|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז לא רואים את הטרפזים חכה עוד מאט אני יבא תמונות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שיהיה לך תמונות טובות תעלה.. איזה תגובה אתה רוצה עם התמונות האלה? ומצטרף לשאלה של גיימר על אשכנזים.. :} וחוץ מזה.. שאני לא אשכנזי בכלל.. אבל את זה נעזוב בצד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני תעלה תמונות יותר ברורות ואל תשמיץ אשכנזים למה גם אתה לא ניראה איזה מרוקאי אסלי.. שבת שלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני מכבד את מי שמכבד אותי ודבר שני אני אולי ניראה כמו שכנזי אבל אני לא . :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואל תעלה לנו תמונות שאתה יושב באוטו מאחורה (מאילה אם הייתה נוהג) ולא תמונות שאתה עומד פחית רד בול ויד בכיס זה לא מראה עלייך שאתה מתאמן בגרוש והיד שלי ובכלל כל שריר אצלי כופל אותך ניראה לי רק התאומים שלי גדולים יותר מהידיים שלך ותשנה תגישה שלך ומהר למה חצי מהפורום פה זה לא צוציקים שיושבים מול המחשב זה אנשים רציניים שמשקיעים בתזונה ובאימונים ולא יזיק לך ללמוד דבר או 2 הבנתה? וואלה יפה ובנתיים אני הולך להיתחרות ב2007 איפה אתה תהיה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תגיד אחי כמה זמן אני אמור לסבול אחרי הניתוח הזין הזה אני בקושי זז אני מוגבל בתנועה בקושי ניגבתי לעצמי תתחת~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אני בטוח בזה אחיייי זה בהחלט השתלם
פעם ראשונה שאמא שלי מביאה לי ארוחה עד למיטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
2. אתה צודק.. חצי מהפורום זה לא צוציקים.. 90% משהו כזה.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() ובקיצרררררר לא רציתי לריב איתך או אם מישהו פהההה
פשוט אני מקבל עצבים לפמעים יש לי בעיה אבל אני יבא תמונות טובות עוד מאט :] ואני יודע שאתה גדול זה שה עושה את הפוזה של היד אז נעשה שלום :] ושבת שלום ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() ![]() בכל מקרה אם אתה תיתחרה ב2007 כמו שאמיר אומר אז נקוה לראות אותך על הבמה שבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפעמים* לא הבנתי כלום ממשפט שני תלמד לנסח משפט * אביא* מעט* לא הבנתי כלום ממשפט שלישי תלמד לנסח משפט* הוא יתחרה ב2007, אני כנראה אהיה בבצפר אעשה בגרויות, אני לא יודע מה אתה תעשה, אבל זה בטוח לא משהו שצריך אינטילגנציה בשבילו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני דיסלקטתי ויש לי עוד בעיה שאני לא יודע לנקד ועוד מלא דברים זה אומר שאני לא חכם לך תחפש מי ינענע אותך הוא כולה בא שאל כמה שאלות ובגלל שהוא אמר אשכנזי ודיבר כמו שהוא מדבר אם חברים אז כולם נפלו עליו יאללה מה קרה כולה שיגאות כתיב גם לי יש אפילו אינשטיין אנערף היה דיסלקט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את"ORIS" נעזוב ולא נירד עליו פשוט הוא בא לפה אם גישה של איזה "עבריין",ואני שונא אנשים כאלה שחדשים במקום כלשהו ובאים ועושים "רעש ופלאברות" בגלל זה הייתי צריך להסביר לו מה מהמקום שלו פה ושאם הוא רוצה יקבלו אותו בברכה רק לתת כבוד,לא להשמיץ אחרים,ולתת תגובות בהתאם.לפי ההודעה האחרונה שלו רואים שהוא הבין את המסר ואם הוא אכן יתחרה ב2007 שיהיה לו בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש לי כסף במישקל שלך --( שלי לא של הורים שלי) וגם בנות במישקל שלך אז אל תשחק לי אותה ילד ראמה יש מעפן ביגלל שאתה יודע ליכתוב יפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח |
|
![]() |
![]() |