|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יהיה 3-1 לחיפה לא על ה-0,יצחקי ישים לביתר
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר או שחיפה מביאה 2-3 חתיכות,או שבית"ר מפרקת להם את הצורה באיזה 4-5..
משחק של 1 -0 לא יהיה פה לפי דעתי
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אממממ סגרנו? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() 5-1 חיפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() לא סובל כדורגל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() איי איי איי.... ליגה ישראלית, אני לא מאמין שיש עוד אנשים שמיסתכלים את זה!
חבורה של ערסים שחיפים הולכים אחרי הכדור (לא רצים) ועושים טובה שהם נותנים בעיטה לשער! מחפשים את ה"לא להפסיד" בימקום לחפש לנצח! תיראו את השחקנים האנגלים, בריאים חסונים בכושר שיא! אתה לא רואה שחקן עומד במקום! ולפרוטוקול 2-1 ביתר
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
מה כיף לעודד קבוצה שבחיים לא טיילת אפילו בארץ שלה? זה לא אותו דבר אבל אין ספק שהכדורגל בארץ על הפנים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
האמת ידעתי שזה לא יכנס ... אין לנו מזל זה כתוב להם בחוזה
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה נסגר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() היה משחק על הפנים אבל חן עזריאל, ב 10 דקות על המגרש עשה יותר מאשר החלוץ הזר במשחק שלם.
צריך לתת לילד לשחק או לשחרר אותו לקבוצה אחרת, פשוט חבל על כל שניה שהוא יושב בצד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() חזרתי לפני שעה היתה אחלה אווירה בג'
תגידו הגול שחיפה הכניסה היה חוקי? מה אמרו בשידור?
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() לא היה חוקי רנטו דחף עדיין היינו צריכים לנצח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() יצחקי שיחק מעולה... עידן טל ביאס תחת וגם ברוכיאן ואלוורס שיחקו כמו אני לא יודע מה...
היה אמור להיות פנדל לבית"ר ואדום למגן של חיפה.... אבל ת'אמת חיפה שיחקה טוב... יותר טוב ממה שהיא שיחקה במשך 7 המחזורים האחרים... ובית"ר שיחקה לא טוב.. ככה שיוצא שהיה משקל דיי שקול ותואם תתוצאה.. חבל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שיש גם את עירוני חדרה, היא עושה בצפר לקבוצות שיורודות מליגה לאומית, יכול להיות ששווה לאהוד אותה.... ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() חחח קלטתם את השריקות בוז לרבין? זה היה ענק!
|
![]() |
![]() |