|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מושעה
|
![]() שי בוא לעבוד!
מה קורה מאיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא אמר אין מצב בואנה יש לו דיבור של עובד זר עלק באמצע החדשות הוא צועק " שמשרד החינוך יחפש קליינטים אחרים" פדחןןןןןןןןןןןןן אה ו: מייק טייסון אתה בא לעבוד?!!!! מה קורה עמית חחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() כפול בלאט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מושעה
|
![]() תקשיב שי אם עוד פעם אני שומע מילה אחת אתה לא בא לפה מחר
בואנה מה אתה דפוק מה אתה זורק עכבישים תביא ת'פאצ'ו איפה אליייייייייי |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() ערוך
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תוציאו תכלים מהאוטו! איזה כלים? אוווווווווווווווווווווווווווווווו
תגידו מה אתם דפוקים?! בא לי להרוג אותך יא קרחת יהודה מה אלה עוזרים אלההה אני צריך מישהו עם ראש סעאפן יא חמר |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#28 |
מושעה
|
![]() חח הקאתי את כל המעורב
באחוזה כל אחד מקבל עסקית!!!!!!!!!!!!!!! ניקיון ניוקיון ניקיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מאיר אני רוצה לבוא איתך! עדיף כבר ללכת לבד
הלו איפה עמית?! מי זה? חבר שלו! יאללה קום מה אתה ילד קטןןןן אחמד זועבי עובד כמו קניבל מיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מה? אתה שוששששש |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא רצה לחתום אתמול בלילה כנראה הוא עישן כמה באנגים ושתה משהו ... בבוקר הוא קם יותר פיקח וראה שהוא כמעט וחתם על שום דבר וסתם חודשים הלכו קיבינימט (תחשוב מבחינת המורים זה איבוד משכורת של חודשיים והתלמידים איבדו זמן לימוד) אם הוא היה חוזר עם הסכם כזה הוא היה עף. בקיצר כול מה שהיה אתמול בערב והיום בבוקר היו זיוני מוח כול עוד לא יצמצו את מספר הילדים באופן משמעותי +לשלם כמו שצריך למורים שום דבר לא יעזור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב.אם היו מפטרים אנשים כמו רן ארז שמרוויח 400 אלף בשנה על כלום וכמוהו יש עוד הרבה קקות שנכנסים לתפקידים מנהליים בקומבינות ובתאכלס הם לא עושים כלום אז מזמן השכר של המורים היה יכול לעלות בהרבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
טוב אני יב' מה אכפת לי לא צריך חופש גדול יא ראש פיתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואורי סילבר- שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אני אישית, אם יהיו תגבורים כל פסח יודע כבר שהם יעניינו אותי כקליפת השום
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() כול מורה שמגיע לגיל 45 צריך לצאת לפנסיה בגיל כזה למורה אין עצבים ובטח לא ל40 ילד בכיתה ומשכורת רעב אז את כול התיסכול הוא מוציא על הילדים.
אבל מה לעשות שמורים בני 25-35 עובדים בהייטק ומקבלים משכורת פי 2 או אפילו 3? קיצר להתחיל להוציא מזומנים(אם אני לא טועה בשנה האחרונה למדינה היה עודף של 7 מיליארד דולר!) ולהביא מורים צעירים עם סבלנות+לפתוח עוד כיתות (כיתות של 25 ילד) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() גועל נפש עודף של 7 מליארד...ותראה תמצב פה
כל אחד גונב כמה שיותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() הימי שביתה לא משנים כלום
בכתבה שראתי בוואלה היה רשום שכל הימי שביתה שהיו יוחזרו על חשבון החופשים ובמילים אחרות אין חופש גדול חמודים
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אז על חשבון פסח,פורים,שבועות,ל"ג בעומר ובטוח יצליחו לסחוט מפה ומשם
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() מה קרה אף אחד פה לא קורא ידיעות? רשום בעיתון של היום שיפורסם המיקוד בזמן הקרוב, מה שאומר שלא נצטרך ללמוד יותר מחצי מהחומר שהיינו אמורים ללמוד. וזה קיצוץ משמעותי בשעות.
|
![]() |
![]() |