ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-10-07, 12:02   #21
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

טוב זה שהוא הביא לפה את עראפת מתוניס והביא להסכם אוסלו וגרם לכך שארעפת יקבל ביחד איתו פרס נובל לשלום (ד"א הוא הרוצח השני שקיבל את פרס נובל לשלום כולל מנדלה) זה חטא שלא יסלחו לו בשמיים...
ישן 24-10-07, 12:24   #22
blinki
חבר פעיל

לפי מה שאני הבנתי רבין היה באותה תקופה גיבור ואחוזי התמיכה בו היו גבוהים מאוד,ואגב גם ביבי היקר שלכם המשיך לפחות חלקית בהסכם אוסלו(הסכם ואי וכו')
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 12:55   #23
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blinki
לפי מה שאני הבנתי רבין היה באותה תקופה גיבור ואחוזי התמיכה בו היו גבוהים מאוד,ואגב גם ביבי היקר שלכם המשיך לפחות חלקית בהסכם אוסלו(הסכם ואי וכו')
כי ביבי הוא :):):):) שדואגת רק לעצמה כמו כל פוליטיקאי במדינה כולם ליבי (ליבי וביבי חחח). ההוכחות לכך (ממה שאני זוכר):
1. לפני הבחירות כשרצו הפרסומות של המפלגות ביבי כזה מבקש מכל אזרח להצביע בו למרות שהוא הזיק לאנשים עם הקיצוצים וכו"... כיאילו הוא ביקש סליחה שיצביעו בעדו. אני בחיים לא הייתי עושה בושות כאלו. אבל הוא הלך על זה כי מדובר בכסף.
2. בפרוץ מלחמת לבנון השניה ביבי נתן תמיחה מלאה באולמרט על כך שהוא ישר התחיל את המלחמה בלי לשאול שאלות. כעבור שנה (ז"א היום) ביבי מגנה את אולמרט על כך שאולמרט התחיל את המלחמה.
זו דוגמאות קלאסיות.
ישן 24-10-07, 13:16   #24
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
כי ביבי הוא :):):):) שדואגת רק לעצמה כמו כל פוליטיקאי במדינה כולם ליבי (ליבי וביבי חחח). ההוכחות לכך (ממה שאני זוכר):
1. לפני הבחירות כשרצו הפרסומות של המפלגות ביבי כזה מבקש מכל אזרח להצביע בו למרות שהוא הזיק לאנשים עם הקיצוצים וכו"... כיאילו הוא ביקש סליחה שיצביעו בעדו. אני בחיים לא הייתי עושה בושות כאלו. אבל הוא הלך על זה כי מדובר בכסף.
2. בפרוץ מלחמת לבנון השניה ביבי נתן תמיחה מלאה באולמרט על כך שהוא ישר התחיל את המלחמה בלי לשאול שאלות. כעבור שנה (ז"א היום) ביבי מגנה את אולמרט על כך שאולמרט התחיל את המלחמה.
זו דוגמאות קלאסיות.
אם ביבי לא היה עושה רפורמות כולנו ההינו בבוץ כמו אז (אתה חושב שהוא עשה את הרפורמות האלו הוא לא ידע שזה יעלה לו בתפקיד הפוליטי שלו אז אתה הוזה ) כל מה שביבי עושה התקשרות עולה עליו ואתה כמו כל כל פתי אשקרה מאמין וחוזר על סיסמאות של התקשורת תזכר איך הוא קרה לעזה חאמסטן והתקשורת עלתה עליו וצחקה אבל פיתאום לאחר ההפיכה גם התקשרות משתמשת במילה הזאת למה ביבי לו ניער להם אם זה מול הפרצוף?ביבי לאחר רבין הרגיע את האזור לא כמו ברק הפחדן אם ביבי כל כך גרוע למה הוא מקבל 40 מנדטים לפי סקרים ??אתה יודע למה כי העם כם הבין את זה אפילו איך הוא הלך לבחירות אם הנושא הביטחוני ואמרו שהוא סתם רוצה להפחיד

ולזה שאמר שההתנתקות עזרה תגיד דבר 1 באמת אחי אני קטלתי כבר הרבה אנשים ושיניתי להם את כיוון החשיבה אז יאללה תגיד דבר אחד טוב שההתנתקות עשתה טוב לעם
ישן 24-10-07, 13:59   #25
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigwave1
1.בסרטון רואים שרבין מסתובב, אם הוא מקבל יריות מטווח 0 הוא אמור לעוף קדימה לדעתי ולא להסתובב.

2. עדת ראייה בשם מריים אורן שהייתה בזירת הרצח ראתה שרבין לא נפגע:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1098530
מוזר לא?

3. אם יגאל עמיר ירה ברבין בגב איך לעזאזל יש לו כדור בחזה?

מי שרוצה יכול לקבל לינק לאתר מעניין בנושא. מעניין מה באמת קרה שם.
1. על מה אתה מדבר בכלל? הסיבוב קרה כשהוא נפל ואחרי היריות
2. ויש עוד 10 אנשי שב"כ שיגידו אחרת, לא מעניינת אותי איזה עדה מטומטמת
3. חשבת אולי על כדור שיצא? חוץ מזה מי אמר שיש לו כדור בחזה?
ואתה חושב שאתה ימני עם התגובה הזאת? אתה לא ימני אתה פשוט עם דעה של בור
האמת כלכך ברורה שאני לא מבין למה מנסים להוכיח קונספירציה
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 14:05   #26
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dror
אם ביבי לא היה עושה רפורמות כולנו ההינו בבוץ כמו אז (אתה חושב שהוא עשה את הרפורמות האלו הוא לא ידע שזה יעלה לו בתפקיד הפוליטי שלו אז אתה הוזה ) כל מה שביבי עושה התקשרות עולה עליו ואתה כמו כל כל פתי אשקרה מאמין וחוזר על סיסמאות של התקשורת תזכר איך הוא קרה לעזה חאמסטן והתקשורת עלתה עליו וצחקה אבל פיתאום לאחר ההפיכה גם התקשרות משתמשת במילה הזאת למה ביבי לו ניער להם אם זה מול הפרצוף?ביבי לאחר רבין הרגיע את האזור לא כמו ברק הפחדן אם ביבי כל כך גרוע למה הוא מקבל 40 מנדטים לפי סקרים ??אתה יודע למה כי העם כם הבין את זה אפילו איך הוא הלך לבחירות אם הנושא הביטחוני ואמרו שהוא סתם רוצה להפחיד

ולזה שאמר שההתנתקות עזרה תגיד דבר 1 באמת אחי אני קטלתי כבר הרבה אנשים ושיניתי להם את כיוון החשיבה אז יאללה תגיד דבר אחד טוב שההתנתקות עשתה טוב לעם
אין פיגועים כיאילו? זה לא מספיק שלא נהרגים כל שבוע 10 אנשים כמו פעם? מה היה עוזר לזה שהיו שם מושבים באמצע עזה האא?? 10 מתנחלים מוקפים במיליון פלסטינים. תגיד לי מה הייתה המטרה של זה? שהמתנחלים לא יעבדו? שישכרו פיליפינים או פלסטינים לעבוד את האדמה ובפני התקשורת לקטוף כמה צ'רי? בזמן שחיילים היו נהרגים בשביל מטרה לא הזויה?
התנחלות אמיתית היא לא קניית שטחים בעמצע שטח והתיישבות, אלא קניית השטחים ליד הגבולות והתיישבות. מי שארגן את ההתנחליות הוא מפגר שחושב שהוא במשחק אסטרטגיה.
מה שהיינו צריכים לעשות בעיניין הקאסמים זה ישר אחרי ההתנתקות להגיד לאירופה ולכל העולם שאם יהיה קאסם אחד אנו נפציף ארטילריה באקראי, נחכבה חשמל, גז מים קמח הכל! מה שאנו עושים עכשיו זה ממש לא נכון אנחנו עדיין לא התנתקנו מהם סופית אלא פשוט הוצאנו את היישובים משם. התנקות זה גם במים וחשמל ובכח אדם (ליסגור את הגבולות במוקשים שאף נזלת לא תברח לפה).

הכוונות של ביבי היו טובות ונכונות בביצוע הרפורמה, כך גם עשו בארצות הברית הרבה לפניו כדי לעודד את המשק. רק ששם לא לקחו מחלשים ונתנו לקופה.
אך הרפורמות של ביבי היו כאלו שהוא לקח תקציבים מקשישים ומהחלשים וכו"...בזמן שהוא האלה אוטומטית את המשכרות של חברי כנסת והשרים כדי להשתיק אותם- שום דבר גאוני לא היה שם. אלא מה? אם הוא היה כל כך חכם הוא לא היה צריך לקחת מרובד האוכלוסיה הכי חלש. הוא היה צריך לקצץ את הכסף של קצבעות הילדים שהבדואים ממש נהנים ממנו ושאין בהם תועלת חוץ מאיום, להוריד משכורת ותנאים של עובדי מדינה שגם ככה לא עושים כלום אלא כל היום אוכלים ויוצאים לחופשות על חשבון המדינה (ראיתי את זה במפעל "רותם" שאין בו ממש תועלת למדינה אלא זיון, נכון זיון הטבע+ עובדי המדינה בכלל לא יודעים מה הם מייצרים שם וכל היום אוכלים אוכל כמו בבתי מלונות 5 כוחבים באילת וטסים לחופשות כל פעם). ישנן עוד מלא דוגמאות.
אתה יודע למה ביבי מקבל 40 מנדטים? כי אין בעד אף אחד לבחור יותר. לא שהוא הבחירה האונברסלית אלא פשוט כי האחרים גרועים עוד יותר. ככה. וכי הוא מדבר הכי הרבה בזמן שהוא באופוזיציה- זה תפקידה. מאז ומעולם האופוזיציה מדברת רק דברים יפים וטובים לדעת העם. היה לו כבר אפשרות לממש את ייעודו אך הוא לא השתמש בה, הוא כמו כולם.
ישן 24-10-07, 14:05   #27
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigwave1
1.בסרטון רואים שרבין מסתובב, אם הוא מקבל יריות מטווח 0 הוא אמור לעוף קדימה לדעתי ולא להסתובב.

2. עדת ראייה בשם מריים אורן שהייתה בזירת הרצח ראתה שרבין לא נפגע:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1098530
מוזר לא?

3. אם יגאל עמיר ירה ברבין בגב איך לעזאזל יש לו כדור בחזה?

מי שרוצה יכול לקבל לינק לאתר מעניין בנושא. מעניין מה באמת קרה שם.
הכדור יכול לחדור את הגב..
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 14:12   #28
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

http://www.flix.co.il/tapuz/showVide...urceId=1098530

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...91%D7%99%D7%9F
ישן 24-10-07, 14:31   #29
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
הרופא שניתח אותו
ישן 24-10-07, 15:20   #30
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danzig
הכדור יכול לחדור את הגב..
בדקו את החולצה והג'קט- שלחו אותם למעבדה בחו"ל ומצאו שזה מכדור והכיוון הוא מבחוץ פנימה לא מבפנים החוצה...
דבר שני בנתיחה שלאחר המוות דווקא לא ציינו את הכדור בחזה... זה מה שכל כך מוזר... איך לעזאזל אפשר לפספס כדור בחזה?
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:31   #31
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
בדקו את החולצה והג'קט- שלחו אותם למעבדה בחו"ל ומצאו שזה מכדור והכיוון הוא מבחוץ פנימה לא מבפנים החוצה...
דבר שני בנתיחה שלאחר המוות דווקא לא ציינו את הכדור בחזה... זה מה שכל כך מוזר... איך לעזאזל אפשר לפספס כדור בחזה?
מעניין אותי מאוד לדעת מאיפה אתה יודע דברים כאלה
מי אמר לך ששלחו את זה לבדיקה בחו"ל? המעבדות בארץ לא מספיק טובות?
חוץ מזה מי אמר לך גם שלא ציינו את זה בנתיחה לאחר המוות?
רוב מה שאתה מדבר נשמע משמעומות
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:33   #32
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
אין פיגועים כיאילו? זה לא מספיק שלא נהרגים כל שבוע 10 אנשים כמו פעם? מה היה עוזר לזה שהיו שם מושבים באמצע עזה האא?? 10 מתנחלים מוקפים במיליון פלסטינים. תגיד לי מה הייתה המטרה של זה? שהמתנחלים לא יעבדו? שישכרו פיליפינים או פלסטינים לעבוד את האדמה ובפני התקשורת לקטוף כמה צ'רי? בזמן שחיילים היו נהרגים בשביל מטרה לא הזויה?
התנחלות אמיתית היא לא קניית שטחים בעמצע שטח והתיישבות, אלא קניית השטחים ליד הגבולות והתיישבות. מי שארגן את ההתנחליות הוא מפגר שחושב שהוא במשחק אסטרטגיה.
מה שהיינו צריכים לעשות בעיניין הקאסמים זה ישר אחרי ההתנתקות להגיד לאירופה ולכל העולם שאם יהיה קאסם אחד אנו נפציף ארטילריה באקראי, נחכבה חשמל, גז מים קמח הכל! מה שאנו עושים עכשיו זה ממש לא נכון אנחנו עדיין לא התנתקנו מהם סופית אלא פשוט הוצאנו את היישובים משם. התנקות זה גם במים וחשמל ובכח אדם (ליסגור את הגבולות במוקשים שאף נזלת לא תברח לפה).

הכוונות של ביבי היו טובות ונכונות בביצוע הרפורמה, כך גם עשו בארצות הברית הרבה לפניו כדי לעודד את המשק. רק ששם לא לקחו מחלשים ונתנו לקופה.
אך הרפורמות של ביבי היו כאלו שהוא לקח תקציבים מקשישים ומהחלשים וכו"...בזמן שהוא האלה אוטומטית את המשכרות של חברי כנסת והשרים כדי להשתיק אותם- שום דבר גאוני לא היה שם. אלא מה? אם הוא היה כל כך חכם הוא לא היה צריך לקחת מרובד האוכלוסיה הכי חלש. הוא היה צריך לקצץ את הכסף של קצבעות הילדים שהבדואים ממש נהנים ממנו ושאין בהם תועלת חוץ מאיום, להוריד משכורת ותנאים של עובדי מדינה שגם ככה לא עושים כלום אלא כל היום אוכלים ויוצאים לחופשות על חשבון המדינה (ראיתי את זה במפעל "רותם" שאין בו ממש תועלת למדינה אלא זיון, נכון זיון הטבע+ עובדי המדינה בכלל לא יודעים מה הם מייצרים שם וכל היום אוכלים אוכל כמו בבתי מלונות 5 כוחבים באילת וטסים לחופשות כל פעם). ישנן עוד מלא דוגמאות.
אתה יודע למה ביבי מקבל 40 מנדטים? כי אין בעד אף אחד לבחור יותר. לא שהוא הבחירה האונברסלית אלא פשוט כי האחרים גרועים עוד יותר. ככה. וכי הוא מדבר הכי הרבה בזמן שהוא באופוזיציה- זה תפקידה. מאז ומעולם האופוזיציה מדברת רק דברים יפים וטובים לדעת העם. היה לו כבר אפשרות לממש את ייעודו אך הוא לא השתמש בה, הוא כמו כולם.
אתה באמת חושב שהפיגועים נעצרו בגלל שנתנו את גוש קטיף כה ומה אם הגדלת טווח הקאסמים אחי אתה הוזה הסיבה היחידה ששרון הגה את התוכנית הזאת היא כדאי לצאת ממשפט אתה בן אדם מוזר הם כל משרדי הביטחון רמטכל שר ביטחון אומרים שבעזה יש יותר נשק מאשר לפני ההתנתקות פי 5 יותר ששרון הגאון שלך נתן את ציר פילדלפי אתה בן אדם מוזר ומה אם עלות התוכנית ?מאיפה הופיע לממשלה פתאום סכום של 4 מילארד וחצי שקל אה ?שבסוף פרחו ל 9 מילארד ועוד ממשיכים לגדול לא עדיף לתת את זה לחוליי סרטן או לניצולי שואה??

ואני גר באריאל גם מוקף ערבים אז גם אני מתנחל פנדומליסט שאם ירצו לפנות אותי מהבית ואני ירצה להגן עליו היקראו לי מטורף בחדשות ואנשים כמוך יקנו את זה
ישן 24-10-07, 15:34   #33
bigwave1
חבר פעיל

הסמל האישי שלbigwave1

ציטוט:
אתה לא מכיר אותי בכלל ואתה האחרון שיכול לקרוא לי בור.
בלי קשר לימני או שמאלני בכלל , רואים שלא קראת כלום ואתה לא מבין כלום
הכדור שנכנס בחזה נתקע בעמוד השדרה של רבין משמע הוא לא יכל להיכנס מאחורה.
בגלל זה מנסים כל כך להסתיר את הרנטגן של רבין ורק בתוכנית בערוץ 2 כשהוא נחשף באמת רואים את חור הכניסה מקדימה.
ישן 24-10-07, 15:34   #34
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
מעניין אותי מאוד לדעת מאיפה אתה יודע דברים כאלה
מי אמר לך ששלחו את זה לבדיקה בחו"ל? המעבדות בארץ לא מספיק טובות?
חוץ מזה מי אמר לך גם שלא ציינו את זה בנתיחה לאחר המוות?
רוב מה שאתה מדבר נשמע משמעומות
בחדשות 2 עשו בדיקה גם אני ראיתי את זה אחי פה הוא לא ממציא
ישן 24-10-07, 15:41   #35
ShaySE
חבר פעיל

הסמל האישי שלShaySE

קונספירציות, כמו השם שלהן, הן קונספירציות!!!

לא נוכל לעולם להוכיח כי יגאל עמיר הוא הרוצח... כל הסימנים רומזים על כך ומצד שני מתעוררות שאלות רבות שגורמות לאיזו שהיא סתירה...

גם אף קונספירציה לא נוכל לעולם להוכיח כי גם לה אין ראיות...

לסיכום, בוא נסתכל על העובדות כמו שהן, רבין נרצח אין בכך משנה מי עשה זאת, אלא זו העבודה, הוא נרצח...

אתם סתם חוזרים וחוזרים ומתווכחים אם קונספירציה זו או אחרת נכונה, ואיך הוא יודע וההוא יודע, סתם חופרים... לא יהיה לזה סוף!

וכמו שנאמר: "הבן אדם חף מפשע עד אשר לא הוכחה אשמתו"

יו"ר האגודה למען הצלת הלשון העברית
ShaySE מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 16:46   #36
Di-Bol
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג

עוסק ב:: סטודנט

כמו ששי אמר שאדם חף מפשע עד שלא הוכחה אשמתו כך הדבר גם במקרה זה יגאל עמיר לעולם לא הוכח כרוצח רבין. השיקול של יגאל להודות היה כנראה מסירות לקהילה שלו של הימניים להפוך לאגדה בעודו בחיים, גם אני מאמין שלא הוא זה שרצח את רבין, ובכלל Who The Fuck Is Rabin מעניין לי את הזין
Di-Bol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 16:57   #37
blinki
חבר פעיל

מה זאת אומרת הוא חף משפע עד שהוכח אחרת מוצג א' ראו אותו יורה מוצג ב' הוא הודעה ושיחזר את את הרצח,תאמין לי שאם השב"כ או פרס זה ששלחו אותו הוא היה מדבר ללא הרף בחדר החקירות,יכול להיות שהיה מישהו מאחוריו והיה עוד ירי נוסף ברבין אבל אין לי ספק שהוא ירה בו גם אם היה מישהו או משהו מאחוריו ואם כבר המשפט "הוא אשם בפשע כל עוד לא הוכח אחרת" כי בינתיים כל ההוכחות מצביעות שהוא רצח ולא מבצביעו על כך שהוא לא רצח
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 16:58   #38
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

מה הקשר שלא זז מהכדורים ? תגיד אתה חי בסרט שמשו מקבל כדור עף 2 מטר אחורה ..המהירות שלהכדור חודרת תגוף בלי שתזוז בכלל
הוא לא אמור להתמוטט ישר ..רק אם קבל כדור בראש או בלב ..והוא שרד 2 שניות על הרגליים ..

שמעו הרבה עדיות היו שם ואי אםשר להכחיש את הרצח הזה שיש כדור רביעי ומשו אחר ירה וכל והכדור יצא מפנים וכל השטויות הלאה ...האיכות גרועה ומזה אי אםשר להבין כלום אבל מי שהיה יודע וככה זה פורסם על פיהם של אנשים שהיו שם וראו

תמיד ככה זה קורה ..כל שמתקדמים בזמן מתחילות הויכוחים והטענות המפגרות .

[
חח אין בדיוק הוא חף מפשע ( יגאל עמיר ) איך לעזלזל ..אתם מדברים שטויות פה חבל על הזמן
1. מאות אנשים ראו אותו
2 . למה השומנרים דווקא קפצו עליו ?? כי הוא היה חשוד ?...אל תשכחו שלקחו לו את האקדם גם
והוא לא הגיב אפילו ...ממרחק כזה אפילו עיוור יכול לנחש את הכיוון של היריה
3 . מי שזוכר פעם הראו איזה סרטון שהעשו לפני הרצח של רבין שמעיד ששלחו את יגאל עמיר כדי לרצוח אותו וגם מופיע בסרטון את אותו האקדח שבו נרצח רבין וגם האקדח ההוא נלקח עם מעמיר מזמן הרצח

אני יכול להעלות לכם פה מליון דברים שקרו שם ואתם עדין מכחשים את זה ..הבן אדם צריך לשאר בכלא עד יומו האחרון זה מה שאני חושב
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 17:18   #39
Danielllo
חבר פעיל

יאללה הוא היה זקן יגאל עמיר עשה לו טובה אם לא יגאל אחרי כמה שנים הוא היה נפטר ממשהו
[
ישן 24-10-07, 18:45   #40
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dror
אתה באמת חושב שהפיגועים נעצרו בגלל שנתנו את גוש קטיף כה ומה אם הגדלת טווח הקאסמים אחי אתה הוזה הסיבה היחידה ששרון הגה את התוכנית הזאת היא כדאי לצאת ממשפט אתה בן אדם מוזר הם כל משרדי הביטחון רמטכל שר ביטחון אומרים שבעזה יש יותר נשק מאשר לפני ההתנתקות פי 5 יותר ששרון הגאון שלך נתן את ציר פילדלפי אתה בן אדם מוזר ומה אם עלות התוכנית ?מאיפה הופיע לממשלה פתאום סכום של 4 מילארד וחצי שקל אה ?שבסוף פרחו ל 9 מילארד ועוד ממשיכים לגדול לא עדיף לתת את זה לחוליי סרטן או לניצולי שואה??

ואני גר באריאל גם מוקף ערבים אז גם אני מתנחל פנדומליסט שאם ירצו לפנות אותי מהבית ואני ירצה להגן עליו היקראו לי מטורף בחדשות ואנשים כמוך יקנו את זה
ראשית הכל, אמור לי את הסיבה לכך שהפיגועים נפסקו כי ממה שאני זוכר לא היה גל פיגועים כזה (ברוך השם) כמו בזמן ההתנחלות בעזה.
שנית, מעניין לי את הזין ואת שק האשכים השעיר שלי כמה נשק יש שמה. מה הם יעשו איתו- מתקפה? :):):):) יעופו עליהם כאלה טילים. קאסמים? (ד"א ישראל אשמה שיש להם קאסמים וזה לא קשור להתנחלות אלא כי ישראל מספקת להם את הציוד להכנה בעקיפין)- זה שממשלתנו פלצנית מסריחה שמפחדת מכל דבר בלי לשאול את רשות ארצות הברית- זה כבר עיניין אחר. אני חוזר: היינו צריכים לצאת ולכבות חשמל מים וכו"... ככה הם היו מקבלים את מה שהיה מגיע להם.
ד"א את הכסף שאמרתה אף פעם לא יביאו לניצולי שואה או לחולי סרטן, כי זה ישראל- אפילו אם יהיה כסף הוא ילך לכיסים פרטיים. אם כבר מדברים על כסף, האם זה לא עולה כסף לספק את עזה בחשמל, מים, לחם ועוד? לבנות בתי כלא מיוחדים בשבילהם- על חשבון המיסים? האם זה שווה לשלוח חיילים שיגינו על חבורת מתנחלים כדי להגן עליהם וזה תחת סיכון חיים? להסתכן כל פעם שיחדור מחבל לארץ ויתפוצץ? האם כסף שווה את החיים? אולי בישבילך.
לבסוף, אל תחשוב שאני מאמין לתקשורת בכל דבר כי זה לא סוד שהתקשור זה הגיס החמישי במדינתנו.
עכשיו אני יביא לך שאלה רטורית:
אם אתה נסעתה בנגב, אתה בוודאי ראיתה את כל הבדואים בישובים לא חוקיים בין באר שבע לבערך עד לכור הגרעיני (למרות ששנה שעברה כשנסעתי לאילת ראיתי כמה יישובים לא חוקיים אחרי הכור. הממשלה שלנו כבר הכירה בהם, בנתה להם גשרים (אבא שלי מעריך שכל גשר עולה כמיליון ש"ח), בנתה בתי ספר, קיוסקים, טלתה שלטים עם שמות הכפרים ועוד... השטח שבו הם מתיישבים הוא עצום לא רק מבחינת האורך אלר גם רוחב. זהו שטח ישראל אך הוא אבוד למדינת ישראל מבחינה מעשית כי אם אתה תכנס לאזורם (הכוונה שתסתה מהכביש) יהרגו אותך אלא אם אתה מוזמן לשם ע"י אחד הערבים (אבא שלי היה שם). כפי שאתה רואה הם המתנחלים פה בארץ ולא המתנחלים היהודיים האנשים האלה ברובם לא עושים כלום אלא חיים על גניבות ופשיעה.
למה לא להביא את המתנחלים מעזה שיתנחלו בנגב? בתנאי שיעודדו אותם ע"י הורדת מיסים ועוד... אתה לא חושב שזה יותר חשוב מעזה המחורבנת שאף אחד בעולם לא צריך?