|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה נהניתי לקרוא
כול הכבוד
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחח פתחת את האשכול כמו ספר בישול למרוקאית!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תודה לכל מי שהגיב בינתיים
יושי מוטו, היקף יד ימין 39, יד שמאל 38.5 בשיא שלי יד ימין הייתה 40, שמאל 39.5, על 82 קילו וגובה 170 ס"מ. עכשיו אני שוקל 77 זה די מוזר, אני שוקל 5 קילו פחות מהשיא, אבל בהיקף הידיים אני רחוק רק ס"מ אחד. יש הסבר דווקא הגיוני: במשך החודש וחצי האחרונים שאני מתאמן, אני לא מאמן כראוי את הגוף בכלל, ואת הרגליים בפרט. אין לי איך, וזה מבאס רצח. עליתי מ-75 אחרי ההפסקה ל-77 עכשיו, ז"א עלייה של 2 קילו, ורובה התרכזה בפלג גוף עליון, בעיקר ביידים, כי אותן אני יכול לאמן כראוי ויש מספיק משקל. זה מסביר, כנראה, את ההתקדמות בידיים והמרחק הקטן מהיקף השיא. ד"א מבחינת רגליים זו ממש נפילה... סעמק... ![]() יאלה תגיבו עוד, לא כל יום רואים תמונות ועוד כאלו של ניגרי ענק!!
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מוכן להזיז את האצבעות שלך לכיוון המסנג'ר או האיסי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
מחר בבוקר אם יהיה לי זמן אני ינסה לסדר, סורי...
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איך האימון Abcd טוב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
תנסה ותראה
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אוקי!!!
אז ככה דניאל ברק-אח שלי זה שחזרתה להיתאמן כבר מעלה לי חיוך על הפנים שלמרות ההשקעה שלך בלימודים מצאתה זמן לשמור על האהבה והרעל שלך לבודיבילדינג אתה ניראה מאסיבי מאוד צריך דגש לידיים! ואחרי חיטוב אני בטוח שתיראה מצוין והמבנה שלך מעולה! ניגרי ענק!!!!-כרגיל אם הגב הענקי שלו תחליט כבר אחי איך אתה מצלם אותו בכל תמונה אין מספיק מקום ![]() ![]() ![]() ![]() בקשר לאלכס אני לא מכיר את הבחור אישית רק לחצנו ידיים לשלום במרי ישראל של IFBB וNABBA בחור ממש מאסיבי בעל מבנה גוף גדול הייתי שוקל הקפדה על חיטוב ואחרי זה להמשיך לגדול ![]() אני אוהב להגיד את זה לגדול לגדול לגדול!!! מי שלא אוכל לא גדל!! ומי שלא גדל נישאר שחיפון,שחיפי,שחיפידי,שחיפוז,שחיפונון יש מלא תאורים אז להפציץ!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אין שום בעיה עם החזה שלי - במאסה הוא נראה על הפנים - אבל בחיטוב הוא נראה מצויין.
באוף סיזן האחרון הצלחתי לשפר רגליים, וכתפיים בעיקר. הגב גדל עוד קצת לעומת שנה שעברה, אבל גם אז הוא היה טוב מאוד. בעקרון אני מתחיל מאסה אמיתית בחודש הבא, אם הכל יילך לפי התוכנית אני אגיע לפחות למאה קילו עד אמצע מארס - ואז חיטוב הדרגתי עד לתחרות. מוזר לי קצת שאין כאן תגובות מפרגנות כמעט בכלל, אבל זה בסדר. זכותכם. תודה לכל מי שהגיב ובעיקר לדניאל על התיאור המפורט.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() פשששש איזה השקעה!
דניאל כל הכבוד על המגילה קראתי את כולה! שמח שנהנתה אחי לגביי התמונות דניאל יש לך גוף סטייל שלי ( תחת גדול ) :-) ומסה יפה כל הכבוד תמשיך ככה אחי! לגביי אביב התמונות לא משקפות את הגודל האמיתי שלו אני שראיתי אותו במציאות יכול להגיד לכם שדבר ראשון החזה שלו נראה שונה לגמריי במציאות הידיים שלו הרבה יותר מרשימות והכי חשוב הגב שלו ממש אבל ממש יותר מרשים במציאות מאשר בתמונות יאללה אביב תן במסה אחי!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה אביב רחב מאוד בכתפיים! דרך אגב למה קוראים לו ניגרי ענק? Oם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
וחוצמזה אתה רואה בעצמך שאביב ענק ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() אני לא אוהב איך שניגרי נראה במאסה..בחיטוב הוא הרבה יותר מרשים!!!נחקה לתמונות של 100 קילו. וליום התחרות שיהיה חטוב פסים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
המאסה משתלמת: על פי כל החישובים שעשיתי, בחיטוב הבא אני אהיה 10 קילו שריר יותר מאשר בפעם שעברה שהייתי חטוב.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
10 קילו שריר יותר? שיהיה בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
זו ההערכה שלי, פחות או יותר. מדובר על שינוי עצום אם תיקח בחשבון שאני סך הכול מטר שבעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה אביב עכשיו נפל לי האסימון מי אתה! תאמת כבר ביום שישי שבאנו אני ואון להתאמן (עם הפיאט האדומה) שראינו אותך ואת אלכס בחוץ שמה...
ושבוע שעבר בערך כל האימונים שלי שראיתי אותך ואת אלכס מתאמנים לא הבנתי למה הבנאדם שעומד לידכם לא מתאמן וסתם מסתכל (אני הבנתי שזה דניאל ![]() קיצר תמונות חזקות אהבתי... דניאל הרבצת אחלה סיקור פה...