|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בית זונות אחד גדול זה מה שהולך פה במדינה עם המערכת משפט.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך פיתרון אחד כול מי שרצח ולא משנה איך צריך לקבל עונש כבד , מה זה עונש כבד? 20 ,30 שנה ללא אפשרות לקיצור שליש מה שהולך בבתי הסוהר זה כבר לא משנה העיקר שהוא יאבד את החופש שלו.. אבל הבעיה היא שמי שרוצח בכביש(נהג משאית) או איזה נער בן 17 שדקר מישהו והרג אותו או פתח אותו במכות וכוי מקבל 6 שנים ויושב 4 בקושי ועל הכביש זה סיפור אחר במקרה הטוב שנה בכלא ושלילה ל3 שנים!!!(ולא משנה אם הוא הרג משפחה שלמה לדעתי מי שנוהג כמו משוגע התכוון להרוג וזה אומר רצח לא הריגה ולא שום דבר) בקיצר מערכת המשפט דפוקה מהיסוד צריך באמת משהו מיוחד כדי לשנות את זה לכו תדקרו חופשי בקושי תשבו תאמינו לי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יגאל עמיר הוא לא הרוצח בוודאות.
תעשו חיפוש בגוגל תתחילו לקרוא קצת אתם תיהיו עם פה פעור אחרי מה שתראו.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שימו לב לקלטת של החקירה, 80 אחוז מהקלטת ערוכה תסתכלו טוב טוב תראו איך קופצת התמונה, מעניין מה הם הדברים המחוקים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדבר לגביי אסירים ביטחוניים או לגביי אסירים רגילים? אם זה לגביי אסירים ביטחוניים זה משהו אחר.
אבל הרצח של יגאל עמיר היא רצח ממדרגה ראשונה בכוונת תחילה ללא כל חרטה-ואם אני לא ועה העונש של זה הוא מאסר עולם ללא חנינה וסתם מחשבה/שאלה היפותטית, מאין לכם לדעת שהדרך של רבין לא הייתה נכונה ולא הייתה בסופו של דבר מביאה לשקט? כי שחושבים על זה אין באמת דרך נכונה כי המצב נכון לעכשיו חרא יכול להיות שעם הסכם אוסלו היינו משיגים סוף סוף שקט ויכול להיות שאם היינו מזיניים לא תצורה היה שקט אין לדעת |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מוכן לבתר על חצי מירושלים על רמת הגולן על יהודה ושומרון + לתת נשק לערבים שזה מה שקרה בהסכמי אוסלו וגרם לרציחתם של יותר מי 1500 יהודים אחר כך הסכמי אוסלו אפילו השמאלנים הנורמלים אומרים שהיום שהיה טעות איזה תמימות יש פה באנשים יא וואילי נו רצח ממדרגה ראשונה זה מאסר עולם 25 שנה הוא צריך לצאת נישארו לפי זה עוד 12 וחצי שנים גם אם הולכים לפי הדרך הרגילה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() הדפוס שלהם לא מייחל אף פעם מנוחה בעקבות שלום,זוהי הדרך חיים שלהם. הפתרון ההסטורי-טבעי הוא מלחמה,או שאנחנו ננצח או שהם. לכן במקום להשקיע כסף על דברים מפגרים של הממשלה,ועדות וכו'..שהממשלה תתחיל להשקיע עוד בצבא ואפילו שאין אישור למלחמה ראסמי,שניהיה מוכנים,למה בסופו של דבר זה יגיע מתיישהו כמו כל ברירת מחדל רגילה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שאני היייתי עושה: אומר לערבים ולאו"ם שאנחנו מוכנים להיכנס למו"מ שבו אחנו מוכנים לדון גם על שיחרור אסירים וגם על ויתור שטחים(ומה לעשות בסופו של דבר נצטרך לותר,למרות שלפי דעתי חילופי שטחים הם רעיון הרבה יותר טוב אך קצת קשה לביצוע כרגע) ואנחנו מתחיביים לא לפעול במישור צבאי אבל אם הוא יבצעו איזשהי פעולה כנגדו(וזה לא משנה אם זה קאסמים,פיגוע חבלני,ירי) אנחנו נכנסים באמ-אמא שלהם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי צריך להתחמש כמו שצריך ולצאת בהצהרה שלא תהיה שום פגיעה בישראל שלא תהיה עליה תגובה חריפה מאוד. רק ככה להפציץ להם איזה כפר על כל פיגוע ירי או משהו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() המחשבה שלכם לא נכונה. להיכנס לתוך השטחים ולהשתולל עם נשק זו פעולה דבילית. היא תעלה לנו ביוקר הן במישור הבינלאומי והן במישור הצבאי - איבוד חיילים לחינם.
מה שצריך לעשות זה פשוט מאוד: להפסיק את כל הזרמת הכסף ושאר חומרי הגלם שאנחנו מזרימים להם [חשמל, מים, דלק]. תוך שבוע יהיה מוות המוני ותוך שבועיים זה ידרדר למגיפות ולאט לאט הם יתחילו להבין שאנחנו לא פראיירים של אף אחד. דעת הקהל הבינלאומית לא מעניינת כאן כי על השירות שאנחנו מביאים להם [חשמל, מים וכו'] אנחנו לא מקבלים אגורה - יודעים מה, אנחנו כן מקבלים מטבעות, אבל בתוך מטען חבלה שאחרי זה אנחנו מוצאים את אותן המטבעות בחלקי גוף שונים של אנשים תמימים שכולה יצאו לבלות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אני אישית נגד הסכם אוסלו,זאת רק הייתה מחשבה היפותטית לגביי האלה שאומרים ששמלא זה חרא או ימין זה חרא רק כדי להראות שאולי אי אפשר לדעת מה הדרך הטובה ביותר.
אם אתה רוצה לנהל דיון רציני ולשמוע את הדעות שלי באמת(ואני לא שמאלן כמו שכנראה אני יוצא מהפוסט זה) תשאיר אי סי במוניטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אין לי כח לדבר על פולטיקה חשבתי אתה רציני בגלל זה כתבתי תגובה
חוץ מזה אין לי גם אי סי אחי חח אם אתה רוצה יש לי מסנגדר יום טוב אני גם זז מפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ד"א עזבו מה היה מה שחשוב שעכשיו צריך לזרוק לאולמרט איזה רימון לתוך הבית שהבן :):):):) הזה כבר יעוף מהמקום שהוא נמצא הוא עוד יביא את מדינת ישראל לאסון! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מי שמתווכח איתי שיהיה לו לבריאות אני יודע שזה נכון ושום דבר לא ישנה את זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יודעים שהוא נלחם בכול מלחמות ישראל והיה רמטכל בששת הימים
בזכותו יש גם שקט עם ירדן ולא עוד מדינה שהייתה עושה לנו טרור כנראה שאתם לא יודעים מספיק מי היה הבאנדם ומה הוא עשה למען מדינת ישראל אז אל תשוו אותו לאדם רגיל מן השורה כי הוא היה הרבה יותר חשוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
2. להזכירך, רבין היה פאסיווי בצורה מפחידה במלחמה זו, ורוב הזמן היה בבית על זריקות וישן. על ההתמוטטות שלו אפשר לכתוב מגילו. מי שניהל אותה ברובה היה שר הביטחון דאז משה דיין והאלופים למינם (דוד אלעזר ושות'). 3. ירדן היא המדינה הכי פחות מסוכנת מבין מדינות ערב הסובבות אותנו, השלום איתה עושה לה רק טוב. 4. אני יודע טוב מאוד מי האדם הזה, האדם שנישק את האויב והעביר לו נשק. שורה תחתונה, אדם שהזיק הרבה למדינה ולא מגיע לו רחוב אחד על שמו, ואני לא אחווה את דעתי על הרצח כי אז אני אקבל השעיה |
|
![]() |
![]() |