|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() להרחיק אותי לשבועיים?חחחחחחחחחחחחחח די אני נורא צוחק פה חביבי הפורום הזה שלי! אתה יודע מה...אחי בוא תגיד לי מי אתה ואני נישבע לך שאם אתה מצליח לדאוג לי להשעיה (בתקווה שאתה מתאמן) דלי חלבון על חשבוני ![]() ![]() יש לנו על מי לדבר?אם מי?אתה אולי מתכווןם למריבה שלי אם ארבל?מה אתה לא הבנתה בפוסט שגבריאל כתב ![]() ![]() אני כותב מה שאני כותב אמת חצובה באבן!!! אני שונא שקרנים שמחרטטים!!חביבי..אני לא באתי להיות החנבץ של הפורום שכל היום מספר סיפורי סבתא לאנשים מאכיל אותם חרטות וכותב מאמר מסכן ![]() אני באתי להיות פה סחבק של הפורום ותאמין לי שלא סתם יש לי מוניטין גבוה אני מעריך פה המון אבל המון אנשים!!!ובגלל זה הבאתי להם והם החזירו לי ועובדה שההודעות שלי מצחיקות אותם או מוצאות חן בעניהם ![]() בכל מקרה תבין דבר אחד המוסיקה הזאת בלתי נסבלת ואני מספיק סובל ממנה בחדר כושר שאני רב שם אם המדריכים שלא ישימו אותי כי היא GAY מדי ![]() שיהיה לך אחלה יום גבר מי שלא תהיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה בסדר אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח עעלק להעיף את גלעד לך תנגב תתחת עם נייר כסף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אגיד לך סוד קטן... חחחחחחחחחחח אין לי בנינו שום דבר באמת רע נגד רוק ומטאל יש מלא קליפים של פיתוח גוף שאני רואה כל יום 3000 פעם שהמוסיקת רקע שלהם זה רוק או מטאל ואני די נהנה מהם ![]() אבל ...זה 80's וישן ואיכס סתכלי על הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=05V2b_MVf10 זה ניראה לך כמו אחד ששומע מטאל או רוק? נ.ב אני מחולון קשה לאהוב פה רוק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() חבר'ה, אולי תירגעו?
כל המלחמות האלו לא נותנות כלום. במקום להתנהג כמו מפתחי גוף מלאי טסט, זה נראה גנון לילדות בבגדי בלט ורודים שרבות בדרך לבירזייה. לגבי המלחמות האישיות על גבי הפורום, זה מיותר, ולכן שני הצדדים ואנוכי הגענו להחלטה בוגרת להפסיק עם זה לחלוטין (לפחות פה) . תודה לכל המגודלים ![]()
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() הדבר היחידי שיש פה זה סחר באנדרול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() רק שתיהיו בריאים....
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() השירים קטסטרופה תאמינו לי לאן הפורום מדרדר
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עמוס ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() שיר פה זה לא פריקים.קום אם את רוצה לכי לאתרים של שוקס לא מוצא אצלך הודעות שתומכות בפיתוח גוף ואני לא אוהב את זה בכלל!!! ואתה פרנקו בוא תשעה אותי ותקבל תדלי חלבון שלך חחחחחחחחחחחחח קבלו את זה ממני ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |