|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(לא שאני מאמין לזה כ"כ) בקשר למתן, דבר ראשון אל תשבר, אין דבר, כרס קטנה זה בולשיט, אם זה ממש ממש ממש מפריע לך תעשה חיטוב, ותעלה נקי, אם זה לא כ"כ נורא לדעתי פשוט כמו שאמרת, לדעתי תהיה באיזה 300 קלוריות מעל התחזוקה, תעשה קצת אירובי, אבל קצת כי זה מעצבן ( ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איתי בושרי כן השתמש בחומרים לצורך חיטוב למר ישראל.. הוא הגיע חטוב אש ויבש כמו אבן.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() איתי זה כבר משהו אחר... הוא מתחרה... ידוע מי לוקח ומי לא... אני בסה"כ הבאתי דוגמה של תמונה של איתי במסה ותמונה שלו בחיטוב...
שאר האנשים (לא מפתחי הגוף) לא על חומרים... ויש פה אנשים שאצל גיל שהגיעו לתוצאות מצוינות ויכולים להעיד על זה... שהדברים היחידים שהם לקחו זה חלבון וקריאטין
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() האמת העלתי בשריר יפה מאוד,התחלתח מ12% ועליתי ב3 חודשים יותר מ10 קילו,מ50 ל61..ולא אני ממש לא שמן או משהו,גם אם אני יושב בקושי יש כפלים..פשוט יש כרס קטנטנה וזה מפריע לי,זה הכל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי תנסה לשנות משו בנושא התזונה ... תנסה אולי קארב סייקל שבו תעשה נגיד 8 ימים עם 600 מעל התחזוקה ו4 ימים 200 מעל התחזוקה+תשלב אירובי ... תנסה ככה חודש-חודשיים תראה אם התוצאות יותר טובות ... נ.ב אם אתה מנסה את זה תגיד כי אני רוצה לשמוע אם זה באמת עובד הסייקל הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חשוב לציין,שתפריט קבוע לא היה לי...והיו צ'יטים על בסיס די קבוע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אם אתה על 17-19 אחוז שומן, תעשה חיטוב לאיזור ה12% ואז תמשיך מסה. אל תטרח לעשות חיטוב לאחוזים מאוד נמוכים, אבל חבל שתמשיך מסה ותגיע בסוף למצב שתצטרך לעשות חודשים של חיטוב.
|
![]() |
![]() |