|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שלא יתפסו אותם במילה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל טכני
|
![]() אנשים אני כנראה ממש בר מזל המדריכים בחדר קושר שלי אלכס (אחד השופטים ב Nabba ) הבת שלו , ומתחרה לשעבר !
ביקשתי ממנו להכין לחברה שלי תוכנית אימונים , נחשו מהם התרגילים הראשונים בתוכנית ... נכון סקווט ודאד ליפת !!! והיא בחורה !!!! ומה אלכס אמר תוכנית משנים אבל סקווט ודאדליפט תמיד בתוכנית ! אם אלכס היה תופס מאמן כזה היה מביא לו מוט בראש בטוח ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני נדפקתי מהדברים המפגרים האלה, אמרתי לאמא שלי שאני רוצה לקנות אבל חלבון, הקיצר היא ראתה באינטרנט איזה סירטון של תזונאית ספורט שאומרת ש"לא מומלץ" לקחת את זה בגיל ההתבגרות, כמובן שהיא לא אמרה למה-ומאז אמא שלי לא רוצה שאני אקח את זה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה אתה באמת קטן
ואם אתה מתחת ל15 אז בכלל...זה באמת עלול לפגוע לך בגדילה אם המדריך כושר אמר....אז סימן שהוא מבין משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי רק אצלי המדריכים עוד נורמלים ולא דפוקים במוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לה שאם היא לא תיתן לך לעשות סקוואט בשקט, אתה תשרוף לה את האוטו!
![]() |
#31 |
|
![]() תגיד לה : "את יכולה להוציא את הילד מהחדר כושר, אבל את לא יכונל להוציא את החדר כושר מהילד "
תגיד לה שמיליוני אנשים עושים את זה ולא קרה להם כלום..לרוב לפחות.... תגיד לה סתם שתיהיה רגועה שאתה תבקש ממאמן לישמור עליך שאתה נכון ת'תנועה כל פעם...ואז תשכח מזה אחרי פעמיים.. (אלא אם כן כל המאמנים שלך נגד סקוואט?.... ואז תעבור חדר כושר..חח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מקסימום תגדל עמוד שידרה תימצע עבודה חודש ככה ואז תשלם חדר כושר מהכסף שתקבל עבור החודש הזה
ואל תיתיחס לאמא שלך (במובן הזה לא בכל המובנים ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לאמא שלך שאתה מכיר מישו אם תואר שני באנטומיה, תן למישו מהפורום/ חבר שלך לדבר איתה בפלאפון שישב מול המחשב ויתחיל לצטט לה ממאמרים!
וזה בדוק עובד!
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ד"א איפה אתה מתאמן באשדוד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אין לי שום מכון אחר באזור, המכון הכי קרוב זה איזה 20 דקות נסיעה ואני מוגבל באוטובוסים של פעם ב3 שעות. קיצר נראה לי שאני אנסה להסביר בצורה משכנעת להראות שזה בטוח והכול טוב וזהו.
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה מיתחת ל15 זהירות אחי....חכה אחרי גיל 15 אתה בום תיהיה ענק ואז תוכל להתחיל סקוואט... ![]() תן לה לדבר עם גיל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לנסות חחח תדבר עם מאמן אחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסביר לאמא שלך שהמאמן הוא חתיכת ליצן ושלא יתערב, ד"א תסביר לאמא שלך שאנשים מקצועיים אמרו שזה בסדר וגם תסביר לה שאתה לא רוצה לפגוע בגוף של עצמך. בן כמה אתה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
| | | | |
|
![]() |
![]() |