|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תכתוב בגוגל :לומדה של המדינה.
זה יתן לך כל מיני אתרים כנס לשני או לשלישי ,תוריד אותה . הסיסמה לתוכנה היא:28032005 תוכנה ממש טובה ,רק יש לה בעיה יש שאלות על תמרורים ולא מראים לך אותם מול העיינים ,אז תיהיה אם תמרורים מול העיינים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תודההההההההההההההההההההההההההההההההה מוניטין!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דרך האתר "למד"
עברתי ראשונה
![]() |
#24 |
|
![]() ספר תיאוריה + לוח תמרורים
שאלות ותשובות שבאות עם הספר כמובן, לתרגל, לתקן מה שלא נכון וללמוד מזה אפשר באינטרנט, אבל אני לא העדפתי וזהו, אתה מסודר
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() פשוט מאוד מתחיל ללמוד נהיגה קצת ולומד את התיאוריה תוך כדי השיעורים אם המורה ובבית נכנס לאתר המסכן של "ל" ופשוט מאוד מתרגל את כל המבחנים שם במשך 4 יום כל יום נושא אחר עד שזה ניקלט לי טוב טוב בראש ככה עברתי את התיאוריה השלישית שלי בפעמיים הראשונות לא למדתי בכלל חשבתי שזה קל או שלא הייתי מרוכז:closedeyes:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() אני לא ממליץ בכלל בכלל בכלל להתחיל שיעורי נהיגה לפני שיש תיאוריה ביד...
המון המון חברים שלי ובכלל המון אנשים נסחבים עם זה מתעצלים דוחים ובגלל התיאוריה הרישיון שלהם מתעכב בהמון המון המון זמן... (יש לי חברים שבגלל התיאוריה התעכבו בחצי שנה+)