|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() גלח מעצבים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנות מסוג האימו מעוטרות בהלו קיטי וביותר מדי סיכות. הבנים מסוג אימו נוהגים ללבוש סקיני גי'נס של בנות . חגורות ניטים שלרוב בצבע לבן,אדום, וורוד. דיבור בטון נשי, גם גברים. ציורים ותמונות של לבבות שבורים.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כוסעמוק איזה ילדת אימו (או ילד) מושפע כתב צייר לי על השולחן בכיתה איפה שאני יושב עם לורד שחור על איך שהחיים שלו חארא ואנשים חרא והוא רוצה למות וכל החרא הזה...
כאיל הוא אפל וקשוח או משהו אני לא יודע עדיין מי זה , זה בטח מהמגמה של 3 יח' מתמטיקה שלומדים אצלינו....
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() סקיני של בנות ? מי המפגר שכתב את זה ? יש גם סקיני לבנים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() הדבר הכי מפגר ששמעתי.
![]() |
#27 |
חבר ותיק
|
![]() מה זה סקיני?
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מהדיבור של טון נשי שבזה עוד לא נתקלתי, בכל השאר כן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק
|
![]() גם הטון הנשי נכון , יצא לי להתקל ברחוב באימוים שפשוט שאלי אותם בפנים אם הם בן או בת , המואפרודיטות או משהו ואני רציני... בעיקר השמנים האלה שלובשים שחור וורוד עם הג'ינו ממש תנועות של בנות וקול צפצפני(שמסתבר שהם בנים)
ושיר , יא אימו enabler......... חחח
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו!!!!!!!!!! איןןןןןןןןן חחחחחחחחח אתה פשוט חולההה חחחחח איזה מצחיק!!!!!!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלו קיטי?! אימו?! איפה אתה חי?! זה שיא הפאקציות. חגורות עם ניטים שחורות. לא לבנות ורודות וכו'. הם לא מדברים בקול נשי. והם לא הולכים עם סקיני (הדבר הכי מגעיל שיש), הם הולכים עם מכנסיים שחורים, ג'ינסים קרועים.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) אני כבר הפסקתי לספור כמה פעמים ראיתי על השולחנון שרידים של אימוים כמו emo style, blink 182, ציורים של תספרוקות
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הג'ינס הזה שנראה כאילו הלבשת קונדום על הרגל אני לא מבין איך אנשים יכולים ללכת עם הדבר הזה
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() who gives shit about them =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם חופרים? מה מפריע לכם אימו?
למה עדיף להיות סטייליסט? שחיף ששם בגדים של :):):):), או להיות פריק? כל אחד והסגנון שלו, אני כל כך שונא שאנשים מתערבים לאנשים ברצונות שלהם. אף אחד לא בא אליכם בטענות ומבקשים ממכם להסתפר או לסרק ת'שיער או להתלבש אחרת.. די כבר עם זה, תנו לאנשים לעשות מה שבראש שלהם מבלי שיציקו להם כל רגע. -_- |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימואים ובגדים שחורים זה הכי שמועה בארץ. אימואים הולכים עם כל הצבעים, אבל באיפור הם מפוצצים בשחור. אימואים כן הולכים עם סקיני, רק לא ג'ינס. סקיני זה לא דבר מגעיל זה מפציץ. אם לא הייתי במאסה עכשיו והרגליים שלי לא היו שמנות רצח הייתי רץ לקנות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() זה מכוער
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
למה "סטייליסטים" עוד נראים כמו בני אדם חלקם אחוצ'יות אבל הם בני אדם לפחות פריקים עדיין נראים כמו בני אדם למרות שבא לי לחלק לכולם מכות אימו זה כבר לא בן אדם , בן אדם שוקל 70 קילו-60 קילו אימוים שוקלים 40 קילו לבן אדם יש 2 עיניים לאימו יש 1 לבן אדם אין שיער וורוד אצל בני האדם הזכר חזק יותר מן הנקבה סליחה אבל לא , אימו הם לא בני אדם ואין טעם להתייחס אליהם אל כאלה , היית אומר: "גם יש חתולים וכלבים לכן למה מפריעים לכם קופים בבית הספר?" הייתי מבין אותך יותר טוב
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |