|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אלוהים ישמור. V_v
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה היה אח שלי הקטן אין לי כוח אפילו לרשום מה ההיתי עושה להם ולא איכפאת לי שהם זקנים הורים דפוקים האבות היו צריכים לבוא לכסח לבן :):):):) את הצורה
ולגביי החלב לא הבנתי איך מצאו כריש בתוך חלב
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
ודעתי בנושע היא שברור שכולבטק לקחו את הקטעים שראו שנותנים מכות לילדים וניפחו את התכבה, אבל גם אם מה שקרה קרה רק פעם אחת, זה עדיין לא אומר שזה בסדר בדיוק בן דוד שלי הקטן התחיל ללכת לגן בן שנה וחצי אם זה היה קורה לו מצידי שהזקנים האלה יהיו בני 70 מחוברים להנשמה הייתי עולה עליהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
אבל הבן אדם נתן ליד נעל בראש... WTF?? ואחר כך הם מסבירים להיא שבאה מכולבוטק שככה צריך, שזה לא אלימות... שאחרת הם יעשו בלאגן וככה מחנכים... הם אשכרה מאמינים למה שהם אומרים?S:
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() חחחחחח כריש בתוך החלב Xdd
![]() |
#31 |
|
![]() איך אפשר לרשום ת'ילדים לגן כזה ...
רק מלראות תפרצוף של הכוסנפה הזאת ההיתי בורח משם ...
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש הרבה סוגים של רוע שאני מסוגל להבין
אני יכול להבין רוצח פסיכופת,אני יכול להבין את המניעים של מחבל , אני יכול לסלוח גם לגנב כי לפעמים הם אשכרה גונבים בשביל לשרוד ,ולזה תמיד תהיה לי סימפטיה אבל כל פשע שכולל ילדים ? אני מסוגל להרוג רק מלשמוע אלימות על ילדים ,ניצול ילדים בעבודה , היתעללות פיזית ומינית בילדים , אני אשכרה מסוגל להצית בן אדם (מילולית ) על זה שהוא מרים ידיים על ילד ..
![]() |
#33 |
|
![]() אני חושב שהכוונה היתה לכריש חלב
לאדע לא ראיתי קולבוטק אבל מה כריש ???!! בקיצור חלב שהוא פג תוקף מתקשה וניה בו גושים כאלו הם הכרישים כמו שקורה בדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() חחח מי הסטלן שחשב שאשכרה מצאו כריש בחלב ?
אוי המצב קשה
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() Znood אתה גר בקרית אתא לא?
איפה אתה מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() עלק איך מצאו כריש בשקית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() עלק ככה מחנכים ילדים כוס אמא שלהם.
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אני בעד לגייס את חברי ישראלבודי וללכת להרוס להם ת'בית
![]() |