|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון שזה בשדור חי המנצח. ודבר שני לא עושים זוכה לפניי שהשידור עולה כי יש המון יודעים מי הזוכה.כל ערוץ בכייף יכול לשחד איזה צלם והוא מגלה מי המנצח וכל ההפקה הלכה. אז בגלל זה אתה משקר ואין לך מושג מי ניצח או שהחבר שלך עבד עלייך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אחלה תוכנית
מישהו יודע באיזה ימים זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל מי שאומר שזה חיקוי עלוב פשוט טמבל
כל דבר ישראלי ישר שולל לדעתי זאת אחלה תוכנית עם הרבה כוסיות אני ראו דאגו לקחת ![]() חוץ מגיא זוארץ שמדבר כמו נעל התוכנית טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מבים ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אי אי מולי חשבתי הו אענק וזה ראיתי סרטון.. סתם עוד אחד שנראה מקסימום 3 חודשים בחדר כושר..
ובתחלאס אני אוהב לראות את הסדרה אבל זה לא ממש הישרדותת.. הישרדות אמיתית זה למשל: תוכנית שהשאירו מישהו בהר האוורסט לבד + מצלמה עליו ועזבו אותו שמה או שלוקחים מישהו לאי משאירים אותו להד עם מצלמה אומרים לו תחזור חי אחרי חודש.. ויש כאלה תוכניות וזה הישרדות אמיתית.. אלה יודעים שאם אין להם אוכל הם פשוט יכולים להגיד אני רוצה לפרוש וללכת הביתה זה הכל מבויים אבל עדין כיף לראות D; |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי יש מנצח עדין למה בדרך כלל בתוכניות ריאלטי כמה זאת הם מסיימים לשדר את כל הפרקים ואת הגמר עושים שיגורי חי או משהו כזה.. משהו מיוחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אחלה סדרה,ממש טוחנים את ערוץ 10 ביינתים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() חח מה הייתי עושה לויקה הזאת שיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כבר עשו אותה שם ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי אבל למה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
יש למעלה בחירה פרקים מלאים או משו כזה
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
העורך דין עשה אותה חחחחחחחחחחח נשבע לך אם הייתי הולך לשם , הייתי עסוק רק באיך לעשות אותה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() חח וואלה קטלני שאפשר לראות אתזה באינארנט
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עידן עלה לגמר100 אחוזמן הרגשה אישית..ולא הוא לא אמר לי.
הבן אדם הזה אחד האנשים הכי חכמים שאני מכיר (אישית ורואה אותו מידי יום)וגם בחור זהב.. כיף לצחוק איתו על מה שקרה באי ובכללי בן אדם ממש טוב הפרסום לא עלה לו לראש והוא בן אדם שקט ונחמד. חוץ מזה הוא אחד שמכיר את המחקשיות מקרוב הוא צפה בכל פרק ופרק מהעונה האשונה עד לאחרונה ורשם לעצמו את כל החולשות והדברים שעלולים לקרות הואמוכן כמעט לכל דבר ויודע להסתדר. עידן מי יתן ותנצח בגמר ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() חחח וואי איך זה מזכיר אתהסרט- decondemd
|
![]() |
![]() |