|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() שוב פעם הצפון מוזנח :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ממש לא כואב לי הלב כי אין לי במה לקנא אני לא מעוניין לעסוק בתחום ולא מתיימר להיות אחד כזה. פשוט מעצבן אותי לראות מספרים מצחיקים באינטרנט כדי שזה יראה WOW אבל בעצם זה הרבה פחות , אז סבבה פתחו סניף חדש , למה סתם להקצין כדי למשוך לקוחות ? , למה כל השטויות האלה יש מספיק לקוחות ומספיק פירסום (חוזי פירסום עם אופטימום , MRM , צ'מפיון [המבין יבין]) , שיביאו לגיל מלא לקוחות גם בלי ההקצנות והשטויות. עזוב זה אולי כי אני יודע יותר מדי ואם ממש הייתי רוצה להשמיץ ולעקוץ זה כבר היה נעשה ממזמן והייתה פה מהומה מטורפת. אני מאוד מכבד את גיל כמה שנראה לך שלא , ומאוד מעריך אותו כבן אדם נכון שישנם דברים שאני לא מסכים איתם [במיוחד עקרונות התזונה], ולכן אני אומר חלק מהדברים בפורום ונותן עצות לשיפור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותכם,עם המחירים של התוספים היום לא משתלם לקנות..עדיף חלבון של תנובה 200 שקל ל2.3 קילו,טעם של חרא אבל הכיס נושם קצת לרווחה..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד !
בקרוב בחיפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() מזל טוףף!!! שיהיה בהצלחה
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() וואיי מתקדמים מהר...הסניף בראשון עוד דיי חדש אני חושב וכבר יש בת"א
מזל טוב ![]() אתם חושבים שבגלל המבצעים יהיה יותר זול לקנות מת"א ולהזמין לראשון/לבוא לקחת או לנסוע לסניף בראשון ולקנות שמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב גיל ! לאט לאט משתלטים על הארץ מוחאחהחהחהחה
More Shops More Stores More Protein All For Meeee Akakakakaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() גיל מזל טוב! פתח גם בירושלים אחי יש ביקוש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד לי, מויש'לה, אתה פתחת פעם עסק? יש לך מושג כמה השקעה ראשונית יש? אני הראשון שקפץ ואמר בזמנו שעם עלית מחירי החלבון היה פיחות בשער הדולר אז המחיר יכול להישאר זהה, האמן לי שאני האחרון שלא יסתכל על הספקטרום המלא של הדברים ואני תמיד לוקה בכנות ברוטאלית אפילו שאני חולה לגיל על התחת וחושב שהוא עשה לספורט הזה רק חסד ורק טוב, וזה שהוא גם עושה על זה כסף, בשיא הכיף, כי לפחות זה נעשה בדרכי יושר (חוץ מהסחר בחומרים, ילדות תאילנדיות והעלמות מס שהוא לא מגלה לאפ'חד.... ![]() אבל יש'ך מושג כמה עולה להרים מקום? בדיזינגוף? שתי קומות? על מה אתה מדבר? פאקינג ארון מזויין או גרם מדרגות זה עשרות אלפי שקלים, צביעה, מראות, שבירת קירות, מרצפות, תשלום מראש על שכירות, עובדים, המלאי, מס הכנסה וכ'ו, מה אתה מדבר בכלל? דיי לקפוץ מעל הראש שלכם, אנשים. זה יכל ויכל שלא להגיע לסכום כזה, אבל לקבוע בוודאות מוחלטת שהוא סתם הקריץ מספר בלי להניח כף רגל או להעיף מבט במקום, זאת יומרנות נפשעת ותעודת עניות מובהקת.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה בהצלחהה
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() משה,אני כ"כ מעריך אותך על הכנות שלך,בנאדם אמיתי,בלי לקקנות,בלי אנטרסים..הרבה כבוד מגיע לך על זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אני קניתי חלבון מישראלבדי ב350 שקל..עכשיו אני מבין שיש אבקות חלבון לא פחות איכותיות במחירים הרבה יותר נמוכים,270 שקל וכו'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מההההה אתה מזיין ת'שכללל אני לא מבין.. עוד
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב לישראלבודי. אתם באמת תותחים.
מתן + Leo מה מצאתם יותר טוב שהוא גם יותר זול מאופטימום או צ'מפיון? בלי לפגוע, אני למעלה מ 15 שנים בענף. עברתי על הכל! Prolab Universal Ultimate בתקופה הרעה בהולמס פלייס ומה לא... בחיים לא מצתאתי משהו יותר טוב מ OPTIMUM או NATURE'S BEST (ISOPURE) או צ'מפיון |
![]() |
![]() |