|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מאסה יש ליואב בחזה זה מטורף!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יואב תאמין לי אתה שם תמונות שלך בפורום של הבית הלבן לוקחים אותך להיות המאבטח האישי של ג'ורג' בוש.
![]() |
#23 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() יואב ואביב הם שני בחורים גדולים שתדעו לכם!!! אביב כבר אז חודשיים אחרי מר ישראל נראה מעולה ורואים עלייה במשקל, כמו כן אביב הוא איש שפשוט כיף לשבת ולדבר איתו
יואב הוא באמת גדול מאוד, יש לו חזה מעולה, רחב וגדול, הגב גם כן רחב, אימון עם יואב זה כמו אימון עם דוריאן ייטס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה: שיט גיימר הקדים אותי יואב כמה אתה שוקל? ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה נעלמת?? ואיפה אנטון בכלל לא שומעים ממנו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לאנטון נדפק המחשב בגלל שהוא נכנס לאתרי פורנו בלי אנטיווירוס ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
מי שנראה הכי טוב מבחינת הגוף בתמונה זה ניגרי ענק
![]() |
![]() |
#30 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() תודה רבה לכולם על כל התגובות .
אני כרגע שוקל 98 ק"ג על אחוז שומן בערך 23% , הגובה שלי הוא מטר שבעים וחמש . אני מקווה שעוד השבוע יהיה לי זמן ואני יפגש עם גיימר בחדר כושר שלנו לתמונות בלי חולצה . אני פשוט לא מוכן בשום אופן להצטלם בלי גילוח ומשחת צבע שיזוף . בתקופה האחרונה כפי שאתם בוודאי יודעים אני עסוק עד מעל הראש עקב התרחבות התא המשפחתי שלנו . אם יוצא לי להתאמן שלוש פעמיים בשבוע אז אני מאושר ממש דייהיינו . אני אשמח לקבל ביקורת מכל אחד ואחד ממכם כאשר התמונות יתפרסמו . אני יודע שכתבתי את זה מזמן מקווה שעוד השבוע זה יצא לפועל . תוספי המזון היחידים שאני משתמש בהם כעת הם חומצות אמינו 2222 של אופטימום , ואבקת חלבון שחורה של אופטימום זה הכל .
![]() |
#31 |
מנהל מקצועי
|
![]() פי אתם נראים תותח(איתי יואב ואביב)
איתי.....במקרה היית עם גופיה? ![]() ![]() אחלה תמונות.. איתי מאז שראיתי אותך אצל גיל גדלת בכתפיים..כמו שצריך אני בעד בחופשת חנוכה לארגן מפגש בחנות גיל הבטיח שאם יהיה מפגש בחנות והוא ידע על כך,הוא יבוא ויארגן טעימות!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() יואב השבוע ממש מתאים לי רק תודיע לי יום מראש ואני מוכן ומאורגן יש לך את המספר בבית שלי (הפלא שבק חיים רק חברה שלי מצליחה להתקשר אפילו אמא שלי לא מצליחה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() גיימר כמה אתה שוקל אח שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() גיימר גדלה היד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
גם כשאני לא רואה מצלמה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() נראים מעולה!
יאלה חברה מי מארגן מפגש בחנוכה ביום חול?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
מנהל ראשי
|
![]() בואנה גיימר אתה ניראה ממש גדול בתמונה הזאת!
|
![]() |
![]() |