|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() טוב זה שהוא הביא לפה את עראפת מתוניס והביא להסכם אוסלו וגרם לכך שארעפת יקבל ביחד איתו פרס נובל לשלום (ד"א הוא הרוצח השני שקיבל את פרס נובל לשלום כולל מנדלה) זה חטא שלא יסלחו לו בשמיים...
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני הבנתי רבין היה באותה תקופה גיבור ואחוזי התמיכה בו היו גבוהים מאוד,ואגב גם ביבי היקר שלכם המשיך לפחות חלקית בהסכם אוסלו(הסכם ואי וכו')
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. לפני הבחירות כשרצו הפרסומות של המפלגות ביבי כזה מבקש מכל אזרח להצביע בו למרות שהוא הזיק לאנשים עם הקיצוצים וכו"... כיאילו הוא ביקש סליחה שיצביעו בעדו. אני בחיים לא הייתי עושה בושות כאלו. אבל הוא הלך על זה כי מדובר בכסף. 2. בפרוץ מלחמת לבנון השניה ביבי נתן תמיחה מלאה באולמרט על כך שהוא ישר התחיל את המלחמה בלי לשאול שאלות. כעבור שנה (ז"א היום) ביבי מגנה את אולמרט על כך שאולמרט התחיל את המלחמה. זו דוגמאות קלאסיות.
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולזה שאמר שההתנתקות עזרה תגיד דבר 1 באמת אחי אני קטלתי כבר הרבה אנשים ושיניתי להם את כיוון החשיבה אז יאללה תגיד דבר אחד טוב שההתנתקות עשתה טוב לעם
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
2. ויש עוד 10 אנשי שב"כ שיגידו אחרת, לא מעניינת אותי איזה עדה מטומטמת 3. חשבת אולי על כדור שיצא? חוץ מזה מי אמר שיש לו כדור בחזה? ואתה חושב שאתה ימני עם התגובה הזאת? אתה לא ימני אתה פשוט עם דעה של בור האמת כלכך ברורה שאני לא מבין למה מנסים להוכיח קונספירציה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התנחלות אמיתית היא לא קניית שטחים בעמצע שטח והתיישבות, אלא קניית השטחים ליד הגבולות והתיישבות. מי שארגן את ההתנחליות הוא מפגר שחושב שהוא במשחק אסטרטגיה. מה שהיינו צריכים לעשות בעיניין הקאסמים זה ישר אחרי ההתנתקות להגיד לאירופה ולכל העולם שאם יהיה קאסם אחד אנו נפציף ארטילריה באקראי, נחכבה חשמל, גז מים קמח הכל! מה שאנו עושים עכשיו זה ממש לא נכון אנחנו עדיין לא התנתקנו מהם סופית אלא פשוט הוצאנו את היישובים משם. התנקות זה גם במים וחשמל ובכח אדם (ליסגור את הגבולות במוקשים שאף נזלת לא תברח לפה). הכוונות של ביבי היו טובות ונכונות בביצוע הרפורמה, כך גם עשו בארצות הברית הרבה לפניו כדי לעודד את המשק. רק ששם לא לקחו מחלשים ונתנו לקופה. אך הרפורמות של ביבי היו כאלו שהוא לקח תקציבים מקשישים ומהחלשים וכו"...בזמן שהוא האלה אוטומטית את המשכרות של חברי כנסת והשרים כדי להשתיק אותם- שום דבר גאוני לא היה שם. אלא מה? אם הוא היה כל כך חכם הוא לא היה צריך לקחת מרובד האוכלוסיה הכי חלש. הוא היה צריך לקצץ את הכסף של קצבעות הילדים שהבדואים ממש נהנים ממנו ושאין בהם תועלת חוץ מאיום, להוריד משכורת ותנאים של עובדי מדינה שגם ככה לא עושים כלום אלא כל היום אוכלים ויוצאים לחופשות על חשבון המדינה (ראיתי את זה במפעל "רותם" שאין בו ממש תועלת למדינה אלא זיון, נכון זיון הטבע+ עובדי המדינה בכלל לא יודעים מה הם מייצרים שם וכל היום אוכלים אוכל כמו בבתי מלונות 5 כוחבים באילת וטסים לחופשות כל פעם). ישנן עוד מלא דוגמאות. אתה יודע למה ביבי מקבל 40 מנדטים? כי אין בעד אף אחד לבחור יותר. לא שהוא הבחירה האונברסלית אלא פשוט כי האחרים גרועים עוד יותר. ככה. וכי הוא מדבר הכי הרבה בזמן שהוא באופוזיציה- זה תפקידה. מאז ומעולם האופוזיציה מדברת רק דברים יפים וטובים לדעת העם. היה לו כבר אפשרות לממש את ייעודו אך הוא לא השתמש בה, הוא כמו כולם.
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
דבר שני בנתיחה שלאחר המוות דווקא לא ציינו את הכדור בחזה... זה מה שכל כך מוזר... איך לעזאזל אפשר לפספס כדור בחזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מי אמר לך ששלחו את זה לבדיקה בחו"ל? המעבדות בארץ לא מספיק טובות? חוץ מזה מי אמר לך גם שלא ציינו את זה בנתיחה לאחר המוות? רוב מה שאתה מדבר נשמע משמעומות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני גר באריאל גם מוקף ערבים אז גם אני מתנחל פנדומליסט שאם ירצו לפנות אותי מהבית ואני ירצה להגן עליו היקראו לי מטורף בחדשות ואנשים כמוך יקנו את זה
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בלי קשר לימני או שמאלני בכלל , רואים שלא קראת כלום ואתה לא מבין כלום הכדור שנכנס בחזה נתקע בעמוד השדרה של רבין משמע הוא לא יכל להיכנס מאחורה. בגלל זה מנסים כל כך להסתיר את הרנטגן של רבין ורק בתוכנית בערוץ 2 כשהוא נחשף באמת רואים את חור הכניסה מקדימה.
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() קונספירציות, כמו השם שלהן, הן קונספירציות!!!
לא נוכל לעולם להוכיח כי יגאל עמיר הוא הרוצח... כל הסימנים רומזים על כך ומצד שני מתעוררות שאלות רבות שגורמות לאיזו שהיא סתירה... גם אף קונספירציה לא נוכל לעולם להוכיח כי גם לה אין ראיות... לסיכום, בוא נסתכל על העובדות כמו שהן, רבין נרצח אין בכך משנה מי עשה זאת, אלא זו העבודה, הוא נרצח... אתם סתם חוזרים וחוזרים ומתווכחים אם קונספירציה זו או אחרת נכונה, ואיך הוא יודע וההוא יודע, סתם חופרים... לא יהיה לזה סוף! וכמו שנאמר: "הבן אדם חף מפשע עד אשר לא הוכחה אשמתו"
![]() |
![]() |
#36 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() כמו ששי אמר שאדם חף מפשע עד שלא הוכחה אשמתו כך הדבר גם במקרה זה יגאל עמיר לעולם לא הוכח כרוצח רבין. השיקול של יגאל להודות היה כנראה מסירות לקהילה שלו של הימניים להפוך לאגדה בעודו בחיים, גם אני מאמין שלא הוא זה שרצח את רבין, ובכלל Who The Fuck Is Rabin מעניין לי את הזין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת הוא חף משפע עד שהוכח אחרת מוצג א' ראו אותו יורה מוצג ב' הוא הודעה ושיחזר את את הרצח,תאמין לי שאם השב"כ או פרס זה ששלחו אותו הוא היה מדבר ללא הרף בחדר החקירות,יכול להיות שהיה מישהו מאחוריו והיה עוד ירי נוסף ברבין אבל אין לי ספק שהוא ירה בו גם אם היה מישהו או משהו מאחוריו ואם כבר המשפט "הוא אשם בפשע כל עוד לא הוכח אחרת" כי בינתיים כל ההוכחות מצביעות שהוא רצח ולא מבצביעו על כך שהוא לא רצח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הקשר שלא זז מהכדורים ? תגיד אתה חי בסרט שמשו מקבל כדור עף 2 מטר אחורה ..המהירות שלהכדור חודרת תגוף בלי שתזוז בכלל
הוא לא אמור להתמוטט ישר ..רק אם קבל כדור בראש או בלב ..והוא שרד 2 שניות על הרגליים .. שמעו הרבה עדיות היו שם ואי אםשר להכחיש את הרצח הזה שיש כדור רביעי ומשו אחר ירה וכל והכדור יצא מפנים וכל השטויות הלאה ...האיכות גרועה ומזה אי אםשר להבין כלום אבל מי שהיה יודע וככה זה פורסם על פיהם של אנשים שהיו שם וראו תמיד ככה זה קורה ..כל שמתקדמים בזמן מתחילות הויכוחים והטענות המפגרות . [ חח אין בדיוק הוא חף מפשע ( יגאל עמיר ) איך לעזלזל ..אתם מדברים שטויות פה חבל על הזמן 1. מאות אנשים ראו אותו 2 . למה השומנרים דווקא קפצו עליו ?? כי הוא היה חשוד ?...אל תשכחו שלקחו לו את האקדם גם והוא לא הגיב אפילו ...ממרחק כזה אפילו עיוור יכול לנחש את הכיוון של היריה 3 . מי שזוכר פעם הראו איזה סרטון שהעשו לפני הרצח של רבין שמעיד ששלחו את יגאל עמיר כדי לרצוח אותו וגם מופיע בסרטון את אותו האקדח שבו נרצח רבין וגם האקדח ההוא נלקח עם מעמיר מזמן הרצח אני יכול להעלות לכם פה מליון דברים שקרו שם ואתם עדין מכחשים את זה ..הבן אדם צריך לשאר בכלא עד יומו האחרון זה מה שאני חושב |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה הוא היה זקן יגאל עמיר עשה לו טובה אם לא יגאל אחרי כמה שנים הוא היה נפטר ממשהו
[
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שנית, מעניין לי את הזין ואת שק האשכים השעיר שלי כמה נשק יש שמה. מה הם יעשו איתו- מתקפה? :):):):) יעופו עליהם כאלה טילים. קאסמים? (ד"א ישראל אשמה שיש להם קאסמים וזה לא קשור להתנחלות אלא כי ישראל מספקת להם את הציוד להכנה בעקיפין)- זה שממשלתנו פלצנית מסריחה שמפחדת מכל דבר בלי לשאול את רשות ארצות הברית- זה כבר עיניין אחר. אני חוזר: היינו צריכים לצאת ולכבות חשמל מים וכו"... ככה הם היו מקבלים את מה שהיה מגיע להם. ד"א את הכסף שאמרתה אף פעם לא יביאו לניצולי שואה או לחולי סרטן, כי זה ישראל- אפילו אם יהיה כסף הוא ילך לכיסים פרטיים. אם כבר מדברים על כסף, האם זה לא עולה כסף לספק את עזה בחשמל, מים, לחם ועוד? לבנות בתי כלא מיוחדים בשבילהם- על חשבון המיסים? האם זה שווה לשלוח חיילים שיגינו על חבורת מתנחלים כדי להגן עליהם וזה תחת סיכון חיים? להסתכן כל פעם שיחדור מחבל לארץ ויתפוצץ? האם כסף שווה את החיים? אולי בישבילך. לבסוף, אל תחשוב שאני מאמין לתקשורת בכל דבר כי זה לא סוד שהתקשור זה הגיס החמישי במדינתנו. עכשיו אני יביא לך שאלה רטורית: אם אתה נסעתה בנגב, אתה בוודאי ראיתה את כל הבדואים בישובים לא חוקיים בין באר שבע לבערך עד לכור הגרעיני (למרות ששנה שעברה כשנסעתי לאילת ראיתי כמה יישובים לא חוקיים אחרי הכור. הממשלה שלנו כבר הכירה בהם, בנתה להם גשרים (אבא שלי מעריך שכל גשר עולה כמיליון ש"ח), בנתה בתי ספר, קיוסקים, טלתה שלטים עם שמות הכפרים ועוד... השטח שבו הם מתיישבים הוא עצום לא רק מבחינת האורך אלר גם רוחב. זהו שטח ישראל אך הוא אבוד למדינת ישראל מבחינה מעשית כי אם אתה תכנס לאזורם (הכוונה שתסתה מהכביש) יהרגו אותך אלא אם אתה מוזמן לשם ע"י אחד הערבים (אבא שלי היה שם). כפי שאתה רואה הם המתנחלים פה בארץ ולא המתנחלים היהודיים האנשים האלה ברובם לא עושים כלום אלא חיים על גניבות ופשיעה. למה לא להביא את המתנחלים מעזה שיתנחלו בנגב? בתנאי שיעודדו אותם ע"י הורדת מיסים ועוד... אתה לא חושב שזה יותר חשוב מעזה המחורבנת שאף אחד בעולם לא צריך?
![]() |