|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מטמתיקה 4
אנגלית 4 אלקטרוניקה 3 תקשורת 5 ביולוגיה 5
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() 5 יח"ל מתמטיקה
4 יח"ל אנגלית 5 יח"ל ג"ג 5 יח"ל מדעי המחשב כיתה י' =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מת',אנג',פיסיקה,כימיה,מדמ"ח,טכנו' 5 יחידות
עבודת גמר בפיסיקה- 4 יח"ל
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט!!פעם הבאה תכתוב אני רוצה להתלהב בציונים ובמס' יחידות שלי...אז זה יהיה פסוט אמיתי!
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי את זה כי נמאס לי להיות מדכא האשכולות
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אנגלית-5 יחידות
מתמטיקה-5 יחידות ביוטכנולוגיה-11 יחידות(אני במגמה וזה כולל בפנים גם כמה יחידות ביולוגיה כימיה וטכנולוגיה) כיתה י' לפותח הפוסט לדעתי המרדף אחרי כמה שיותר יחידות הוא בזבוז זמן והשקעה ועוד בטח ובטח במקצועות שבחרת אבל בהצלחה dude
![]() |
#29 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
פשוט הייתה לנו חרא מורה ביחידה הראשונה, וכשהחליפו לנו אותה למורה טוב ממש מהבית ספר, הוא רצה שנעשה מורחב. לא הייתי אומר שזה הוסיף לי לחץ, כי זה לא שלמדתי משהו חדש בנוסף, אלא למדתי בהרחבה את הנושא שגם ככה לומדים (ככה שזה עזר לזכור את החומר ברגיל) והשנה אני רק צריך לעשות עבודה.. לא הייתי אומר שזה קשה משו, אבל עדיין זה מוסיף לך 5 יח'(להעלות את הממוצע) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() מתמטיקה - 5
אנגלית - 4 מחשוב ובקרה - 15 *מחשוב ובקרה זאת מגמה טכנולוגית שכוללת בתוכה גם 5 יחידות פיזיקה
![]() |
#32 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם כן סתם מקצוע הכל חירטוטים.
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מתמטיקה 5
אנגלית 5 פיזיקה 5 מחשבים(פרוייקט+מדעי המחשב+עיצוב תוכנה+רשותות וכל מה שזה כולל בגלל מגמה) 15 ועוד כל הרגילים שיש לכולם... עצה שלי..לא שווה להשקיע בסוף כולם יוצאים עם אותה תעודת בגרות וכל זה.. תעשו רק מתמטיקה ואנגלית 5 ולמי שיש כוח גם פיזיה 5...כל השאר לא שווה |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אומר תעשו מתמטיקה 5 כאילו זה חרטא..זה קשה אחושרמוטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש מוסדות אקדמאיים שנותנים יותר בונוסים למקצועות כמו פיזיקה ומתמטיקה כעיקרון אם עושים יותר ממגמה אחת זה טוב. בחישוב הממוצע האוניברסיטה מתחשבת בשתי מגמות רק אם הן מעלות ממוצע. אם אחת מהן מורידה האוניברסיטה משמיטה אותה במילא. מי שקל לא לעשות שתי מגמות והוא מצליח שיעשה מי שלא שיתמקד במגמה אחת אבל הכי חשוב , ואני אומר את זה בתור מחנך של תלמידי תיכון, יש דברים חוץ מלימודים. החכמה היא לדעת לשלב בין כל הדברים. כך שתצאו עם תעודת בגרות טובה אבל גם תחיו ותהנו. זה לא מנוגד אחד לשני ושכל אחד ילמד גם מגמה שהוא אוהב גם אם אין מה "לעשות" עם זה כביכל בחיים. עוד מספיק תצטרכו לעשות דברים שאתם לא אוהבים בהמשך אז לפחות בתיכון תהנו ממקצוע שאתם אוהבים גם אם הוא לא המקצוע שלכם לעתיד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() 5 מת'-
5 אנגלית- בנתיים :\ 5 פיסיקה 5 כימיה- דווקא נהנה... ![]() התחלתי ללמוד שנה שעברה 5 ביולוגיה אבל הורדתי את זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |