|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() נראה אותם מזיזים שריר אם נגיד אני ואיגור היינו במקום הילד הזה. זה מראה על כזה חוסר בגרות הדברים האלה...
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא יודע אם הוא יותר חזק או יותר חלש, להגיד "זדיינו לי מהעיניים ואל תיגעו בי" הוא היה יכול.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה ערסים מה?
הם נראים לך ערסים? נו באמת, סתם השתעשעו איתו.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי סתם שני ילדים מיסכנים מציקים לאיזה ילד כאפות כאילו שאתם לא נתתם כאפה לאף אחד בחיים שלכם
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח ראסמי מה אתם נכנסים לדרמה כולם פה ''עולםם חראאאאאאאאאאא'' :):):):) כולה 2 ילדים שמים למישהו כאפה באמת ילדים חארות הם עוד יקבלו את המכות שלהם ממישהו אבל אין מה לעשות תמיד כל אחד אוכל מכות בחיים שלו גם אם הוא ילד טוב וגם אם הוא חושב שהוא איזה גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אל תתרגשו כי אני מאמין שכול אחד מיפה יצא לו כפה פעמים לכפף ילדים אז די לחפור..
ולעדעתי מי שאומר"יא מיסכןן יא יא כמו איזה ליידי בוי" אז הוא בעצמו ילד כפות שמזדהה עם הסרט |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() תראו את הילד שמקבל את הכאפה..הוא לא נראה לי הכי בריא שיש...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ^זהו.. יש לו איזה דפקה.. בגלל זה אנחנו אומרים שהוא מסכן מילא ילד רגיל.. אבל אם יש לו איזה פיגור והם צוחקים על זה אז הם באמת ילדים חארות וה' יקום דמם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לכל אלה שאומרים זה לא נורא זה ממש נורא זה לא ילד שחש על אחרים הוא איבד את ביטחון העצמי שלו הוא כבר ילד מסכן כולם צוחקים עליו כי הוא שמן גם אני היתי מאוד שמן וכולם צחקו עלי פסתאום עכשיו הילדים בבצפר שותקים צריך לשבור להם את הידיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צחוקים של החיים תכלס
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שניי אלמושים קטנים....רואים שעוד לא התבגרו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בא לי לבכות שאני רואה ת'דברים האלה
בגיל הזה מצטער מאוד אבל לא הייתי כזה חרא תסתכלו טוב על הילד שמקבל ת'כאפה רואים שהוא לא הכי רגיל במבט שלו חראם איך לאנשים יש לב לעשות את זה . . תארו לכם הייתם האבא של אותו ילד מה לא נורא מה זה הזין הזה לא נורא . . נורא ועוד איך כוס אמא שלהם אבל העולם גלגל את שלהם הם יקבלו אם לא מחר אז גם עוד 10 שנים אבל יקבלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח מה אתם נכנסים לדיכאון מזה? חחחח בחיאתתתת ילדים אין מה לעשות
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כולכם פה יצאתם סתומים.
כמה שהילד שקיבל ת'כאפה נראה מסכן הוא לא. הוא קיבל כאפה כי הוא נתן לזה שנתן לו ת'כאפה מכות והם החליטו לסגור את זה בכאפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הזה שנתן את הכאפה עיצבן את הזה שקיבל את הכאפה.זה שקיבל את הכאפה התעצבן והביא לו כאפה. זה שנתן את הכאפה הלך לקרוא לכל החברים שלו וסגרו את זה ככה.כמה אופייני להביא את כול העולם בשביל כאלה דברים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר לך הילד הזה שאכל ת'כאפה הוא אחד הפלצפנים שיש אני מכיר אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה תמיד יש את הילדים האלו ועד שהם לא יגנו על עצמם אין מה לעשות.
![]() |