|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() זה תמיד יש סכנות עם הדברים האלה, 2 חברים שלי כמעט נחנקו למוות בזמן ההכנה, כמו שאמיר אמר לאחד נשרפו העיניים. ואם זה לא פוגע בכם שאתם מדליקים את זה זה בטח משחיט רכוש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() היה לך פעם נפצים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי עד היום בלי שליש מהאצבע ביד הטובה שלו...
הכל בגלל סופר טייגר... סיפור עצוב הייתי שם שזה קרה איזה מגעיל זה היהההההה....
![]() |
#25 |
מנהל ראשי
|
![]() לפותח הפוסט... כלורט אשלגן וסוכר אכן יוצרים ריאקציה כימית חזקה זה גם אותם מרכיבים שמשתמשים בהם ברוב הפיגועים שמוציאים המחבלים שאין להם חומר נפץ תיקני. עשיתי קורס כלשהו במטענים וחומרים ויש עוד המון אפשרויות ביתיות להכין דברים נפיצים כאלה אבל אני לא מציע לכם להתעסק עם זה שוב, לחבר שלי מהצבא חסרה הזרת ביד כי הוא ניסה להכין משהו כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
זה אכן מסוכן.. אבל הייתי מתעסק עם זה פעם.. עוד דוגמא: מכינים אבק שרפה.. שזה ממש פשוט.. מכניסים את זה לצינור ברזל עבה, ולמטה עושים חור.. ממלאים את הציונר באבק שרפה ומלמעלה דוחפים שקית של בנזין. תוקעים פתיל למטה איפה שהחור ומדליקים ו... בורחים פ-י-ט-ר-י-ה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זכור לי מקרה כזה שנה שעברה זה מישהו מהששכבה שלך רק תזכיר לי
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ואי זה החיים שלי כל השטויות הזה
אני זכור שהיה לי נפצים,הייתי מתרגש מכל נפץ ונפץ........ לפותח הפוסט: אתה חייב להביא איזה מדריך איך להכין את זה
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() נדב.
זה קרה ככה חבר שלי הדליק סופר טייגר וזרק אותו לרצפה, והוא לא התפוצץ זמן מה לאחר שהיה אמור להתפוצץ בקיצור אחרי שעברו כמה עשרות שניות, חבר שלי הרים את הנפצץ ועשה לו פווווו איפה שהפתח של הפתיל (הפתיל כבר היה גמור).. קיצר זה התפוצץ עשה לו כוויות בכל היד והוריץ לו את השליש הראשון מהאצבע .
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אוי, צריך לדעת איך לפוצץ נפצים אין מה לעשות
גם לי זה קרה שנפצים לא התפוצצו פשוט לא להתעסק איתם |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|