|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בשבילך סרט שראיתי,ישן אבל נחמד:
http://www.youtube.com/watch?v=_RnvaBMlNpI |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר קודם מכון כושר תבנה מסה ועוד כמה זמן אם תרצה ללמוד משהו אז איגרוף\קרב מגע\עוד אומנות לחימה מודרנית ופחות הדברים מהמזרח הרחק שלדעתי בעולם היום זה לא יעיל.
פעם, ביפן שכולם היו שחיפים ונמוכים זה היה יעיל אבל היום? לדעתי מתאגרפים מקצועיים (ולא הזבל הזה שנקרא Wwe אלא הדבר האמיתי) ינצחו את כל הקרטה\טייקוואנדו וכל אלה. תאמין לי מכון יכול לתת כוח. ואם אתה מחפש ביטחון במכות אז שליטה באונות לחימה במיוחד היותר ישנות לוקחת הרבה זמן אפילו בהשוואה לפיתוח גוף שגם זה לוקח זמן אבל הרבה פחות. וללמוד אומנות לחימה בשביל אולי יום אחד ללכת מכות ברחוב מה שלא קרה לך עד עכשיו לפי מה שאתה אומר לדעתי זה מיותר אלא אם כן זה לא רק בשביל המכות וזה גם בשביל לפתח כושר אבל בשביל זה המכון יהיה הרבה יותר טוב אני חושב, שאם אני אלמד איזה אומנות לחימה זאת תהיה אומנות לחימה מערבית מודרנית וכשאני יהיה לפחות 100 קילו:d עריכה: יצאה הודעה ממש ארוכה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לך למכון כושר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך לאיזה תקופה קצרה על אומניות לחימה ואז תחזור למכון ותתרגל כל ערב מהלכים זה הכי טוב! זה בידיוק מה שהייתי עושה במקומך!
![]() |
![]() |
#27 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תראה ככה, אני למדתי 4 שנים קרב מגע מלמדים אותך כמובן הגנה עצמית ,התאמנות על איומים על סכין ואקדח אבל כמובן אי אפשר לעשות כלום שאתה עומד מרחוק עם אקדח ויורה עלייך רק אם אתה ג'אקי צ'אן
![]() מה שאני רוצה להגיד עדיף לך ללכת למכון כי במכון אתה מקבל גודל,חוזק, וגם ביטחון עצמי, וכשאתה קטן כזה ויש לך טכניקה יותר התעסקו איתך מאשר שאתה גדול וחזק ולא יודע שום טכניקה אבל אתה יכול לשלב את שנהם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() אומנות לחימה תתרום יותר במכות.
אבל מכון+אומנות לחימה זה שני דברים חשובים שמלישים אחד את השני למשל באיגרוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() זה עניין של אהבה לספורט
חוץ מזה בזמן שלנו אומניות לחימה לא יעזרו לך בשום דבר,אולי לפני 50 שנה אחד שיודע להרביץ טוב היה יכול לעגן על עצמו,היום זה לא אפשרי,רוצים לדקור אותך ? ידקרו ! רוצים לירות בך ? ירו בך ! אבל אם אתה אוהב את הספורט בלי קשר לביטחון ועגנה עצמית,אתה עוסק בו ! אני אוהב להרים ברזלים,בגלל זה עדיף לי מכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() שמע אחי בקטע של בטחון ומכות...וואלה גם אם אתה אחלה ברוס לי ואתה בא לריב יכול לבוא לך איזה ילד מטר ושייבה אם סכין מפחידה רק תיראה אותו מוציא אותה בדקה כל הבטחון שלך יכול לרדת לתחתונים ואתה תהפוך להיות לבן ולא תוכל לזוז כנ"ל על חדר כושר אין היום גברים אם סכין אפשר להוריד גם את קולמן או קטלר :):):):)
עכשיו בקטע של סיבולת וכושר כן אומנויות לחימה יכול לשפר אותך חבל על הזמן ואם אתה מתכנן להתגייס אז בכלל זה יכול לתרום לך..מצד שני מכון כושר יכול גם לשמור לך על הסיבולת תלוי איך תעבוד שם,ויכול לעזור לך לפתח גוף שבחיים לא תפתח באומניות לחימה תעשה מה שבא לך ומה שאתה מרגיש נוח לעשות איתו. בהצלחה שפיץ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() תשלב אחינו...
אני בחדר כושר ובקרב מגע וזה ממש טוב... ראשון ורביעי קרב מגע שלישי חמישי שבת חדר כושר גם אירובי גם כוח ![]()
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה מעניין אותך יש איזה סרטון שברוס לי אמר בו שצריך לדעת לשלב בין אומנות לחימה ולבין חדר כושר.
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() תביא את הסרטון!
למרות שנראב לי שברוס לי אפעם לא התאמן בחדר כושר...[היה בכלל בתקופתו???[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם חדר כושר נותן ביטחון
ביטחון ענק בכוח שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא התאמן בחדר כושר עוד לפני שנולדתה
![]() |
![]() |
#37 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מכון כושר..
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומרים שהוא דגל באימוני כוח אבל לא בכיוון של BB ומכון כושר,אלא יותר אימוני משקל גוף,ולהתאגרף עם משקולות בידיים וכאלה.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() תודה לכולם!
אני לא הולך ללמוד בשביל לדעת להילחם (אלא אם כן זה בזירה) כי כמו שאמרו פה סכינים זה כבר לא כוחות... בקשר לשילוב, איך אני אמור לשלב מכון כושר (130 ש''ח) ואת הג'יו ג'יטסו ברזילאי (160 ש''ח)? ד''א, יש לי מאסה וכוח אבל אין לי שום ידע בלנצל את הכוח לטובתי אם אלוהים ישמור יקרה משהו...
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני עושה את שניהם, לא רואה למה לא לשלב,
אז אתה אוכל עוד 400-500 קלוריות ביום של אימון של האומנויות לחימה..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |