|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אבל זה עדיין לא משנה בכלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גולני אחי ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לך על גבעתי ..
זה בידיוק מה שאני הולך לעשות עם אני נופל מהגיבוש ש'
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מתכנן לצאת לגיבוש יח"טיות? SuzukiR, צא מהסרט שאתה חי בו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא ותסביר לי למה ? אה שכחתי כולה עשיתה כיבוש שייטת ועוד כמה גיבושים חושב שאתה יודע הכל אני הולך לפי העצות של אח שלי שהוא הרבה יותר מבין ממך אבל הרבה יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() גיבעתי- גברים בלי עתיד תקועים יחד.
נח"ל- ניתקענו חכו לצנחנים. הייתי חייב... תודה, וסליחה!
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובוא תסביר לי איך אתה יודע מה רמת הידע שלי לעומת הרמת ידע של אח שלך (AKA גבי אשכנזי?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אני לא רוצה ללכת לשם נקודה לא אוהבת את המנטליות לא אוהב תאנשים שלרוב מיתגייסים לשם וגולני מיבחנתי בדיוק ההפך אח שלי לא גבי אשכנזי אבל אח שלי היה מפק"ץ באגוז בזמן המלחמה גם וחוץ מזה שהוא כבר בקבע שנתיים הוא גם בוגר הפנמיה הצבאית בחיפה ושמה מכתה ט כן היו ימים שהיה כיתה ט גם ולא מי י וחוץ מזה שלאח שלי יש חברים קצינים בשייטת שלדג גולני צנחנים וכן גם נח"ל וגבעתי ואני החלטתי על האופציות שלי משיחות שהוא הסביר לי וחברים שלו חלקם כבר במסלול של קריריה צבאית כל הקטע של הפנימיה היה להכשיר מפקדים עתדיים אז כן אח שלי מבין הרבה אבל הרבה יותר ממך בצבא ביחדות בכל סעיף וסעיף שקשור לצבא ואתה כולה אחד שעוד לא עשה צבא אלה כמה גיבושים אולי אתה מכי ראנשים פה ושם אבל עדיין לא כמו מישהו בזמן שרות לא שאני מזלזל בזה שעשיתה כמה גיבושים אבל אתה משחק אותה כיאלו אתה יודע הכל וזה לא נכון במיוחד לא בצבא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל כל הכבוד לאח שלך. דבר שני, גם אח שלי קצין בדובדבן אבל זה לא אומר כלום. נח"ל, גולני, צנחנים וגבעתי מכילים את אותו הרכב של אנשים בגדול. הרי כשמחליטים בצה"ל לאן לשלוח אותך, לא עושים בדיקה אם אתה ערס, אשכנזי, מצפון תל אביב או מקיבוץ ברמת הגולן. שולחים אותך לאן שצריך, ומתחשבים במנילה שלך. ככה שלהגיד שהאנשים שמתגייסים לזה לא מתאימים לי ואלה שלזה כן מתאימים זה שטויות, כי בכל מקום יהיו לך אנשים שתתחבר איתם יותר וכאלה שתתחבר איתם פחות. ועם כל הכבוד אני כן התגייסתי ואני כרגע בדח"ש בגלל פציעה. אומנם צעיר, אבל חייל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אוהב תמנטליות שיש בגולני שיש שמה יותר אנשים כמוני אני לא מת כל כך גם על צנחנים אבל אני רוצ הלהגיע לשם מסיבות שלי ומה השם של אח שלך ? הוא היהבמלחמה אולי אח שלי מכיר יש לו הרבה חברים בדובדבן אבל לנח"ל וגבעתי אני לא יגיע לא משנה מה וגם כל הכבוד לאח שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מאמין שראיתי את אח שלך בלוויה של בנג'י הילמן ז"ל ברעננה... בכל אופן, אם אתה הולך על פי הסטיגמות,אז גולני וצנחנים הם בדיוק ההפך אחד מהשני... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חברים חברים אני מבקש!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לי אם אתה מזהאה אח שלי מטר 72 ככה רחב סוס קטן כזה תמיד םאם משקפיים סטייל של השב"כ כזה ושחום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הייתי צריך למחוק 5 הודעות בשירשור הזה
בפעם הבאה שאני צריך למחוק הודעה ,אני שם לשני המשתמשים הנ"ל פיזדולט רציני וban לכל החיים קאפיש ?
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מקסימום אתה מיתבלבל
תגיע למושב תישאל איפה גרים משפחת פרץ מושב קטן כולם מכירים את כולם אתה חושב אני אחד שמדבר הרבה בוא תראה תפרצוף שלך ושל החברים שלך תיראה איך אתה חוזר חתיכת **** נוכיח לי מי מאוחרי המסך בוא |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תשאיר פלאפון סוצ'קה .. אם הכפר הקטן שלך סופ''ש לא מלא מכונצ'יכים אני מניאק
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן שיהיה בהצלחה בגיבוש צנחנים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() רבותיי. תרגעו. כן, אתם בגיל ההתבגרות, כן, אתם חמומים מח, גם אני הייתי כזה, אתם צריכים להתחיל להתאפס אחרת אתם תעופו קיבינימט מאיפה שתהיו בצבא עם הגישה הזו.
סוזוקי במיוחד ממך אני מצפה ליותר, אח שלך קצין יש לך הרבה מה ללמוד - אתה לא יודע איזה אנשים יש בנח"ל אחי... zoond, גבר, לא היית צריך ללכלך ככה על הבנאדם. לא ראיתי שהוא זלזל בנח"ל, הוא כנראה פשוט ניזון מסטיגמות שגרמו לו להאמין שבצנחנים או גולני יש אנשים יותר טובים. וסוזוקי, אתה חושב שבגולני יש אנשים "כמוך"? בוא אליי אני אראה לך את הספר סיום מסלול של אח שלי, שהוא אגב אשכנזי מלא, אתה תראה פול אשכנזים, רוסים, תימנים, משקפופרים, בקיצר יש הכל מהכל - גולני זה לא חטיבה מזרחית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() פלאפון
מותק אמרתי לך כל מה שאתה צריך לדעת אין פה מונטין אחרת הייתי מביא לך תפלאפון שלי מקסימום הינה בשבילך אני עכשיו מיתחבר למסנגדר בוא אני יביא לך עכשיו שמה תפלאפון שלי ותבוא ותיתקשר ותעשה חינגה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() הגיע הזמן שתתבגרו קצת לא?
|
![]() |
![]() |