|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ואז למחרת אולי לשמוע תקיעת שופר וכו'... אני לא מסוגל לשבת בבית כנסת בבוקר/צהריים..תחשוב 60 איש שלא ציחצחו שיניים מתפללים עם פה פתוח..פעם ניסיתי ויצאתי עם בחילה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() ארוחה מפסקת אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מטרה של יום כיפור מבחינתי זה מנטלית להראות לעצמך , שהנה , אני לא חייב את זה , לא את זה , ואני לא אנצל או אפגע בשביל אנשים אחרים על מנת לספק צרכים פרימיטיביים כי אחרת אני אבזבז את החיים שלי במקום להתרכז בדברים החשובים כמו לבנות חברה שטוב לחיות בה .
וכשאתה מבין את זה , אתה כן תיצא צדיק כי אתה תפעל בשביל להגשים את זה , לפחות כמה חודשים עד יום כיפור הבא. וזה כמובן יחזור בחזרה אליך כי אתה נהנה מפירות ההשקעה הזאת , במקום להיות בזבל ולהתעניין רק בדברים שעוברים... בכל אופן , אין לי מושג איך אני אעבור את הצום כי אף פעם באמת לא החזקתי מעמד בצום (בעיקר בגלל חברים חארות שנותנים לך אוכל כשאתה לא שם לב ואוכלים כאפה אחרי זה) בית כנסת .. נראה אם המשפחה תלך אני אלך איתם.
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי הולך לבית כנסת אבל אני משתעמם מה לעשות, זה פשוט לא בשבילי.
אם היינו יושבים שם בספסלים, בסדר, אבל כל שניה צריך לעמוד!
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תזיזו ת'תחת שלכם מידי פעם לדף הבית. דברים מתעדכנים שם, אבל פשוט הפורום לא תמיד מודע לכך
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 נ.ב ארוחה מפסקת
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() לא כזה קשה לצום אפילו שמלא ילדים במושב שלי כל הקטנים באים לבית כנסת אם שוגי ועוגיות וקרמבו וכול מני חרתא כזה
אני הולך לבית כנסת ביום הראשון וביום השני אני הולך מתי שאני קם תאכלס זה בכלל לא קשה ברגע שאתה מיתרגל לסבב ויש שירי אני אוהב את זה |
![]() |
![]() |