|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש מבנה של ילד,אבל אני גדל יופי ברוך ה' יתברך,אבל זה כי אני אוכל.
תן נתונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש אותה ההרגשה, אבל הגעתי למסקנה שכדאי לי להתחיל לעבוד חזק על הכושר לצבא ולרדת מעניין פיתוח הגוף, ככה לפחות אני אפיק תועלת לקראת הצבא, שם גם ככה המאסה תרד.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע.. לדעתי - קח הפסקה של חודש ככה
תתחיל לקבל מוטיבציה חדשה תלך לדעתי לייעוץ תזונה (אתה יודע מה העדיפות הראשונה) ותראה איך אתה מתחיל לגדול... גם אני עכשיו אחרי שנתיים פתאום קלטתי שהרבה זמן אני תקוע והחלטתי לחזור לתלם לאט לאט משקלים עולים (תרתי משמע - למרות שאני רוצה חיטוב =\ )
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל החופש הגדול הלכתי כמה פעמים, ממש זלזלתי.
יש לי מוטיבציה, פשוט אני כבר לא יודע מה לעשות. גם להכין עוד תוכנית שתתאים לי עכשיו זה גם בלאגן.. :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, כל מה שאני יכול להגיד לך, זה שתנסה לקחת דברים יותר בפרופורציה המתאימה להם. הגוף הוא סה"כ מעטפת, לפעמים אנחנו שוכחים את זה...
תהיה בריא, תהיה מאושר מהחיים ותאמין לי שבסוף הכל יגיע, לכל דבר בחיים יש את הקצב שלו, פשוט תזרום עם הקצב הזה... מקווה ששיפרתי את הרגשתך... ![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, מנסיון, גם אני בזבתי את הזמן עד שהתחלתי לאכול נכון!
התזונה זה הגורם הכי משפיע פה. לך תחשב כמה קלוריות, פחמימה חלבון ושומן אתה צריך ותיווכח שאתה לא אוכל אפילו חצי מזה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין אותך.....
אתה יודע שבשביל לגדול אתה צריך לשמור על תזונה....(ואתה במיוחד.... יש אנשים עם גנים מהתחת שגם בלי לאכול הם יגדלו...) עכשיו אם אתה יודע מה חסר לך בשביל לגדול ולהתפתח למה אתה לא עושה את זה?(שומר על תפריט...) תאמין לי שאם יש לך תפריט טוב אז אין חוכמות את תגדל..... אני אומר תחסוך קצת כסף לך לגיל תקנה איזה תוספים שיעזרו לך עם התזונה וכבר תראה את התוצאות בעצמך |
![]() |
![]() |