|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אחי אבל ככל שתהיה במצב פיזי יותר טוב יהיה לך גם יותר קל מנתלית, אם לא רצתי חצי שנה אני לא יכול אפילו לחשוב על מה שאמרתה כי אין לי בסיס בכלל של סיבולת בגלל זה אני עובד מעכשיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי גם לפתוח כזה פוסט, אני בהתלבטות עכשיו אני בן 16(וחודשיים) ויש לי שאיפות להתקבל ליחידה טובה אבל כרגע הכושר שלי על הפנים חשבתי להירשם למשהו בסגנון "אחר"יי" או משהו.
אתם ממליצים ללכת לכזה דבר? מה בדיוק עושים שם? זה בעיקר סיבולת לב ריאה או שיש שם גם עבודה על כוח וכו', מה היא סוג הפעילות שם בדיוק? ולאיזה מקום אתם ממליצים ללכת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() לא יודע לגבי שעונים.
איפו שאני האיתי רץ היו מדידות של מרחקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה ליד הכפר שלי יש שביל חצץ שסללו בשביל בניית ביוב, בערך 4 ק"מ, רציתי פעם לרוץ שם, אך חששתי שלא אוכל לחזור.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :):):):)
למי שגר באזור חיפה או הקריות אני ממליץ לרוץ בחוף כאמל מקום מדהים לריצה יש שם מדידות מרחק אני כשההיתי רץ שם ההיתי רץ עד עתלית זה איזה 15 ק''מ אבל זה היה פינוק של פעם בחודש
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() 02 זו בדיחה. פשוט בדיחה מבחינה פיזית. ולמרות זאת יש אנשים שבוכים כמו תינוקות באימונים שם.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעם שנאי אקרא תניק שלך אני אצחק מחדש כמו אידיוט חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי לך מה הדרישות של שכיבות סמיכה וכפיפות בטן
זה כלול בברור |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שכיבות שכונה זה שכונה זה הרוב יותר
מיומנות מאשר כח גם ריצה זה לא כל כך קשה תתחיל לרוץ יום כן יום לא כול ריצה 40 דקות ופעם בחודש תיבדוק ת2000 שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צודק אחי , זה טכניקה בעיקר
עשיתי אותם מלאים , השתמשתי במהירות לטובתי תנסו לבנות לעצמכם טכניקה משלכם , כל אחד עובד בצורה שונה