|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יהודה בנעים זה מפתח גוף אחד שהשקיע הרבה מאמץ כדי להגיע לאן שהגיע.. תוכלו להסתכל בתחרות של מר מרכז או מר תל אביב שהוא השתתף בה שהוא ניראה שם מצוין ולא רק בסרטון אלה גם בתמונות. ואחי סתכל תסרטון השינוי שלו,הבן אדם עשה התקדמות רצינית מאוד ולא משנה איך הוא ניראה עכשיו יש להעריך אותו ואני יכול להבטיח לך מהעין שלי שבפנים הוא מרשים הרבה יותר מבסרטונים ובתמונות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הבתי את צורת העבודה שלו ..לאט ונקי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מזה שי איזה טלפתיה בול היום באתי לשאול אם יש למשהו סרטונים חדשים שלו
ח-ו-ל-ה על הבן אדם הזה הוא פשוט נשמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() חח ואלק אתם תאמינו לי
כן גלעד צודק לא הייתי פה הרבה זמן גלעד בקשר לשמות של השירם דבר איתי במסנג'ר אני יביא לך. הוא מתאמן במכון בח'ול (ארצות הברית) ניו יורק גולד ג'ים הוא עבר לשם לא מזמן בקשר לחיטוב והיבוש ואיך שהוא נראה שהוא יבש אנלא חושב שאפשר לעמוד איתו עוד מעט אני ישים לכם תמונות שלו של איך שהוא נראה כשהו יבש גלעד דבר איתי במסנג'ר.. ו Six pack אתה לא חושב שהגזמת קצת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() אני מאחל לו בהצלחה יש לו עוד דרך ארוכה מאוד , במקומו הייתי לוקח אוף סיזאן ארוך ועולה בצורה משמעותית במאסה .
בשלב זה יוסי כהן , מישל טורוני , ועמית ספיר כמובן הרבה יותר מרשימים .
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() דעתי על הבודיבידריל שציינתה יוסי כהן בחור נורא ענק ומאסיבי גם די חטוב ומפלצת לא קטנה ![]() ![]() מישל אין מה לציין פשוט תותח ![]() ![]() עמית ספיר?את הליקוקים אני משאיר לארבל הרי הוא אלוף בזה ועוסק בזה זמן לא קטן בעיקר שזה נוגע בללקק ולרכל על החברים שלו בישביל לקבל קצת צומי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() 1+ בקשר לשמות של השירים בבקשה =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() סיקס פק, כשהוא יעשה חיטוב הוא יראה הרבה יותר איכותי ממך כי יש לו הרבה יותר מסה. אבל בעיקרון אני מסכים איתך - הוא לא נראה מי יודע מה יחסית למישהו שמתחרה. ואם זה באדיבילדר שמגיע לדירוגים גבוהים בתחרויות בארץ, אז זה רק מראה עד כמה הרמה פה נמוכה לעומת שאר העולם.
כך או כך, הוא עוד צעיר ויש לו הרבה זמן להשתפר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() עד כמה שהוא גדול וחזק טכניקת האימון שלו על הפנים.. פשוט לא יודע להתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הבן אדם מתחרה מזתומרת מה רע באימון שלו? הוא יודע להיתאמן מצוין סתכל איזה שינוי הוא עשה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר.. אבל תראה את טכניקת האימון שלו.. רבע תנועה.. זהוא שהוא גדול ומתחרה עדיין..
לפי מה שראיתי בסירטונים הוא מסתכל רק על משקל.. וזה הדבר האחרון שמפתח גוף צריך להסתכל עליו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() הם לא באמת מראים את הכל בסירטון.
![]() |
#35 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אם אינני טועה הוא התחרה במר ישראל נאבא השנה בעד 90 - אבל לא היה לו הרבה מה לעשות מול עאדל וחוסאם.
הוא מאלה שנראים הרבה יותר טוב כשהם בחיטוב. לפני שהוא גדל היה לו "גוף קלאסי" - סימטרי ויפה, כזה שבנות מתעלפות ממנו. עכשיו הוא לא כאן ועדיין לא ממש שם - אבל בהחלט שיפר מאסה וצריך להעריך אותו על הרצון וההשקעה. שמעתי שהוא גם בחור טוב, שיהיה בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יודע בבקשה מהם השמות של השירים בסרטון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה הוא היה במכון שלי כמה פעמים
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() השיר הראשון בסרטון השלישי DMX - Lord give me a sign
השיר השני 2pac - all eyes on me בMEGA MIX2 השיר זה dmx - x gon give it to ya בMEGA MIX השיר זה Dmx - where the hood at בקשה אחי. אה כן ולעניין זרועות על הפנים.חוץ מזה בהמה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() צלמתי אותו לתחרות חובבנים ,באמת בחור טוב,משקיע לוקח את התחום ברצינות ...
מאחל לו את כל ההצלחה בתחוווום |
![]() |