|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראיתי אותו לפני יומיים אני מניאק אם הוא לא יושב על 100 הוא ועמית עושים 2 אימונים אינטסיבים ביום הקצב שלהם זה לא אנושי. כל הכבוד להם.
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אייל פשוט מפלצת ראיתי אותו במר ישראל פשוט יצאו לי העיניים מהחורים , באמת תמונות עושות אותו קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() אתמול פגשתי את מישל, הוא על 103 קילו.
אני עליתי על המשקל, זה היה בערב, בסוף היום, אחרי כל הארוחות, כולל בגדים ונעליים - 106 קילו. ![]() תודה לכל המעודדים :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב איזה מכון אתה מתאמן כיום?
![]() |
![]() |
#25 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
![]() אני באמת גבוה יותר ממישל בכמה סנטימטרים טובים. כיום אני מתאמן בשייפ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחבל שלא הסתדר בטרגט. בהצלחה בהמשך הדרך ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() הפאשלה שמישל השתתף בעד 70 קילו זה בגלללי,המחשב שלי די דפוק, ואין מרווחים בין השורות מתי שאני לוחץ על ENTER ,אז נוצר מצב שמישל ועמית שניהם ניצחו בעד 70
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עמית השתתף בעד 75.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב עמית שוקל כיום כבר כ88 קילו על 8%