|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
הבלוטות האלה לא קיימות סתם...~_~ מה מפריע..שישים דאודורנט וחולצות כהות...
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
וכל שאר הגוף יבש....זה לא נעים לבנות וזה לא נעים לך... שמים תאנהידרול הזה וזהו ...אתה לא מורח בזה את כל הגוף או משו
![]() |
![]() |
#23 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם אני "סובל" מהזעת יתר ואני דווקא מבסוט מזה באמצע אימון כולי מים וזה נותן סיפוק אדיר!!!!! כנל בכדורגל וכדורסל. וזה מבליט יותר תשרירים.
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה קורה מתי שאתה יושב עם בנות וחברים וכל זה ודווקא לך מתחיל להיות חם ואתה מזיע על המצחח חחחחחח זה באמת באסה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שמזיעים יותר ואנשים שמזיעים פחות. אני למדתי שבמסיבות אם אני לא רוצה להזיע, אסור להשקיע בריקוד של סולואים, מומלץ להשקיע עם הבנות או לשתות אלכוהול. אלכוהול גורם לזיעה. גם קפה. אז טיפ, אל תשתה קפה או אלכוהול אם לא בא לך להזיע. תאכלס, גם אני מזיע המון, ולעומת החסרונות, יש המון יתרונות (יתרונות מנייאקים אבל). נניח ויצאת לריצה עם חבר ותוך 10 דקות אתה מזיע, הוא יהיה בהלם, ירגיש שהוא לא עובד מספיק על עצמו וינסה להתאמץ יותר רק בשביל להזיע! בשיעור ספורט? כולם אומרים לך "מה איך אתה כבר מזיע!?" ותאכלס בפנים ירגישו שהם לא מתאמצים מספיק, אז אתה יכול להגיד לכל העולם עם הזיעה שלך:"הלו! אני משקיע, אני מתאמץ, שימו לב (: " תאהב את הזיעה שלך, והיא תאהב אותך בחזרה. אם תכיר את הדרך שבה אתה מזיע תוכל גם למנוע את ההזעה. נסה למשל ללכת עם חולצה מנדפת של נייק מתחת לסווצ'רט ותראה איך הריח והזיעה תהיה הרבה פחות קריטית. הבעיה פה היא במחיר... כמובן שיש עוד פתרונות יצירתיים, אבל זה רק אני :] בהצלחה!
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() יש ניתוחים להסרת בלוטות זיעה אבל זה במקרים קיצוניים
המשחה ההיא נשמעת טובה אני אלך לקנות.. נקווה שזה נסבל
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אבל גם לא במאמץ או במאמץ קטן אני מזיע יותר מידי. נגיד בהליכה ברחוב או אם ממש חם אני יכול לשבת ולא לעשו כלום ולהזיע. אם אני לבד אז אל הזין שלי אבל אתה עם חברים או עם בנות זה לא נעים.
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן צודק, אבל זה בכול זאת מציק.