|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא אמרתי שכולם חיים טוב
אחי אני גרתי עם חרדים איזה 9 שנים באותה שכונה אני ידוע איך זה , הם מסתובבים ככה בגלל שהם רוצים ולא בגלל שהם לא יכולים להרשות לעצמם . הרבנים הראשיים יושבים על מיליונים ועל תגיד שלא .... אני אמרתי כבר אני לא נגד המגזר כולו אלה רק נגד אלה שמנצלים את האמונה של האנשים לעשות כסף , ובראשם עומדים הרבנים הראשיים ... $כסף כסף כסף כסף כסף$
#22 |
|
![]() בשביל מה צריך משגיח כשרות צמוד?
#23 |
|
![]() כדי שחס ושלום לא יתחילו לזרוק בתוך המרק חתיכות חזיר
או שרימפסים .... עזוב זה הכל כסף
#24 | |
|
![]() ציטוט:
המצטיינים וראשי החנית בכל תחום מרוויחים יותר. אגב, השמש גם צהובה, השמיים כחולים ויש ירח בשמיים. רוצה לחדש לי עוד משהו?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מישהו הכריח את העסקים להעסיק משגיח? שלא יעסיקו,הם יעבדו פשוט הם לא יהיו כשרים והם יאבדו מלא לקוחות דתיים,יש כאלה שלא אכפת להם מלקוחות דתיים והם עושים מספיק כסף בלעדיהם ולכן הם לא כשרים והם לא מעסיקים משגיחים,אבל בית עסק שמעסיק משגיח ומשלם לו נגיד 15 אלף בחודש גם,תהיו בטוחים שהוא מרוויח פי כמה וכמה מהסכום הזה בעקבות הלקוחות הדתיים שקונים ממנו,אז הכל משיקולים כלכליים,מי שלא רוצה שלא יעסיק והוא יאבד לקוחות,אבל מי שמעסיק ברוב המקרים מכסה את ההוצאות ואף מרוויח בגלל הלקוחות הדתיים ושומרי הכשרות מסקנה,תפעילו את השכל. בגלל שיש פה רוב של אנטי דת אז קל לזרום עם זה,אבל תעצרו ותחשבו קצת אולי זה יעזור לכם
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() כן כדי שתשלך להבדק באיכילוב
יש שם אחלה מחלקה בשבילך ... אם אתה מוכן להמשיך לחיות ככה מצבך קשה .. מילא הם היו עושים משהו בשביל הכסף הזה הם מרוויחים כסף על האמונה שלך , ואתה אוכל את הלוקשים של הרב עובדיה שמחלק לך פקודות היהדות מזמן הפכה למשהו אחר , כל השפיצים היום מזוייפים וכסף בראש מעיינם ואני מדגיש שוב : אני לא מכליל את כל המגזר אבל הראשים מסריחים וצריך להחליף אותם כי הם מזמן המירו את דתם מיהדות לדולר
#28 | |
|
![]() ציטוט:
גילוי נאות: אני לא שומר כשרות. ככה שאין לי שום סיבה לצדד בהם, אני סה"כ מסביר לך למה זה כן הגיוני. וגיל, צריך בגלל הדוגמאות שכבר נתתי באשכול.
|
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שהבועה של "אנחנו יודעים הכל,וכולם דפוקים ואנחנו צודקים" תתפוצץ לכם בפנים,אל תגידו לא ידענו..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#31 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]()
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה סיקס פאק אחי יצאתהלא בסדר
באמת אחי אתה יודע אתה אחלה בנאדם אני מכיר אותך אבל בחיאת דינק אחי מה שעשיתה עכשיו לא שונה ממה שעושים אנטישמים ומוסלמים אחי זה באמת עברת תגבול תעשה טובה אפילו אם אתה לא מאמין במה שכתבתי רק אם אתה מכבד אותי בתור אדם תערוך בבקשה את ההודעה |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() צודק אחי , סיקס יש גבול .....
אין לנו שום דבר נגד חרדים רק יש הרגשה כזאת שיש ניצול לרעה של האמונה משגיח כשרות צמוד זה מיותר , אני מסכים שהדיון נסחף קצת למקומות לא נעימים
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מה הבדל המחרים בין אוכל כשר ללא כשר? יש אולמות שלא מקפדים על כשר קונים במקומות לא כשרים וככה חוסכים עשרות אלפי שקלים ומרמים את הציבור אנשים שבאים אליהם וכיאלו מראים להם תעודת כשרות ממש לא חסר אולמות שעושים את זה ובעלי עסק בפרט |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
מכבד את מה שאמרת.
|
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אלביישן וזידן
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
זה בעצם אומר שאת נותנת לי את ה"פרח" שלך?
|
![]() |