|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עשיתי בבר-אור :
2000: מקום 10בערך 7:40 שכיבות שמיכה : 76 בטן: 68 נפלתי על רפואי בסוף של האלונקות כמו זבל, היתה לי מתיחה ונתנו לי חוזר אבל אני לא ילך כי זה דחייה של איזה חצי שנה כל מי שיש לו בקרוב יום סיירות שידע ששום דבר לא יכין אותו ליום הזה גיהנום זה כלום לעומת היום הזה.... אבל אני לא מצטער, לרגע אחד שההיתי שם מוריד את הכובע בפני כל מי שקיבל גיבוש
![]() |
#22 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() עד כדי כך היום הזה קשה?
יש לי די הרבה חברים שעברו את היום הזה, כמה מהם בלי כושר ואחד מהם בלי כושר בכלל. ממש בכלל. הוא בקושי רץ, הייתי עושה איתו ריצות ואחרי כמה מאות מטרים הוא היה מתפרק לי. הוא גם על אחוז שומן די גבוה ובכלל אין לו כושר בשיט. הוא סיים את היום הזה אבל לא עבר. שאר החברים שלי סיימו ועברו, חלק שייטת וחלק חובלים. אני לא הייתי שם אז אנ'לא רוצה להגיד שזה קל או קשה, פשוט מסיפורים של חברים שהיו שם [ושוב, חלקם בלי כושר בכלל] אמרו שזה אפשרי, הכל בראש כמו שאומרים. מה שכן יש לי חבר שנפל רפואי בגיבוש שייטת. במסע 16 ק"מ האחרון הוא התעלף, הוא קיבל אומנם גיבוש חוזר אבל הוא בזמן הזה כבר התקבל לקורס טיס והוא התחיל אותו לא מזמן. ד"א קבלו תמונה מצחיקה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יואב: כע אחי, בנתיים כן. אבל שטויות, לפחות עכשיו אני יכול להיתאמן איתך רגיל בחדר כושר P: ארבל: תודה גבר, וכן אני חושב על דובדבן כרגע. נראה מה יהיה בהמשך, אולי אני אקבל זימון למשהו. look: תודה גבר Veron: לא הרבה.. עשיתי 37 שכיבות סמיכה והם עצרו אותי על 38 כי הרמתי את עצמי עם הרגליים קצת, עכשיו זה טימטום כי צריך להוריד חזרה או להעיר לי וזהו. זה כזה עיצבן אותי אבל אין עם מי להיתווכח שם, הם ראשי אבן. בבטן עשיתי 60, לא משהו. Ido: אחרי כל הרישומים והבדיקות למינהם, אתה עושה בר אור. שכיבות סמיכה-כפיפות בטן-אלפיים מטר. אחרי זה מחלקים לקבוצות לפי תוצאות הבר אור. ואז הגענו לדיונות, אמרו לנו להקיף עט חפירה שהיה 20-30 מטר מאיתנו. ואז אחרי 6-7 פעמים פשוט הארבע ראשי הפסיק לחיות >< yaniv: גבר, זה לא קשור בגישה שאתה מציין, זה הכל תלוי בגוף שלי. זה שהראש אומר שצריך להמשיך, לא אומר בהכרח שהגוף יעמוד בזה. zoond: היום הזה באמת אחד הקשים, גם אני אם הייתי ממשיך הייתי נופל על רפואי. P-a-n-1-c: אני נדפקתי בגלל הרגליים שלי, פשוט המאסה שלי הייתה גורם רע כאן. לא הייתי מוכן, מכל כיוון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי אמר לי שלו אישית זה היה שכונה
אבל אח שלי יש לו כושר סיבולת לב ראה חבל על הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אם קיבלת יום סיירות ,יופיע לך במנילה צנחנים ,תסמן את זה בעדיפות גבוהה ואז תקבל זימון לגיבוש שכן צנחנים זאת יחידה ממיינת ,בתוך הגיבוש אם תתבלט תהיה "מאותר דובדבן" ותקבל זימון לגיבוש נפרד (שהוא הרבה יותר קשה )
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא אח שלי יש עוד יחידות תנסה במקומות אחרים לא סוף העולם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא ניסה ונתן את המקס' של היכולת שלו ולגבי זה שהוא לא התאמן יש כאלה שלא יכולים (- כמוני למשל אני מ-5 בבוקר עד 5 בערב לא נמצא ויש לי בקושי זמן להתאמן), ועדיין סוחטים את הגוף בשביל לנסות ואולי להתקבל ואם הוא לא התאמן מעצלות.. אז אין לי מה להגיד
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על המידע, רק נקווה שהמנילה תתקבל בקרוב.. ArschGesicht: הוא צודק, אני לא היתאמנתי ממש. היתאמנתי כמו לייצן לזה, עשיתי ריצות בשבוע-שבוע וחצי, לא משהו רציני..לא חשבתי שאצטרך יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() יש משל כזה אחי..
ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בהצלחה.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() סחטיין על הניסיון אחי...
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
ולפותח הפוסט.. לא נורא לא כל אחד מגיע לסיירת מטכל או שייטת וכד'.. אבל העיקר שכל אחד יתן את כל מה שיש לו כל עוד נתת כל מה שיש לך - כל הכבוד הכי חשוב לדעת לא לוותר לעצמך כל עוד אתה רוצה את זה
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() תאכלס הדיונה זה מה ששובר את הרוב ...
נשארנו חצי מהכמות וכשפתחנו אלונקות בכלל אנשים התחילו ליפול בכמויות , אחרי זה פשוט לא מרגישים את הרגליים ורצים על גחלים .. האדמה היתה קשה בגלל הגשם אז לחפור 1 מ' ל 1 מ' היה מטורף. כשמלאנו את השקים חטפתי מזה מתיחה ברגל ימין עשיתי סיבוב וחצי והוא "הפריש" אותי על רפואי ... אפשרי לעבור את זה אבל זה לא שכונה וממליץ שמור על אמינות היו כמה שחיפפו בדיונות וקיבלו זין גדול... הם רואים הכל
![]() |
#35 |
|
![]() מאיזה פרופיל אפשר להתקבל ליום סיירות? מפרופיל 82 ומעלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אנשים..פעם הבאה נזיין אותם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אם אתה רוצה לזיין אותם אתה צריך לבוא בגישה אחרת..
כי ביום הזה הכושר תופס חלק נורא קטן ומה שבאמת משחק תפקיד זה כמה כוח סבל ורצון יש לך, ושם ידידי , אתה נפלת. זה שהיה לך קשה וקשה מ-א-ד זה לא משהו מיוחד לכולם זה היה ככה, פעם הבאה תבוא עם רעל בלב וככל שכאב יותר תרוץ מהר יותר, ככה עשיתי וקיבלתי שייטת. בבר אור עשיתי 2000 ב8:00 45 שכיבות שמיכה ו55 בטן (שזה לא משהו בכלל) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() זה הכל חראטה ברטה. חבר שלי שחיף מסכן, לא נגע בחיים שלו במשקולת יותר כבדה מ-8 קילו, אני בנזונה אם הוא יכול להרים 40 קילו בבנץ' בלי עזרה, עבר את זה בהצטיינות.
אבל לא נורא, כך את בקלות אחי, יש עוד הרבה יחידות בצבא ברוך השם. בהצלחה אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז אנ יאפסר לך משהו.. ביום סירות שלי לא הייתי בכושר טבו בכלל.... קרעתי את עצמי וקיבלתי מטכל.... בגיבוש מטכל באתי בכוש רמטורף....ביום הרביעי נפלתי על רפואי ( שמאז הפרופיל ירד לי ל 64 והיה הרבה זמן 24 ) יקצור מה שנאי אומר זה מניסיון.. הרבה מאוד בראש.....
|
![]() |
![]() |