|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקשיב לשטיות בנות אוהבת את זה
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה שיהיה יהיה נקווה לטוב בעזרת ה' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() באמת אתם בסרט..לא הגזמתם שיסע עד אליה שזה רחוק ואולי בכלל אין לו אוטו ויתחפש לשליח פיצה...מאיפה אתה רוצה שישיג תחליפה?אתם מדברים כאילו תוך דקה מארגנים אוטו ובגדים ובאים פתאום עם פיצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אנ יישלח לה פלאפל?
יש לך רעיון אחר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תזמין אותה לסרט
תזמין לה הביתה פיצה תלכו למסעדה עליך תביא אותה לישון אצלך ואז תצאו לאנשהו בלילה תראה לה שאכפת לה ממנה ולא רק הנה קחי פרחים כי זה מה שכולם נותנים שרבים ורוצים להשלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אלה באמת רעיונות טובים..אבל עזוב אל תתחפש לשליח פיצה חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שלח לה צילומים חושניים שלך בעירום משחק עם ברווזונים באמבטיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() קח אותה לנגב חומוס באבו חסן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() פרחים זה אף פעם לא פאסה! אבל!
אם שלחת לעוד 5213210010 בנות והיא יודעת על זה אז אל תעשה את זה. ![]() אתה יכול לצרף לזה איזשהו כרטיס לבקש סליחה אנד סטאף. תתקשר אליה מאוחר יותר, תזמין אותה לצאת. בהצלחה גבר ;-)
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() כן אחי, אם אתה חי בשנת 1936
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר מתחיל
|
![]() פרחים זה לא נדוש או ישן, פרחים זה אחלה אבל זה לא מקרה לפרחים.
ההפך, אם תשלח לה פרחים זה מראה יותר שאתה גם ביישן וגם אתה לא יודע איך לתקן את עצמך, ותאמין לי, בנות עושות כאלה חישובים בראש המעוות שלהם, חייבות לתסבך הכל. אני מניח שאם אתה אוהב אותה אתה חושב על קשר, מה שאומר, שאתה תצטרך לראות אותה, מה שאומר, שאתה יכול להגיע אליה, מה שאומר, שתזוז קצת, תפסיק להיות ביישן לך אליה, תגיד שאתה מצטער ואתה רוצה אותה בחזרה או מה שיהיה, לא יודע מה אתה רוצה איתה, ותאמין לי, לא רק שזה יצליח זה יהיה אפילו רומנטי, שאתה בא עד אליה כדי להתנצל. זה אם היא חשובה לך, אם לא, לך תאכל משהו ותשכח את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() כתבתי לך משהו במוני-תסתכל S-a
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת