|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() לך תהנה עם פאקצות בנות 12, בכול מקרה, מילא בומבלה, זה שווה את הכסף ואת זה שאי אפשר לשמור על תפריט חח, מי החכם שיגיד להביא לשם חטיפי חלבון?
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() עוד נראה...
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תלכלכו יש הרבה כאלה בגילאים 16-17 שהולכים גם
חוץ מזה יהיה סבבה לגמרי הלונגל פתוח עד 3 בלילה זה סטלה אחושרמוטה הולך להיות טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי רצחתה אותי פה דיייייייייי :cry_1: :cry_1: :cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תהנו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() toxicity,
תבוא אחי תאמין לי לא תצטער, סתם מבאסים פה חחח.. ויודעים מה על הזין שלי שיש ילדים קטנים יש שתיה ויש להקה שאני דיי אוהב יוסלס איי די. ועוד שטויות וחוץ מזה קשה לי עדיין להאמין שיבואו כלכך הרבה בנות 12..
![]() |
![]() |
#27 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נראה אולי אני אראה שמה כבר מפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה יהיה שם בקשר לזורמות... אם זה היה כמו בבומבמלה אז סבבה.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() כוס אמק!!!!!! באתי להזמין היום ונגמר להם
מישהו קנה ורוצה למכור? ![]()
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() יהיו שם 30 ומשהו אלף אנשים
כוסיות יהיו שם בשפע בזה אני בטוח(יצא לי לדבר עם לפחות איזה 8 בנות כוסיות אש שהולכות לשם אז זה כבר משהו ![]() אני בטוח גם שיהיה מלא ילדודס קטנים ומחוצ'קנים/ערסים/כונפות אבל אין מה לעשות זה תמיד יהיה ככה... נ.ב תגיד פאניק אתה לא הצהרת בפורום לפני איזה כמה חודשים שאתה הולך לווליום כינרת ובגלל זה לא תגיע למר ישראל?
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() באיזה אתריך זה? חח אני יבוא איתך!!!!! עבדתי אתמול קבלתי טיפ 50 שקל אבזבז אותו
![]()
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() יצאתי כזה דפוק שחיכיתי ליום האחרון **********קונה כרטיס לווליום*********
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ד"א אחי בלי להעליב אותך אבל בשבילך לדוגמא זה אחלה מקום. אתה בן 14-15 וזה גיל הקהל יעד שם. לאנשים בני 18 אין מה לחפש שם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב שאני הולך יש לימודים:dry: עד אמצע סמפטבר בעעע
כמה חברים שלי הולכים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אללה יש כרטיסים עכשיו באתר וכל הטלפונים שלהם תפוסים זה ממש מטורף מה שהולך שם
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק למה אתה מזלזל באייל גולן?אני אישית אוהב לשמוע אותו וגם את מויאל כל אחד והדעה שלו לגבי מוזיקה סבבה?כי פתחנו על זה מלא דיונים.
ויש הסתברות ענקית שמתוך ה30 אלף כמו שציינתם שקנו כרטיסים יהיו שם לפחות 2 בנות נאות שנאכל להגיד שהיו כוסיות (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() יהיו כוסיות 17+ אני אמור לכם בדוק
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |