|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע כמה, אבל כמה הפקות הוא עומד מאחוריהן מהחדשות. אפילו אם הוא לא מקבל קרדיט. הוא הCO פרודוסר הכי מבוקש עכשיו. הוא נתן את שלו ברוב השירים החדשים בין אם זה KISS KISS של כריס בראון ועד לDRIVIN ME WILD של קומון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ופיפטי עם הזמן נעשה הומו שמים לב נראה לי גם שסידרו לו תלסט אז הסיגנון שלו יותר מהיר ומאז שהפסיקו לירות בו הוא פשוט לא כותב שירים מעניינים האלבום האחרון היה גרוע, אבל לפניו "הטבח" היו שירים ברמה: GUNZ COME OUT IN MY HOOD ונדמה לי גם SOME BODY GONNA DIE TONIGHT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כמו שאמרתי זה לא להרבה זמן אני בדיוק כמוך מעריץ את דרה כי בכל זאת... מלך הווסט קואסט יש רק אחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה? למרות שבהחלט יש הרבה שירים מצוינים בסגנון שאתה אוהב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל אם לא אני אפילו יכול לשמוע שירים כמו קונגפו פייטינג ומה זה להנות מהם עכשיו שאני שומע אותו ביוטיוב שיר בן :):):):) ![]() http://youtube.com/watch?v=KO9mMS_VJNU וגם זה קלאסיקה: http://youtube.com/watch?v=bZbe6ceKzFo לפעמים שיש מצב רוח יותר מדי טוב זה יכול להדרדר לרד אוט צילי פפר אבל אל תספר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהה, ויש הרכבים טובים יותר מNWA ( מישהו אמר bone thugs?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה לראות אותך משווה את טופאק לאנשים כמו מת'וד מאן. עזוב את מת', קח את כל הוו. אין שם אחד שאתה יכול להגיד שטופאק יותר טוב ממנו. אני שונא את הקטע הזה של טופאק הגדול מכולם. ברור שיש הרבה יותר טובים מNWA למשל, דה לה סול, A Tribe Called Quest, ביסטי בויז (עוד שלושה הרכבים שלא רואים את טופאק ממטר). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההרכבים שהבאת נחמדים+, לא הרבה יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשזה מגיע להיפ הופ אני אוכל אותך אז אין לך מה לדבר בכלל . מת' לא מתקרב לפאק ?!?! אולי בשנים האחרונות הוא התקלקל אבל תראה אותו בתקופת הWU. אי אפשר להשוות בכלל. מת' אוכל אותו בלי מלח. בלי חלבונים מעל הוא אוכל אותו. הרכבים נחמדים פלוס ?! עכשיו כבר אני רואה עד כמה יש לך הבנה. איך אתה יכול להגיד נחמדים פלוס על הרכב אגדי כמו דה לה סול ?? שלא נתחיל לדבר בכלל על A TRIBE.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כן, נחמדים פלוס. איזה אלבום של דה לה סול מתקרב לAll Eyez on Me למשל? 3 Feet High and Rising? טופאק לא רואה אף אחד מהם. אם כבר מדברים, NWA טובים יותר מאלה שהזכרת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
De La Soul is Dead אלבום שלא רואה מפאקינג מטר כל אלבום של טופאק. ואין מה לדבר. Enter The Wu אלבום ענק, שאף אלבום של טופאק לא יכול להתקרב אליו אפילו. סייפרס היל ושוגרהיל גאנג עוד שתי קבוצות שלא רואות את טופרק ממטר. NWA טובים יותר מאה טרייב קולד קווסט ? וואו.. אחרי זה אתה אומר שאני לא מכיר את מה שאתה יודע.. רואים עד כמה אתה "יודע". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"רואים עד כמה אני יודע"? מצחיק, כי בפעם האחרונה שבדקתי, זה עניין של טעם, ואם תקרא את מה שכתבתי למעלה בהודעה הזו, אז הרוב באמת יסכים איתי. אתה ממש מתנשא. יופי, אז אתה מכיר כמה שמות וכמה הרכבים נחמדים, זה לא הופך אותך לגאון או לגורו של ההיפ הופ, ומבחינתי, אתה מראה לי כמה אתה יודע כשאתה רושם את מת'וד מאן באותו משפט עם טופאק. טוב באמת שלא הפכת הרכבים כמו A Tribe Called Quest שכמוהם יש עוד הרבה לאלוהים של הראפ. בא לך להגזים עוד קצת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רוצה ללכת איתי על טכניות ? סבבה All eyez on me הגיע לפלטינום Wu Tang Forever הגיע ל8 פעמים פלטינום (הנה, ביקשת מכירות. איפה פאק היה כשהאלבום הגיע ל8 פעמים פלטינום ?). 3 Feet High and Rising הגיע לפלטינום The Low End Theory הגיע לפלטינום Midnight Marauders - פלטינום Beats, Rhymes and Life - פלטינום Tical 2000: Judgement Day של מת' הגיע לפלטינום Tical של מת' הגיע לפלטינום Tical 0: The Prequel של מת' הגיע לפלטינום Blackout! של מת' עם רדמן הגיע לפלטינום ורק לשם ההשוואה Too Legit to Quit של אמסי האמר הגיע ל3 פעמים פלטינום. אז איפה הטופאק הגדול שלך עכשיו, אם אפילו האמר עוקף אותו במכירות ?! המכירות הם לא הקטע הכי חשוב בדיסק עצמו ויש אלפי אלבומים שהגיעו לפלטינום ששווים לתחת (ע"ע All eyes on me). אל תשחק לי אותה "אני אוהב את טופאק וטופאק המלך הכי עמוק בעולם". 'סעמק.. זה כל הפוזה של הפוצים האלה שחשים מעצמם מינימום דרה.. אם היו אומרים לך שהפוזה של לשחק אותה כאילו ניק קאנון הראפר הכי גדול שיש אתה היית אומר את זה כמו לא יודע מה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסכים שמכירות הן לא בהכרח מדד לאיכות הדיסק, אבל הבאתי את זה כדוגמא כדי להראות לך שאם באמת הוא הצליח כל כך בתחום הזה, כנראה שהוא לא כזה גרוע כמו שאתה עושה ממנו, בלשון המעטה. מה הקשר לניק קאנון? אתה מדבר על פוזה?! דווקא אצלך הפוזה הכי גדולה, הפוזה של "ללכת נגד הזרם" כי זה מגניב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Life After Death של ביגי הגיע לדיימונד (פלטינום כפול עשר). למה אף אחד לא תופס ממנו ככה ? Please Hammer Don't Hurt 'Em של אמסי האמר הגיע לדיימונד גם. והאמר אחד הראפרים היותר גרועים. איך אתה מסביר את זה שהם הצליחו יותר ממנו, ולא תפסו מהם כ"הגדולים ביותר" ? The Marshall Mathers LP הגיע לדיימונד The Eminem Show מכר 9 פלטינום למה אמינם לא הגדול ביותר ? תבין בחיאת זה הכל הזיוני שכל של כל ה"אנדרגראונדרים" האלה. בגלל שעשו ביג דיל מהמוות של טופאק אף אחד פתאום לא מעז להגיד משו' עליו וכולם מהללים אותו שהוא הכי טוב. 'קיצר, טופק לא מתקרב לאלפי אומנים יותר טובים ממנו. גם אם ה"הישגים" שלו בתחום יותר טובים משל כמה מהם. כי העובדה היא שיש כמה עם הישגים יותר גדולים. אז למה אותם לא מחשיבים להכי גדולים ? אני אגיד לך למה. כי להגיד שטופאק הכי גדול זה הפאקינג פוזה עכשיו. *שלא ישתמע מהדברים שלי שאני לא אוהב אותו. הוא ראפר טוב, אבל רחוק מהכי גדול שיש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מה הפוזה? לכתוב מה שאתה כותב, ללכת נגד הזרם כי זה מגניב, לכתוב כמו פקאצה ("זה הפאקינג פוזה עכשיו") בגדול (טוב שלא הוספת כאילו דה!%%# בסוף) זה פוזה. עכשיו תסביר למה לחשוב שטופאק הוא הטוב ביותר זו פוזה, תגיד לי איזה ראפר כשלעצמו באמת מגיע לרמה שלו, לא בלהיטים חד פעמיים, אלא בעשרות (אם לא מאות) שירים גדולים של אותו אמן. מי מגיע לכזו רמה? אז למת'וד מאן יש כמה שירים יפים, אותו דבר Mase. זה ההבדל בין אמנים כמו טופאק, מייקל ג'קסון, הביטלס, פינק פלויד ועוד רבים, לעומתם של מי שהבאת כדוגמאות. אם נלך לפי הדרך שלך, ריאנה היא אחת הזמרות הגדולות בהיסטוריה של ההיפ הופ. אהה, ואני עדיין צוחק על כך שהכנסת אותם באותו משפט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() טופאק הוא המלך ואין מה לדבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח אחשלי תותח אתה..
ולחתיכת טבא תפסיק להתווכח טופאק הכי גדול!!!!!!!! מתהוד מן..פחחח באמת רואים כמה אתה מבין.. ואיזה הרכבים שמת פה שיותר טובים מnwa.... אתה באמת בור אם זה מה שאתה חושב.. שב בבית תסגור תתריסים תוילונות תדלת ותתחיל לשמוע מוזיקה אמיתית כי עד שלא תעשה את זה אין לך מה לצאת מהחדר