איזה טעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() אם שת כבר, בוא אלה תגד לה "אמא אני רוצה לעשות קעקוע"
היא כנראה לא תסכם אז תציק לה ותחפור לה עד שתסכים, ברגע שהיא מסכימה מראה לה את זה ואז כבר לא יהיה לה מה לומר, הרי לפני שנייה היא תמכה בעניין..
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מזכיר לי את גיל 16 שעשיתי ופחדתי לבוא הביתה אמא שלי אמרה שאם אי פעם אני יעשה היא שמה לי את המיטה בחנייה של האוטו ושם אני אגור (גם לגבי הפירסינגים)
בסוף חזרתי הביתה עם קעקוע כבר עם רעיון לשני,קיבלתי קדיחות אבל השלימו עם זה בלי הרבה ברירות,היום יש לי כמה קעקועים ואפילו הייתי אצל מומחה בשביל לקבל חוות דעת איך אני מורידה אותם,וצלקות מהחורים של הפירסיינגיים נשארו אחרי שהורדתי אותם. מסקנה-אמא שלי צדקה בהכל! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגיע הדיון מקעקועים לדת?
ובקשר לדת אסור לעשות קעקועים כי זה נראה באמת לא תעשה פסל ומסכה אבל פירסינג זה אפשרי. ומי שאמר לגבי הקעקוע שאסור לעשות והוא אמר כי איך שנולדת ככה תמות. אז זה המשפט "מאפר באת ואל אפר תשוב". ולגבי פותח הנושא אני אישית נגד קעקועים אבל אל תחכה שההורים שלך יגלו את זה לבד אל תדחיק תגיד להם ישר וזה ככה יעבור מהר הכעס לדעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() היום חבר שלי עושה קעקוע של מגן דוד מלבנים על הגב, בין השכמות.
יצאה יפה הסקיצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וסתם נשארו עם חורים של הפירסינג ועם קעקוע שהם לא רוצים אותו כבר על הגוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() קיצר חזרתי עכשיו, חבר שלי עשה את הקעקוע.
הוא עשה קעקוע של מגן דוד בין השכמות, מגן דוד מלבנים משהו יפה כזה.. סטייל לבנים של חומה עם סדקים. הוא בטח יצלם את זה ואני אעלה לפה. יצא בן :):):):). |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אל תעשה את הקעקוע עדיין..
תתקשר אליה ותגיד לה אמא עשיתי קעקוע.. תראה את התגובה שלה,אם היא תגובה רוצחת יענו עצבים וזה צעקות אנא ערף מה החלטה שלך.. ואם התגובה יותר שקטה,תוכל לזהות לבד ![]() אז תעשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אני מת לעשות קעקוע גדול ויפה של קנטאור על החזה , כי אני מזל קשת וזה פשוט נראה לי כאחד הייצורים המיתולוגיים היפים....
מה שמציק לי זה עד כמה כדאי לעשות את זה על החזה כי אני מתכוון לגדול בורה משמעותית מבחינת מאסה והחזה שלי מבורך (טפו טפו טפו) מבחינת גנטיקה אז אני מפחד ממתיחות או עיוותים.... תכלס קעקוע של קנטאור שרירי ייצג אותי אחושרמוטה ,גם מבחינת התחום של פיתוח גוף וגם מבחינת האופי שלי כקשת