|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מושעה
|
![]() הגיוני ועוד איך
טמפוררי אינטרנט פיילס אלה קבצים זמניים שנשמרים מהאינטרנט כנראה שיש לך ספייוור או משהו כזה שמוריד לך קבצים בלי שתדע |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אז בעצם יכולה להיווצר סיטואציה שלא יסיים לסרוק לך בחיים?:s
הספייוור מוסיף קבצים בזמן שהקליןאפ מוחק קבצים, וזה לא יגמר
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.emsisoft.com/en/software/ax/
תבדוק את זה, תוריד את זה http://www.merijn.org/files/HiJackThis_v2.exe אחרי שתריץ את התכנה השנייה, תראה אם יש שם משהו שאתה לא מכיר לא מזהה ונראה חשוד, תעשה FIX THIS. (כמובן אם תיודע מה אתה עושה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() תעשה ככה: (הוינדוס שלי באנגלית, אתה תסתדר לא ?)
control panel (לוח בקרה?) internet option בלשונית general באמצע יש לך "delete files..", לחץ עליה ואח"כ על אוקיי ( יקח זמן עד שימחק הכל) עכשיו, ליד "delete files.." יש לך "settings" , לחץ עליה עכשיו יפתח לך חלון שיש בו מדד כזה שאתה יכול להזיז שמאלה וימינה, תזיז אותו שמאלה עד שבמלבן בצד יהיה כתוב 200MB ~ וזהו, עכשיו התיקייה temporary internet files לא יכולה לגדול יותר מ 200MB. בלי קשר, אני ממליץ שתהיה לך תוכנת אינטיספייור שתרוץ תמיד ברקע + סריקה שבועית בתוכנת spybot search and destroy
![]() |
#26 |
|
![]() מה אמרתי לך? ביג בג ובזוקה שני מלכי מחשבים D:
![]() |
#27 |
חבר קדוש
|
![]() :$
בקשר למה שאמרת לי בפוסט הקודם על המוניטין, אני יודע את זה .. פשוט קיבלתי מוניטין מדרור (שיש לו מקס' 100 נקודות מוניטין) וזה העלה לי ת'מוניטין ב 20 נקודות D: אם אני מקבל מונ' ממישהו שיש לו 2 כוכבים הוא לא עולה ככה ..
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() פשוט תפרמט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה שוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר קדוש
|
![]() ציטוט:
ובגלל זה וואלה עלה לך איטי, כי כשמחקת את מה שבתיקייה מחקת גם את התמונות והאנימציות של האתר וואלה, ובמקום שהאתר יעלה, ברובו, מהמחשב שלך (מתיקיית הטימפ') הוא נאלץ להוריד את כל התמונות שוב. אבל עכשיו כשתכנס שוב הוא יכנס יותר מהר כי התוכן של האתר כבר נשמר בתוך המחשב. מקווה שהבנת אותי ..
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() שאלה לפותח האשכול:
כמה מחק לך בסוף??
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() זה קובץ Temp ....קבצים זמניים....וbackups לכל מיני דברים העיקר באינטרנת....על תתרדגש תמחוק תתיקיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
23.2 ג'יגה ! ! ! ! ! ! ! אני עד עכשיו לא מאמין שהיו לי 23.2 ג'יגה מיותרים במחשב שיחקת אותה עם התוכנה הזאת אחי ואממ ואללה בנתיים אני לא רואה שינוי במגה יעני הפסיק לרדת לי השטח הפנוי יש מצב התוכנה עזרה ![]() בכל אופן אני יעשה גם את מה שביגבאג אמר תודה לכול מי שעזר וניסה לעזור חג שמח וגמר חתימה טובה לנו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() אוי, כל המומחים ד'מיקולו, שקט כבר.
יש לך במקרה אנטיוירוס של חברה כלשהי?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי Avg
ו - Nod32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
נו, זאת בעיה אופיינית, היה לי את זה עם AV מסויים בזמנו.... הוא פשוט הלך והקטין לי את המקום הפנוי עד שלא נשאר. ואז שוב היה ושוב לא נשאר. משהו הזוי. נסה למחוק אותם ותגיד מה קורה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |