|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() הוא זיין מוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל ראשי
|
![]() מילת המפתח היא "אם נותקף", למה שהם לא יתקיפו חזרה? למה הם צריכים לסבול את הפיטבול האמריקאי שמחרחר מלחמות בכל העולם מאז מלחמת העולם השניה?
יש להם את הזכות המלאה להגן על המדינה שלהם במיוחד אחרי שהם רואים את האימפריאליזם האמריקאי והיכבוש של המדינות השכנות. לכל מדינה יש את הזכות להגן על עצמה, וזה די טפשי לסגור אריה פצוע בכלוב ואז עוד לבוא בטענות שהוא שואג או מתקיף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יוווו כמהה זמן אחי חחח טוב שחזרת ,ומקווה שחזרת סופית !! התגעגענו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כפי שאמרתי, לכל מדינה יש זכות להגן על עצמה, תתאר לך מזה איום ממדינה כמו ארהב... זה צבא של פיטבולים שדורס ומשמיד מדינות תוך זמן קצר, מין כוח עליון כזה שאתה יודע שהוא בא וכל מה שנשאר לך זה לנסות להתגונן. בינתיים האיראנים נלחמו רק עם העיראקים, והטעות היתה מלחתחילה להוציא את סאדאם מהמערכה, כל המלחמות של איראן היו עם הערבים,לאיראן אין שום רצון או יכולת לכבוש חצי עולם. לאמריקה יש. איראן זאת המדינה המתגוננת וארה"ב זאת המדינה שכובשת את המזרח התיכון ואת כל יתר העולם אם לא שמת לב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
כי ארצות הברית תומכת שלנו? אז מה? היא תומכת בחצי עולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן, אני מודע למה שבוש מנסה להשיג בפלישה שלו לארצות ערב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מושעה
|
![]() איזה מדינות בוש כבש??
רק עירק וגם כן יותר טוב להם עכשיו שאין דיקטטור ואפגניסטן שלא יודע מה קורה שם מה האירנים עושים פוזות? מה אנחנו קשורים לכיבושים של האמריקאים? למה מאיימים עלינו? למה נראה לך שהשימוש בפצצת אטום לא היה מוצדק? אתה כותב בשביל צומי או שאתה יודע על מה אתה מדבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חח אם הם יכולים לשגר עלינו 70 אלף טילים אנחנו ניקח את איראן נקלף אותה מכדור הארץ ונגלגל אותה לג'וינט אחד גדול.
חוץ מזה שפרט להפחדה זאת טקטיקה מאוד חלשה כי הרוב יהיו במקלטים ובסוף לא ישארו להם טילים. (ותהייה לנו לגיטימציה להראות מה בנינו בדימונה)
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() נשלח עליהם את ליאונדיס ...
דיססססססס איזזזזזזזזזזז יזראללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללל |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אין לאיראן שום תועלת בלהתקיף את ישראל סתם, זה מצב ששניו נפסיד ובטח שהמשטר שלו יפול והוא יפול וזה לא מה שהוא או אף שליט בשום מקום בעולם ירצו. מה שאני אומר לא פופולרי אבל מה לעשות זאת האמת, אני שופט לפי מעשים, בינתיים ארה"ב היחידה שמתקיפה מדינות אחרות בכל מיני מקומות בעולם לא איראן.. היו צריכים להשאיר את סאדם ולתת להם להילחם ולבזבז את כל המשאבים אחד על השני. הערבים והאיראנים תמיד היו אוייבים ממש גדולים ועכשיו שעיראק מחוץ לתמונה איראן לקחה על עצמה לאחד את כל מתנגדי בוש ולהיות הראש של האיסלאם. כל מה שניתן לאחמדיניגד לעשות זה פרובוקציות ומי שאשם בזה זאת התקשורת המערבית שנותנת לו במה. כל דבר שהוא פולט מגיע לעמוד הראשון, המטרה של זה(של התקשורת המערבית) היא כמובן לשמר את כל האזרחים בפאניקה על ידי הפחדות ובכך ליצור דעת קהל והסכמה לאומית. המדינות המוסלמיות הן כמו עכבר שמשאית ענקית רוצה לדרוס אותו, הם פועלים מתוך הגנה עצמית אפשר להבין את זה. אם איראן רואה מה עשו לשכנה שלה(לשתי השכנות שלה) היא משקשקת,וגם אתה היית משקשק וגם אני. אין לי בעיה גם להבין אימפריאליזם וכיבוש זאת דרך הטבע, פשוט אני אוהב שמציגים דברים כמו שהם ולא מתחסדים ומחפשים סיבות למלחמה בשקרים. וגם שלא יתפלאו שרוסיה ואיראן וצפון קוריאה ועוד מדינות שותפות כי כולן נמצאות מחוץ למיינסטרים המערבי ובאנטי אמריקאיות. המערב השתין על רוסיה בקשת מאז מלחמת העולם השניה ורוסיה תמיד היתה יותר קרובה מבחינת בעלות ברית ואידיאולוגיה למדינות אסייתיות או כאלו שהיו נגד המערב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 | |
מנהל ראשי