|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() נרכיסטים, פריקים, כת בשטן, כל אלה ז פוזות של ילדים שרוצים להרגיש משהוא אבל לא יודעים מה, ת'אכלס זה בעיה בנפש - הדבר שאני לא יכול לסבול והם פשוט ערב רב זה הנטורי קרתא (האלה שנראים כמו חרדים אבל למעשה הם יצורים לא מוגדרים שמביאים כסף לערבים כדיי שלא תהיה מדינת ישראל) יותר גרועים מהם זה הניאונאצים אותם חייב לחסל, זה פשוט אנטישמים (היה לפניי איזה חודשיים בעיו ןכתבה על ניאונאצי אחד שסבתא שלו היתה בשוא) אותתם צריך לשרוף
דוגרי צריך פעם אחת לצאת עם דגל ישראל ביד כך ובפשוט לפוצץ אותם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איכס איזה גועל נפש אנשים פשוט אדיוטים פינגווין אני הייתי קופץ אליהם יחד איתך
![]() |
#23 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עזוב בחיים לא ראיתי ניאו נאצי במציאות
אני תמיד נטפל לפריקים שיש עליהם סימנים של שטן בכל מקרה כל הפריקים ניאונאצים וכל הקקה שמסביב הם ילדים שמודחים מהחברה בגלל היותם מסכנים ובגלל שהם לא הצליחו למצוא מסגרת הם מצאו עוד חברים כאלה שהיו מודחים מרססים צלבי קרס ובורחים מזה החרטא הזו שילכו כוסעמק אני רק מתפלל שיפול אחד לידיים שלי
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() רק מה כמו שאני שונא כאלה אנשים מושפעים וקיצוניים כמו בסרטון אני גם שונא ערסים מושפעים באותה המידה.
![]() |
#26 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ה"gang" המרכזי, כרגע במעצר / מוחבאים בדירות מסתור, למה / איך אני יודע את זה? כי יש לי חבר בחבורה של הפאנקיסטים שאתם כל כך שונאים, (שאם הייתם יודעים בכלל מזה פאנק, ולא מה שאתם רואים בארץ, אלא פאנקיסטים "אמיתיים" נקרא להם, כמו חבר שלי וחברים שלו, אז לא ממש הייתם שונאים פאנקיסטים) עוקבים אחרי הנאצים ושמים להם מכות, אשכרה הכניסו אותם לבית חולים, את כל החבורה של הנאצים שראיתם בעיתון, ככה שאל תתחילו לשפוט אנשים כל כך מהר, אני יכול להרחיב בנוגע לפאנק (אני לא ממש תומך בזה, אבל זה לא כזה נורא הפאנק האמיתי, חרא מוזיקה, זה כן) אני בטוח ש99% ממכם נראים כמו ערסים לכל דבר וכל בן אדם שלא מכיר אותכם ברחוב חושב שאתם ערסים. מה גם, שהסמלים של השטן, שרוב רוב ה"פריקים" כביכול לובשים זה פשוט סמלים של הלהקות שהם שומעים, שגם הלהקות, חוץ מקומץ ממש קטן מהן לא באמת מאמין בשטן, אלא פשוט שם את זה כי הליריקה מדברת על השטן / רוע וכולי, והסמלים האלו מתקשרים לאותו הנושא.. נ.ב אם אני זוכר נכון ארבל ביקש לא להשתמש במונח פריק / ערס בוויכוחים או דיונים. נ.ב תפסיקו להיות מפגרים ולשפוט אנשים לפי המראה שלהם / העדפה מוזיקלית, בכל חבורה יש מפגרים, ואם ניהיה קיצוניים לרגע, אז מתוך האוכלוסייה העבריינית וה"מסוכנת" כביכול, רק אחוז ממש ממש קטן שומע מטאל / פאנק, ואתם בעצמכם אמרתכם, ואני יוסיף, כאחד מתוך הסצינה של המטאל בארץ, כן , רוב המטאליסטים בארץ, זה חננות, שהתחילו לשמוע את זה בשביל שלא ישימו להם מכות בבצפר או משו, או בשביל להתחבר עם איזה רוסי גדול שישמור עליהם, ושומעים את זה עד איזה גיל 18-19 ואז מפסיקים לשמוע, ככה שהם לא בדיוק רוצחים שכירים כל אחד, אז תבדקו מי אתם ולאן אתם "מקוטלגים" קודם, לפני שאתם פותחים את הפה. יום טוב.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אותו חרא, כשאלו שכתבו את זה רואים מישו ברחוב שהוא לא לבוש בג'ינס שחונק לו
את הביצים וחולצה וורודה צמודה הם קוראים לו פריק, ולא משנה מי מה מו . אגב, באופן טכני ותיאורתי, כל דבר שהוא לא אלוהים, הוא השטן, ואין כזה דבר שטניסטים, זה כמו להגיד שכל החילוניים הם שטניסטים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 |
מושעה
|
![]() פינגוון
לפי התמונות שלך אתה לא נראה אחד שבאמת יכול לעשות משהו למישהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בואו לא נתחיל עוד ריב מטומטם?
וויטלי אני מניח שאתה בצד "שלי" , תערוך את ההודעה, באמת שאין למה לריב / להתווכח עכשיו, זה כולה דיבורים במחשב.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אני עדיין מחכה. ציטוט:
אבל לבוא לארץ ישראל ולצאת בהצהרות שאתה מכת השטן ולהגיד "כן בארץ המזויינת שלכם יש הרבה שטניסטים" תסכים איתי שזה אאדיוטי לחלוטין?
![]() |
![]() |
#35 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
ושמו להם מכות, סתם אפסים.. נטפלים לנרקומנים / עובדים זרים חלשים, שתבינו, הם נאצים וגאים וזה, אבל למה הם אפסים? הם לא הולכים לתחנה המרכזית להרביץ לחבורה של ניגרים , למה? כי הם יקבלו הרחבת רקטום אם הם יעשו את זה, אז הם מעדיפים ללכת לשים מכות לאיזה סיני / תאילנדי / פיליפני, שנמוך מהם בראש ושוקל 45 קילו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() אבל עכשיו רציני בתאחלס עם החבר'ה האלה שראיתי בסרטון לא מפריעים לי אין שום סיבה לעשות להם משהו כאילו באמת שלא חסר אצלי בעיר ובכלל חבר'ה כאלה ולא יודע הם אף פעם לא ניתפלים אלי או לחברים שלי ואנחנו לא אליהם כך ש לא יודע לי אישית הם לא מפריעים כל אחד חיי בסטייל שלו.
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() homie הצדק איתך אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בעזרתם השן
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() אין על homie
![]()
![]() |
#40 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|