|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
הושעה
|
![]() לפעמים אני פשוט נדהם עד כמה שאפילו עיתונים זוטרים ושוליים לחלוטין לא כותבים מלה אחת על פיתוח גוף, פאוורליפטינג או הרמת משקולות, בעוד שכדורגל מציף פשוט בהגזמה כל עיתון עיקרי בארץ.
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני שיבתי אם לוליק על זה שעתיים ודברנו על זה ונהנתי מכל רגע! ותאמין לי אני לא ארחיב פה אבל יש הבדל עצום וזה 2 עולמות שונים לגמרי! מה שבטוח אם אתה לא הולך אם זה עד הסוף...פרוש לדוקים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
הושעה
|
![]() אני מדבר בכללי על המשפחות של ענפי הספורט...
![]() |
#24 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פלוס מינוס 10 אלף שקל
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
שבנאדם לדוגמא אוהד קבוצת כדורגל, הוא עוקב אחרי ההתקדמות שלה בתקשורת כל הזמן, ורואה אותה משחקת לעיתים קרובות. בפיתחו גוף זה בעיה כי התחרויות לא לעיתים קרובות, יש המון סוגים של תחרויות (חובבנים......), המון מתחרים, ואתה לא רוא את ההתקדמות של הדמות המוערצת עליך לעיתים קרובות. לדוגמא: יכול להיות שאני אוהב בפיתוח הגוף את גלעד והוא יוצא לאוף סיזין של שנתיים, אז אני לא יראה אותו בשום תחרות, אנ בקושי יזכה לראות תמונות חדשות.... ובענפי ספורט אחרים זה הפוך! |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
No ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() לא הרבה,ולא מתחרט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואי אפשר להשוות את זה לענפי ספורט אחרים,בכדורגל למשל יש לך משחק כל שבת,אתה נוסע למשחק נהנה צועק,ומשחקי אימון,גביע וכו' יש תמיד אקשן,יש על מה לכתוב ועל מה לדווח,אבל בפיתוח גוף יש תחרויות בודדות בשנה,שעל רובם לא שומעים,והתחרות המרכזית היא פעם בשנה,אז איך אתה רוצה שיהיה עניין תיקשורתי? יעשו כתבה "מאור זרדז עלה 2 קילו בשבוע האחרון,היקף ידו עלה ב1 ס"מ,זהו הישג נהדר לעומת יריבו נאור זיו שהיקף ידו עלה רק בחצי ס"מ " תדברו קצת בהיגיון,הספורט הזה לא מעניין את רוב האנשים בארץ,וגם בעולם המצב לא מי יודע מה,חוץ מארה"ב אולי ששם כל דבר הוא בקנה מידה גדול..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
ציטוט:
חחחחחח אתה יודע מה אני אוהב אצלך? שמכל הודעה אתה איכשהו מצליח לקשר את זה ל"חומרים" חחח אח שלי (= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() על כל התוספים לפחותת איזה 4000
מכון 3000 (בשנה אבל) אוכל אואו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מנהל מקצועי
|
![]() 2000 שקל בשנה רק תוספים.
עוד 2000 מכון אוכל זה כמה אלפים בשנה. מד סנטימטר,בטריות למצלמה,מראה,משקל,תרופות לדלקות,ומסז'ים(יותר בכיוון התחתון) זה עוד איזה 3000 ![]() אךךךךךךךךך |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() 4300 בקירוב שהוצאו על אבקות חלבון,גיינר,קריאטין מונהיידרט,סוכר ענבים,כפפות לאימון ומנוי לחדר כושר
ואוכל שלא נדבר... אני לא מתחרט על שום שקל שביזבזתי אני חיי עם זה בלב שלם ואפילו אני גאה בזה אי אפשר לתאר כמה אני אוהב את עולם הפיתוח גוף אבל למרות כל זאת עדיין יש לי חיים ואני יוצא למסיבות ומבלה עם חברים ושותה לעיתים רחוקות מאוד(כשיש סיבה מוצדקת) גלעד אתה פשוט השראה בחיי
![]() |
#37 |
מושעה
|
![]() אני מתאמן רק חודשיים וכבר ביזבזתי פולל...
תראו, אבקה ראשונה, 400 ש"ח לא זוכר תשם. אבקה שניה זה קריאטין אקסטרים נגיד 350 ש"ח אחרי זה סיריוס מאס 450 ש"ח נגיד.. ועכשיו חומצת אמינו 270 ש"ח נגיד.. והיום הזמנתי אבקת חלבון של צ'מפיון וקריאטין Noz |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא השקעתי הרבה כסף וגם רואים את זה בתוצאות שהם לא מי יודע מה.
אבל אני מקווה שעכשיו בעזרת השם המצב משתפר ואני ברוך השם כבר עצמי ואוכל להשקיע במכון ברמה בתוספים אני לא משתמש,בגלל ההורים שיעשו בעיות אבל נכנס חזק מאוד בעניין של התזונה ואני מקווה שמשם נסתדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט: