|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן!
פעם הייתה תוכנית בערוץ 8 (מדע) בשם Brainiac אם אני לא טועה בשם האנגלי, ושכחתי איך קראו לזה בעברית. בתוכנית היו כל מיני ניסויים כמו להכין חביתה מהקרינה של איזה 30 פלאפונים וכל מיני שטויות. סיפרו בתוכנית שיש צליל מסוים בתדר מסוים שהאוזן לא שומעת אותו אבל הוא נקלט באוזן והצליל הזה נותן פקודה ללכת לחרבן וגילו את זה משהו לפני 30-40 שנה או יותר, בכל מקרה הם לקחו בן אדם שמו אותו בשירותים, וכיוונו אליו רמקול, ואמרו שבזמן מסוים תהיה על הטלויזיה כזה סימן של רמקול ומי שלא רוצה לחרבן בזמן הצפייה בתוכנית כדי שיעשה השתק בטלויזיה (בגלל שכל מה שבתוכנית הזו עד עכשיו יצא נכון וכל הנסיויים שהם עשו והמיתוסים יצאו נכונים והייתי במיטה והשעה הייתה 3 בלילה, עשיתי של שקט ולא חיכיתי לראות מה ייצא אם אני יישמע). בקיצור הם השמיעו את הצליל הזה לאותו בן אדם והוא אשכרה חירבן בעוד שכל הצופים ומי שחיכה מסביב שם אוזניות אטומות לצלילים. יש למישהו מושג על איזה צליל אני מדבר או במה מדובר? זה יהיה חבל על הזמן להעביר את זה לפלאפון ולהשמיע למישהו הוא ייחרבן ככה באמצע וואי רק לחשוב על זה אני נקרע מצחוק |
![]() |
![]() |