|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה לא צריך להיות מקובע, פשוט תעשה 3 סטים של בין 8 ל12 חזרות.
אם אתה רוצה, מעלה משקל, מוריד חזרות(לא פחות מ6-8) ואם אתה רוצה אתה מוריד משקל ומעלה חזרות(לא מעל 12) לפי ההרגשה....
![]() |
#22 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() חחחח עכשיו אתה חושב שאתה לא תגדל מזה?
תעשה מה שאמרתי אתה תגדל יופי.
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סבבה.. בכול מקרה לעשות 3*8-12 (או 4*8-12) עכשיו רק שאלה קטנה אמרתה לא להיות מקובע הקטע זה להתחיל בכמות חזרות מקסימלית ולרדת? או לגוון(פעם לעשות 8,9,10 ואחר כך 10,11,12 המטרה שהגוף לא יתרגל למספר חזרות? לא כמה שאני יכול אלה סתם בשביל הגיוון?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() תראה, אני מגיע לאימון, יודע רק כמה סטים יש לי...
וקח משקל בינוני שמתאים לי ל8-12 חזרות, ועוד כמה שאני יכול. אחר כך אני מאלתר כבר, אם עם המשקל שלקחתי עשיתי 12 חזרות בקלות, אני מעלה משקל, אם המשקל קשה מידיי(הצלחתי 6-8) אז אני מוריד משקל ומעלה חזרות. לך לפי ההרגשה, מובן?
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה לעשות מספר חזרות מקסימלי בכל סט זאת אומרת להגיע לכשל בכל סט זה גם שיטת אימונים משהו כמו HIT אבל אתה תצטרך להוריד את כמות הסטים כדי לא להגיע לאימון יתר אתה לא חייב לעשות לבוא לתרגיל מסויים ולהגיד לעצמך אני עושה סט ראשון 12 אח"כ 10 ואח"כ 8 אבל שים משקל שתוכל לעשות איתו 12-8 חזרות או כל טווח חזרות אחר שתחליט עליו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו בין 4 ל3 סטים יש לי בתוכנית הזאת לדוגמא בכתפיים לחיצת כתפיים בדמבלים 4 סטים וגם ברגליים יש לי 4 סטים האם זה מסתדר בתוכנית?(שיש חלק 3 סטים וחלק 4 סטים?) סה"כ התוכנית טובה? המון תודה לשניכם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואפשר לעשות תרגיל אחד 4 סטים ותרגיל אחר 3 סטים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתרגילי הכתפיים אתה נותן 7 סטים לכתף האמצעית תחלק ככה שחלק יהיו לכתף הקדמית חלק לאחורית וחלק לאמצעית אני לא נותן כל כך הרבה סטים לשרירים הקטנים אבל זה החלטה שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך היתה מחלק את האימון לכתפיים?(אני פתוח להצעות) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אפשר אחרת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכמה סטים בכול תרגיל? 3 לכול אחד זה יוצא דיי הרבה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמה בעיות בתוכנית(אחרי אימון)
אז ככה בa : 1.האם אפשר לשים תרגיל אחר במקום מקבילים? הבעיה שיש לי טיפה כאבים בכף היד וזה דיי כואב לאיזה תרגיל כדי להחליף(לחזה כמובן) 2.בקשר ללחיצת חזה עם מוט אולימפי בשיפוע 30 עד איפה אני מוריד את המוט עם המשקל עד החזה? האם יש מישהו שיכול להוסיף סירטון שידגים או משהו כזה? בקשר לרגליים האם במקום לעשות 4 סטים אפשר לעשות 4 תרגילים* 3סטים? מה ההמלצה בנושא? דרך אגב אשמח לקבל תרגילים לרגלים כי קצת טחנתי את התרגילים שיש לי(חוץ מהלחיצת רגליים) תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. כן 3. תן 8 סטים לארבע ראשי 4 להאמסטרינג 4 לתאומים כנס לכאן http://exrx.net/Lists/Directory.html יש פה את רשימת השרירים תלחץ עליהם זה יתן לך מלא תרגילים לאותו שריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(עם מוט זה בלתי אפשרי במכון) |
|
![]() |
![]() |