|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לדעתך ללמוד שבוע לפני הבגרות כשעתיים בכל יום? [נוסף על זאת שאני יודע את החומר,אני פשוט לומד]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תראה : המיקוד לקיץ כבר התפרסם. מה שאני מציע לך זה להתחיל לארגן את החומר. מתי שיש לך זמן לעבור עליו כדי שבשבוע שישאר לך הלמידה תהיה ענינית ולא תיפגש עם החומר לאחר שנה שלא למדת. אם תעבור על החומר מעכשיו זה יאפשר לך לבדוק קודם כל אם יש לך את הכל ואם אתה מבין את הכל וזאת כדי שלא יהיו לך הפתעות כאלה בשבוע שלפני הבחינה דא הבחינה היא ב 26 ליוני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני יודע, למען האמת יש לי מחברת שלמה עם כל החומר ואני מבין את כל החומר , את כל הפרקים , אבל השאלה זה בהיקף של כמה זמן אני צריך ללמוד.
נגיד ככה - לפרק אחד, הפרק הראשון שהיה מבחן למדתי שעה והוצאתי 100. [פרק אחד מתוך 3]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דרך אגב, קשה לי להאמין שאפשר ללמוד טוב את החלק הראשון רק בשעה(גם שמדובר רק בחלק של המיקוד) יכל להיות שקיבלת 100 בבחינה בביס כי אולי היית רגיל לשאלות או שהמורים לא בדקו בדיוק כמו שבודקים בבגרויות (אני יכל להעיד שהבודקים בבגוריות בהיסטוריה הם די מניאקים) אם אתה רוצה עזרה מעבר והנחיה תשאיר את המסנגר שלך . לא נראה לי שכל הפורום רוצה ללמוד היסטוריה (למרות שזה מעניין) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
לא מצאתי שום ספר, אנציקלופדיה או משהו באינטרנט שמרחיבים על הניסויים שלו!
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
לא חושב שיש כזה ספר בספרייה של הבית ספר שלי...אני בטוח שאין.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם לא תמצא את האינציקלופדיה תכתוב פה ואני אדאג לצלם לך חומר ולפקסס |
|
![]() |
![]() |