|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() god of war המשחק הכי טוב ששיחקתי בו אבל אי אפשר להתחיל לשחק ב-2 לפני 1 זה הורס הכל.
pro גם משחק גדול לשחק עם חברים 2 על 2 אם יש לך מפצל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם כבר נתנו אני פשוט יתן..
ראשון זה: Pro Evoluion 6 והחדש שיצא אחר יש God Of War 1-2 קצת ישן ודי נמאס מהר אבל בהתחלה מלהיב אחושילינג Fifa Street 2 אם אתה אוהב פלטפורמה והרבה פיצוצים Ratchet & Clanck 2 3 Rachet - Gladiator מכוניות Midnight Club Remix Dub 3 והניד פור ספיד קרבון היה חלש אתה רוצה תוריד אני ממליץ על NFS Most Wanted ועל החדש שיצא כמו כן יש כאלה שלא אוהבים בסוני ולא אוהבים בכלל Fifa 2008 אם אתה בשיגעון נוסטלגיה או סתם באלך על משחק פעולה טוב.. Spiderman 2 שמעתי ש3 היה חלש בכל אופן אני לא זוכר חוץ מזה תפיק את המיטב ממה שרשמתי
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תביא את
Raw vs smackdown 2007 חחחחחחחח אני כלכך מכור לזה ששיחקתי עם חברה שלי אפילו או שתביא את ה מרסנריס ככה קוראים לזה משחק אחד החזקים אם אתה אוהב פיצוצים ומלחמה והכל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() soul calibure 3
משחק פצצה
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() תקשיב לך תקנה אקדח ב150 שקל או משהו כזה יש גם ב100 תלוי איזה מה מו מי (עם פדל עדיף)
קיצר בהנחה שיש לך מסך LCD/פלזמה שהוא 42 אינץ ומעלה , תוריד תמשחק Time Crisis 1 + 2 + 3 +4 +כל התוספים שיש לזה אין יותר תענוג מזה ,בזמנו שהיה לי PS2 עד שמכתרי אותו כי לא נגעתי בו (דווקא היה דיל שווה לפני שנה בערך מכרתי סוני 2 הדק אם שלט סוני מקורי עוד שלט לוג'יטק אלחוטי כרטיס זיכרון 50 משחקים אקדח ואפילו הייתה אחריות על הצ'יפ לעוד חצי שנה , הסוני היה חדש בניילונים עליו עדיין ב1300 שקל מכרתי). קיצר זה היה אחד החזקים מה עוד שיחקנו.. , שיחקנו משחקי מכות היה סול קליבר 3 ועוד מלא לא עולה לי בראש תרשום בגוגל The Best PS2 Games או משהו בסיגנון |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מושעה
|
![]() תודה חברה, ומושיקו וולאק אחי אני לא אוהב אקדחים כאלה וזה...
אני מוריד Svr 2007 , הכי חשוב יש שם את אנדרטייקר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ישרמוטה היית בא לפני כמה חודשים הייתי מעמיס אותך במשחקים אבל נתתי אותם לדוד שלי
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מושעה
|
![]() וואי מירו כפרה בדיוק חיפשתי אותך באייסיי
אין לך עוד איזה משחקים זרוקים בארון? בדוק לי כפרה עליךךך |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() מה הקטע תבקש פה הזמנה לtl יש לך צורב Dvd (עולה היום 140-200 שקל) ויש לך את כל המשחקים שרק תרצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מושעה
|
![]() אז יאללה תבדוק אחי ותחזיר לי תשובה פה או באייסי או במוניטין..(מקושרים אנחנו חחח)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני מקבל מתנה.! אבל אם יש מוכן למה לשבור תראש? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי תוריד עכשיו משחקים כמו מנייאק תארגן לך מלאי לחורף אתה תעביר תחורף כמו מלך
איזה חורפים העברתי עם הסוני אני לא ישכח אותם.. החורף הזה אני הדברים היחידים שאני ישחק בהם זה הביצים של המפקד שלי
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
מושעה
|
![]() קיצר אחי אם מחר מתארגן לי הצורב אז אחומניוקי בא לי בטוב.
אבל אין לך אתה משחקים מוכנים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() שומע ימאונן מצאתי כמה דיסקים,אבל הבעיה שהייתי צורב ולא כותב עליהם כלום,אז יש לי כמה דיסקים שאני לא יודע מה הם ואני צריך להדליק תסוני כדי לראות מה יש בהם ואם הם עובדים בכלל..תתפלל שבינים יהיה ספילנטר סל החדש כי אני זוכר שהיה לי אותו..
ובנתיים מה שבטוח יש זה מירוץ אופנועים כבדים,סופר בייק'ס
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מושעה
|
![]() תבדוק אחי ותחזיר לי תשובה תודה אחי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אני יבדוק לך מחר אני יחזיר לך תשובה אין לי זין להוציא אותו עכשיו...אבל מילה שלי ספלינטר סל יפוצץ לך תאשכים אחי ,אתה לא תיצא מהבית כמה ימים
תחבר לאייסי
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ספלינטר סל משחק ברמה!
![]() |