|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() שלומלום,
אימון של פעמים בשבוע למטרת היפרטרופיה הוא יותר למטרת שימור יכולת למתאמן ותיק (שגם בו יראה בסופו של דבר נסיגה ביכולת לאחר זמן מה {כ- 12-16 שבועות ע"פ מחקרים} ). למתאמן מתחיל האימון יהיה בסדר גמור למטרת היפרטרופיה, למתאמן בינוני האימון יהיה גם בסדר, אך לא יהיה קל להתקדם וגם כאן לאחר תקופה אפשרי ירידה ביכולת.
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
זה גם מה שאני חשבתי וכתבתי שהאימון יספיק ל"שימור השריר הקיים"! אני מגדיר את עצמי כמתאמן בינוני. הבעיה היא שבינתיים כל אחד אמר לי משהו אחר! אגב המדריך שלי אמר לי שתיהיה התקדמות אך קטנה מאוד..... |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נגיד אתה עושה FBW 3 פעמים בשבוע, כן? אתה יוצר אווירה אנאבולית 3 פעמים בשבוע, שזה יוצא בערך 12 פעמים בחודש, שזה יוצא בערך 144 פעמים בשנה. 144 פעמים בשנה אתה מגרה את השריר לגדול. אם אתה מוריד את התדירות לפעמיים שבוע, אז אתה יוצר אווירה אנאבולית לשריר רק 96 פעמים בשנה. עפ"י גישת ה- HFT, ככל שהשריר יקבל יותר גירויים, הוא יגדל יותר ביחס לזמן (הגיוני לא? ככל שתתן יותר נשיפות לבלון, הוא יתנפח יותר). לכן אתה יכול לעשות חישוב פשוט כדי לקבל הערכה על הנייר כמה התוצאות שלך מהאימונים יושפעו מהשינויי. יחס של 96:144 זה בדיוק שני שליש, כלומר על הנייר תהיה לך ירידה של שליש בהתקדמות. בקשר לתוכנית שלך, הייתי מוריד 2 סטים מהלחיצה בשיפוע כדי להוריד קצת עומס מהכתף הקדמית, אבל אני מקרה מיוחד עם הכתפיים, לא מסוגל להעמיס עליהן הרבה.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן אחי?
קשה לי להאמין שתצליח להתקדם עם 2 אימונים בשבוע, במידה וכן תתקדם זה יהיה מאוד לאט. (אלא אם כמובן יש לך גנטיקה נדירה - אבל אני יוצא מנק' הנחה שאתה כמו רובנו בעלי הגנטיקה הנחותה יותר). עריכה: עידן תודה על ההסבר הענייני, נראה מאוד הגיוני. אני לוקח בעירבון מוגבל כי כמו שאמרת הכל בתאוריה.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ברור שאם הדיון הוא בין 2 ל3 אימונים זה נכון אבל באופן כללי, זה יוצר גישה של "כמה שמתאמנים יותר גודלים יותר", וזה לא נכון- אם אני יתאמן 5 פעמים בשבוע אז זה יצור לי אוירה אנבולית ל240 יום בשנה? אני משער שלא! אני יודע שאתה חושב שמיותר להיכנס לדיון הזה כי המקרה הזה הוא בין 2 ל3, אבל נניח שאני לא ימשיך באיגרוף תאילנדי אני ינסה תוכניות שונות ולכן בכל זאת מעניין אותי החישוב שלך..... |
|
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() נו אבל זה ברור שצריך לתת לשרירים את הזמן המינימלי לגדול שזה 48 שעות, לא צריך להיכנס כל כך לקטנות. הדיון הוא בין 3 אימונים בשבוע לבין כל תדירות שהיא קטנה מזה.
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() ואם אני מוסיף גירוי קטן- של יום אחד בשבוע של שכיבות סמיכה, מתח ועוד תרגילים כנגד משקל גוף (ואני ינסה להוסיף משקל בתרגילים מסוימים כדי להגיע לעצימות גבוהה יותר)
זה יעזור בהרבה להתקדמות? מן הסתם זה לא יהיה אימון בעצימות וברמה גבוהה (ובטווחי חזרות יותר גדולים) כי אני לא מכיר הרבה מאוד תרגילים כנגד משקל גוף ואני מן הסתם לא יבוא לאימון עם מוטיבציה גדולה (אין כמו ברזלים ![]() ![]() אז יצא לי ככה: א'- אימון במכון, ב'- איגרוף, ג'- עבודה, ד', אימון במכון, ה'- איגרוף, ו'- אימון עם משקלי גוף! |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() כשחיפשתי תרגילים כנגד משקל גוף מצאתי את זה:
מאמר קטן של ד"ר איתי זיו על ההבדלים בין סוגי אימוני ההתנגדות: ציטוט:
ציטוט:
הכוונה שלו היא שצריך להוסיף תרגילים מבודדים? |
||
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המממ אני חושב השאימון הנוסף מיותר לגמרי... מיילה אם הייתה אומר שאתה יכול להתאמן רק פעמיים בשבוע, אבל אימוני האיגרוף הם כן התאמצות שהגוף צריך להתאושש מהן ויש לך אפילו סיכוי לבנות שריר (קטנה אבל בכל זאת) רק עם אימוני אגרוף עם דיאטה עשירה בקלוריות ובחלבון ![]()
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי קודם כמעט כל האימון הוא טכניקה, ויש מעט מאוד תרגילי כוח, וגם מה שיש זה בטווח חזרות גבוהה מאוד ובטווחי תנועה קטנים (זה סוג האימון שלהם ואין לי מושג למה)! ולכן בכל זאת הייתי מוסיף את האימון!.... |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הנה זה יספיק לך סקוואט ברגל אחת (pistol) תלמד לעשות אותו, קצת קשה בהתחלה עם היציבה מתח מקבילים (בין שתי כסאות) הרמות רגליים בתלייה לחיצות כתפיים בעמידת ידים (תשען על קיר) זה יספיק אני חושב...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() אם אני עושה רגליים ב2 אימונים האחרים אז לא צריך, גם באימון הזה (לרגליים שלי לפחות)! מקבילים זה בעייתי, אין לי בבית! אני יצטרך לעשות שכיבות שמיכה עם תיק עם משקל..... |
|
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי גם שאלה
אני יכול לפתח מסת שריר (לא רוני קולמן, בקטנה כזה) מאימון גוף בלבד ובלי להתעסק בתזונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להשיג שיפור מסוים אם תמשיך לאכול מה שאתה אוכל כרגע אבל אתה תתקע מהר מאד ותבזבז את הזמן שלך.
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה לגדול, רק להתחזק קצת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |