|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז.....מצטער ניגרי, פלדמן ולבנה. ![]() ניגרי, נראה מצוין...אבל חלק גדול מה 11 קילו זה בטח גם נוזלים שעלית מאז התחרות כי אז היית מיובש כן?
![]() |
![]() |
#22 |
מנהל ראשי
|
![]() דווקא מעניין שלמרות שעלית במשקל אז ניראת יותר גדול!
ועוד עלית 10 קילו לא? כניראה באמת גוף חטוב ניראה יותר גדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ברור שחלק מזה זה נוזלים וחלק שומן, אפילו רוב העלייה.
אין לי אילוזיה שהעליתי 11 קילו שריר. העיקרון ברור: לא לפחוד כי את מה שרע אנחנו יודעים לקלף אחר כך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חח אחלה פתגם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מושעה
|
![]() ניגרי אתה נראה די טוב גוף שרירי וחסון אבל אתה צעיר לשים דגש חזק מאוד על החזה......כדי שתהייה עם פרופרצייה טובה...מקווה שתקבל את הביקורת הבונה ובהצלחה המשך הדרך...חזק ואמץ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() הדגש שלי הוא בהחלט על חזה.
זה אימון שקבוע אני עובד בו עם שותף ואין דבר כזה שלא כואב לי אחר כך לפחות שלושה ימים. העניין שחזה לא נראה טוב במאסה, זה קצת מטעה, בסך הכל החזה שלי נראה טוב כשהוא חטוב, אבל תמיד יכול להיות יותר טוב. שים לב לתמונה מהתחרות באתר של נאבא (התמונה הראשונה), נראה טוב או לא? http://www.nabba.co.il/artic2d.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה טוב, לא הייתי אומר שממש גדול, אבל כמו שאתה אמרת בעצמך השאיפה היא לעלות גבוה באופסיזן. אני מקווה שנתראה עוד כמה חודשים ב90 קילו! (ומקווה שתגיע יותר חטוב ממני לשם
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() לפחות 90. החיטוב ממש לא מעניין אותי עכשיו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() [quote=ניגרי ענק]תודה אח יקר.
מה שבטוח, שוב אם הכל יהיה בסדר, שהפעם אני וגיל נהיה חכמים יותר, ותופעת ההקאות וכל הזין שעברתי בתחרות האחרונה לא תחזור על עצמה. כבר הכנו תוכנית איך להגיע לחיטוב וייבוש ברגליים, עניין שעליו הפסדתי את המקום הראשון בתחרות האחרונה. אף פעם אל תהיה בטוח... זכיתי במקום הראשון לא רק בזכות הרגליים אלה בגימור ואיכות שרירים טובה יותר משלך! מצטער ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1)זאת לא בחורה זאת אישתו (תקנו אותי עם אני טועה) 2)לא ה-סטרואידים (סטרואידים) 3)אתה כניראה לא יודע מה זה גדול,ו מה זה סטרואידים ! זה גדול >>> http://img393.imageshack.us/img393/5...kepoept1mb.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי נירא מצויין! טוב שאתה לא מפחד לעלות נקי כי זה ישתלם לך אחרי זה
![]() בהצלחה בעליה במאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() [quote=האדמור]
ציטוט:
שיהיה סוכר ענבים במגה או שהמלאך יתקשר לבשר לך דברים טובים... ![]() ![]() ![]() בכל אופן אתה יודע שאני צריך להשיג פסים ברגליים וזאת הייתה בעיה, ונטפל בה, אבל עזוב, אני כבר לא צריך להדאיג אותך. אולי הסולטן?? (שוב בדיחה פרטית, מצטער) ![]() אגב מה עם ה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() הבחורה המצולמת איתי בתמונה המדוברת היא אכן אשתי.
התמונה שלי עם חברה של אחי הוסרה מהאשכול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() [quote=ניגרי ענק]
ציטוט:
![]() לענינינו...רשמת בפרוש שאם רגלייך היו חטובות היית לוקח ראשון בקטגוריה וזה פשוט מעליב! אני לא הייתי עושה את זה! ![]() אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() אדמור מה אתה עוד עושה במכון בשעה כזאת??!!!
לגבי הרגליים ברור שזו הייתה עיקר הבעיה שלי בתחרות, לפחות זוהי הפרשנות של גיל וזה מה שאמר לי אמנון. אתה יודע שאני מפרגן תמיד גם בשיחות סגורות וגם בפומבי, אין עורערין על איכותו של האדמור, והמקום הראשון מגיע לך. לא ניכנס לפרשנויות מה ומי, אפשר לשער, אתה יודע לכל אחד מאתנו יש צדדים חזקים וחלשים ואין סודות בינינו...בשורה התחתונה ניצחת בצדק, עכשיו לך תגן על התואר מול הסולטן! ותן לי לשבור את הראש מול הח'ברה של ה 80. לגבי המלאך, אני שוקל לבקש ממנו שירחיב את שביל הכניסה לפלאפון וימצא לי עבודה חדשה. אתה חושב שהוא ירצה לעשות איתנו צ'יטינג?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
"אני שוקל לבקש ממנו שירחיב את שביל הכניסה לפלאפון" ![]() אני כבר רץ לספר לה... לגבי הקטגוריה שלך בשנה הבאה...אני ממש לא מקנא בך. יהיו שם מפלצות. בהצלחה! אני מקווה לשמור על התואר עד כמה שאוכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() האדמור יש לך ספק שעם רגלים יותר חטובות הניגרי היה מנצח אותך?
אתה תותח והכול אבל עדין הניגרי מכל בחינה שיש מנצח אותך בפלג גוף עליון.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחלה תמונה |
|
![]() |
![]() |