|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חכה זה עוד כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח דניאלו הרגת אותי בסוף יוווווווו.
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח ענק, אבל חבל שלא המשכת עוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח איזה דבע ....
הצ'אטים של נענע מזכירים נשכחות כנס ללסביות הכי חרמניות שם חחח
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() איזה עצבים התקנתי ג'אווה עדיין לא פועל, כאילו יש את הסרטון אני לוחץ פליי הוא עושה Loading... ואז חוזר לתמונה הזאת בהתחלה, לא מנגן אותו :\
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך הלחצתי איזה פדופיל אתם מתים אתם קוראים את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי פשוט עונש מוות
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() $מאוהב בך$: היי
$מאוהב בך$: מאמי את פה? $מאוהב בך$: רוצה לראות אותי גומר????? אורנית13: מה זאת אומרת גומר $מאוהב בך$: יש לך אייסיקוי? $מאוהב בך$: 236147632 $מאוהב בך$: כנסי אליי $מאוהב בך$: את פה מאמי??? אורנית13: לא מאמי אורנית13: לא נכנסת לאייסיקיו של זרים אמא אמרה $מאוהב בך$: אנחנו רק נכיר $מאוהב בך$: מאיפה את? אורנית13: אשדוד ואתה $מאוהב בך$: ת"א $מאוהב בך$: מה האייסי שלך $מאוהב בך$: או כנסי לשלי אני רוצה לשלוח לך תמונה אורנית13: תשלח פה :/ $מאוהב בך$: אני מנסה ולא מצליח $מאוהב בך$: 236147632 כנסי אליי $מאוהב בך$: מאמי שלי אורנית13: לא יכולהה חמוד $מאוהב בך$: למה מאמי $מאוהב בך$: אני רק ישלח לך תמונה ותמחקי טוב אורנית13: איזה תמונה אתה כבר רוצה לשלוח לי $מאוהב בך$: תמונה שלי מאמי $מאוהב בך$: תשלחי ליתמונה שלך $מאוהב בך$: בובי כנסי נוו פליז $מאוהב בך$: מאמי?? אורנית13: מה אתה רוצה לשלוח לי אה יא בן זונה? אורנית13: חח אתה יודע מה אני שולךחת לך? אורנית13: את בלשי מרחב ירקון יא בן אלף שרמוטוות אורנית13: אמא שלך שיחקה לך בלאו לאו שהיית קטן יא בן זונה אה? $מאוהב בך$: מאמי רק את התרק את התמונה שלי אורנית13: לא לא לא לא יעזור יא בן זונה אורנית13: אתה לא יכול למצוא בחורה בגיל שלך כי אתה מכוער אחושרמוטה ומסכן אתה חושב תהרוס לילדות בנות 13 ת'חיים אורנית13: יא בן שרמוטות $מאוהב בך$: טוב ביייי לילה טוב את מפסידה עים היית שואלת אותי בן כמה אני $מאוהב בך$: ביייי מאמי המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! אורנית13: חחחחחחחח תשן טוב טוב בלילההה ושים לב לאוטו אורנית13: תראה אולייי הוא נשרף בטעות אורנית13: וצפה לדפיקות בדדלתת חע חע חע יא בן זונהה $מאוהב בך$: חחחחחח בייי ימפגרת המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() *דרור: שלום
*דרור: מה שלומך? אורנית13: סבבה מה שלומך *דרור: טוב. *דרור: טוב מאד, עם מקום לשיפור.. *דרור: מאין את, אורנית13? אורנית13: אשדוד ואתה דרור? *דרור: תל-אביב *דרור: מה נאבד לך בצ'אט? אורנית13: כלוםםם *דרור: ![]() *דרור: אז מה את מחפשת כאן? אורנית13: חברים ואתה? *דרור: חברות. אורנית13: חברות אה אורנית13: יא בן זונה אורנית13: חברות יא בן שרמוטה אורנית13: אני יראה לך מה זה חברות אורנית13: נעים מאוד יוסי בלילי בלש מרחב ירקון האייפי שלך שמור במערכת אורנית13: צפה לדפיקות בדלת ביי *דרור: בעברית זה אני אראה לך.. *דרור: בהמונת. *דרור: כבר הפכת לכזאת מסריחה? אורנית13: בהמנות יא פדיפול מסריח אורנית13: צפה פגיעה *דרור: עוד לא הספקת להסריח.. וכבר את מסריחה? *דרור: בן 9 יכול להיות פדופיל, יא זבל מסריח.?? *דרור: יותר טוב היו משפריצים על הקיר, מלעשות אותך חיה.. *דרור: כי גם ככה בעצם את מתה. המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! אורנית13: תראה איך ת'נראה יא מכוער דרבות אורנית13: נוק נוק נוק אתה שומע את זה *דרור: את מסריחה יותר מחרא. אורנית13: זה הדפיקות בדלתת *דרור: חרא קטנה. *דרור: או קטן.. *דרור: מניאק קאפו.. ניאו נאציה אורנית13: שים עין על האוטו *דרור: לכי תתרחצי בביוב, יותר נקי ממך. אורנית13: חח זה עושה לך את זה "שאני יתרחץ" *דרור: בביוב. יא זבל. אורנית13: חרמן הומו *דרור: הראש שלך,מלא חרא, ואת זה אי אפשר לשטוף... אורנית13: חחח שלי בחרא מה שלך? בילדים קטנים ערומים? *דרור: קטנה ורקובה... *דרור: עוד שנה את זבל אורגני.. *דרור: בור שתן - הראש שלך.. *דרור: הרי בחיים לא תמצאי אפילו כלב שיזיין אותך.. המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! אורנית13: חחח לפחות ארני לא יחפש ילד המשתמש מתעלם ממך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() זה יותר יבש, היית צריך לעשות לו מה שעשית להוא למעלה, רק לזרום יותר.
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() פההההההההההההההההההההההההההההה אתם מתים מצחוק מתים וואלה אני לא מתאר מה הבן אדם הזה כבר עשה לילדות הבן :):):):) הזה אבל אם אני יתפוס ת'בן אדם הזה הוא חשוב כמת
..איציק..: היי מאמי ..איציק..: מה קורה? אורנית13: סבבה מה איתך ..איציק..: הכל טוב ..איציק..: מאיפה את מאמי? אורנית13: אשדוד ..איציק..: יש לך תמונה אוליי? ..איציק..: אורנית? אורנית13: לא נשמה ולך? ..איציק..: לא מאמי ..איציק..: איך את ניראת? אורנית13: סבבה ..איציק..: מה הגובה שלך? אורנית13: 1.68 אורנית13: אתה? ..איציק..: 1.70 ..איציק..: צבע שיער? ..איציק..: ? אורנית13: בן כמה אתה ..איציק..: 13.5 ..איציק..: מה הצבע שיער שלך? אורנית13: שחור.. ..איציק..: עיניים? ..איציק..: מה צבע העיניים שלך? אורנית13: כחולות ..איציק..: שמנה או רזה? אורנית13: מממ רזהה ..איציק..: מה את לובשת עכשיו חולצה או גופיה? אורנית13: קפוצ'וןן ![]() ..איציק..: איזה צבע? אורנית13: לבן חחי ..איציק..: ומכנס ארוך? ..איציק..: ? ..איציק..: אורנית? אורנית13: מכנס קצר האמת ..איציק..: לבן? אורנית13: קלעת בול ![]() ..איציק..: ומתחת? אורנית13: ממ... תחתונים מה כבר יש מתחת ..איציק..: גם לבן? אורנית13: חחח לא נעים לי השאלות האלה ..איציק..: זרמי מאמי תיכף יהיה לך כיף מבטיח לך ..איציק..: טוב? אורנית13: טובבב אורנית13: כחולים ..איציק..: וחזייה? אורנית13: לבנים ..איציק..: יש לך איסיקיו? אורנית13: כן נשמה אבל אמא אמרה לא להשאיר מספרים לזרים ..איציק..: תתני לי ואחרי שנסיים לדבר אם תרצי אני אמחק טוב? אורנית13: נדברר פהה מה אתה צריך איסי? ..איציק..: אם יתנתק בטעות ..איציק..: מבטיח לך אני ימחק שנסיים טוב? אורנית13: מצטערתת ..איציק..: טוב לא חשוב ..איציק..: נמשיך פה ..איציק..: רוצה לעבור לחלק הכיף? אורנית13: מה החלק הכיף? ..איציק..: נתחיל ותראי ..איציק..: הידיים שלך קרות? ..איציק..: מאמי? אורנית13: כןן ..איציק..: שימי את היד מתחת לחולצה על הבטן ..איציק..: שמת? אורנית13: מממ.. כן אורנית13: למה אני צריכה לעשות את זה? ..איציק..: תיכף תרגישי מזה כיף ..איציק..: מתחממת היד? אורנית13: כן אבל מה כיף בזה חח ..איציק..: תיכף לאט לאט ..איציק..: עכשיו תכניסי אותה לתחת למכנס שתתחמם יותר ..איציק..: הכנסת? אורנית13: כןןן אורנית13: וואיי זה כיף[ ..איציק..: תשימי אותה מתחת למכנס בין הרגליים טוב? אורנית13: טובב ..איציק..: חם שם? אורנית13: כן ..איציק..: שמת מעל התחתון או מתחת? אורנית13: מתחתת ..איציק..: רטוב שם? אורנית13: כן אורנית13: זה מגרה אותך..? ..איציק..: כן ואותך? אורנית13: מממ.. כן אורנית13: מה זה אני מרגישה חרמנית ..איציק..: יופי ..איציק..: עכשיו תשימי אצבע אחת בתוך החור שממנו את עושה פיפי אבל תכניסי ממש לאט שלא יכאב טוב? אורנית13: טובב.. ..איציק..: הכנסת? אורנית13: אככככ יוצאאא לי המון דם מה זה ..איציק..: אל תוציאי תכניסי ככה זה יעצור אורנית13: מהההההההה זההה אני ילך להגידד לאמא שלי בטח היא תגיד לי מה זה ..איציק..: הכנסת? ..איציק..: לא ..איציק..: חכי אורנית13: אמאאא תדע מה לעשות ..איציק..: פה? אורנית13: כן ..איציק..: לא רגע ..איציק..: תכניסי את האצבע ןתראי זה יפסיק ..איציק..: טוב? אורנית13: הכנסתי וזהה מתגברררררררררררררררררר ..איציק..: רגע ..איציק..: האצבע בפנים? ..איציק..: ? ..איציק..: פה? אורנית13: כןן ..איציק..: האצבע בפנים? אורנית13: כן ..איציק..: עכשיו תכניסי ותוציאי מהר את תתחילי להרגיש דגדוג וזה יפסיק ..איציק..: מצליחה? ..איציק..: תכניסי ותוציאי הרבה פעמים אורנית13: לא מדגדג זה כואב אורנית13: אתה יודעע מה אמא אומרת ..איציק..: תמשיכי זה לאט לאט יתחיל לדגדג אורנית13: שאמא שלך :):):):) ואתה בן :):):):) ומי שעשה אותך בן זונהה ושאתה בזבוז של זרעעעע חלאת המין האנושייי אורנית13: הכל מדווח למשטרהה אורנית13: אעללללהה אכלת אותה יא בן :):):):) אורנית13: :):):):) אעלק תרגישי דגדוג יא פדופיל מסריח המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! ..איציק..: יצא מהצ'ט אורנית13: אמאאא שלך שפכה עלייך את התה שהיית קטן המשתמש ..איציק.. אינו מחובר לצ'ט! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() ואי דניאל שמע אח שלי,פעם הבאה אתה מדבר עם פדופיל,תן לו לשלוח לך תמונה,אז תעלה אותה לפה,ואני יעשה לה כמה שינויים טובים בפוטושופ חחח + אפשר לקבוע איתו בגישה באיזה מקום ולפרק לו את צורה חחח
ואיפה אתה מוצא את כול הפדופילים האלה ? אני לא מצליח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח תרשום שאתה בן 12 חחחחחחחחחחחחחחחחח הם כבר ימצאו אותך
[ |
![]() |
![]() |
![]() |