|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() את האמת אני מעריץ את עצמי.. כל בנאדם צריך להעריץ את עצמו ולא להסתכל על אחרים.. תתקדמו איך שתתקדמו.. תגיעו לאן שתגיעו ותעריצו את עצמכם ותעריכו את המקום שבו אתם נמצאים ואת המקום שאליו הגעתם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() צ'ה גווארה - אומץ לב.
אישיות בספורט? מייקל ג'ורדן האגדי כמובן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אהוד אולמרט
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אריק זאבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() אהה וגם ג'קי צ'אן חח חולה עליו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() וואי לעריץ את עצמך ....
זה בטח מנפח את האגו ברמות .... אני מעריץ את אבא שלי , בנה בית ,משפחה , עבודה טובה הכל מ 0 ... בנאדם גדול , למרות שאני לא אמרתי לו את זה אף פעם אז אבא אם אתה קורא את זה ... תהיה בריא .. ![]()
![]() |
#28 |
|
![]() לא יודע אם מעריץ מישהו אבל בהחלט מעריך המון אנשים
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אמנם לא מפיתוח גוף, אבל: אנטוניו פאורטה ז"ל. בנאדם שבדיעבד הקריב את חייו למען הדבר שהיה חשוב לו מכול - לשמח אנשים.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מיאמוטו מוסאשי
סייף בלתי מנוצח שכתב את אחד הספרים הגדולים " ספר חמש הטבעות " (נכס לכל אמן לחימה באשר הוא ) ,הבן אדם הפך ממציאות לאגדה ומאגדה הפך למיתוס , פשוט השראה לכל אדם שאי פעם נכנס לדוג'ו ג'יי קאטלר : כי אם הבחור הזה מסוגל להקים את עצמו ב3 לפנות בוקר לאירובי פעם שלישית באותו יום ,אני לא הרווחתי את הזכות לבכות על 50 גרם פחמימה פחות או יותר טום פלאטץ' : הבן אדם מסמל בצורה מושלמת את המילה נחישות דוריאן ייטס : למדתי את רוב מה שאני יודע על פיתוח גוף רק מלהיסתכל עליו ,אגדה .
![]() |
#31 |
|
![]() סונגוקו, גרג ולנטינו, ברני.
סתם עכשיו ברצינות, אני לא יכול למצוא מישהו שאני מעריץ, אבל מעריך לא חסר: רון קופמן, יוסי בניון, לוליק, רוני קולמן, לי פריסט. בעיקרון אני מעריך מאוד כמעט כל בודיבילדר שאני מכיר ושראיתי סרטונים שלו(בעיקר לי פריסט) והרבה אנשים שהתחילו מאפס וכיום הם מצליחים.
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה חתימה יוווו !! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() קולמןןן! להגיע לרמות כאלה זה פשוט חלום והמון השקעה
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() בואקאו פור פראמוק, ג'ים קארי, חיים אלמקייס, ארנולד, סופיה ורגארה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() סתם עכשיו רציני..
אופרה ווינפרי וסוזוקיר חלאס עם הקללות של הילד בן ה10 זה לאמצחיק \= ראיתי מה רשמת לי במוניטין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() הרב מאיר לאו, ואת זה אומר בנאדם חילוני גמור שלא יודע אפילו אם יצום ביום כיפור.
איש גדול היייתי בכמה הרצאות שלו והוא אדם ענק |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
"עדיף השקעה מתמשכת מאשר כישרון מולד" פשוט נתן לי מוטיבציה לכל החיים. אני אקטומורף קיצוני עם גנטיקה בתחת, תמיד הייתי מתבאס שהבסיס של חברים שלי זה יותר ממה שאני השגתי אחרי שנה של אימונים(כשלא הייתי משקיע תזונה ולא הייתי עוד בפורום) אחרי שהוא אמר את המשפט הזה קיבלתי כזאת מוטבציה להתחיל להשקיע יותר ולהצליח יחד עם הגנטיקה המעפנה שלי.(הקשעה מתמשכת)
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() את עומרי השרירן ברמת Wwe
|
![]() |
![]() |