|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() עכשיו תורי לאחל לשפל הזה מזל טוב ליום ההולדת שלו והפעם אני כן יאכל מהעוגה כי אני לא בחיטוב יותר!!!
[b]טוב דבר ראשון אני מאחל לפשוש הזה המון מזל טוב !!! ורק רציתי להגיד לך גילי ואני יודע שאתה קורא את זה ![]() אוהב אותך בכל הלב,אני רוצה להגיד לאחל לך רק הצלחה בפיתוח של ישראלבודי שבנתיים גודל ומצליח ברוך ה' ואני רוצה להגיד לך שמעבר לתזונאי ומאמן אתה אחד החברים הכי טובים שלי ושאני מעריך אותך כמו משפחה שרק תצליח אחי ותזכור שאני ועומר תמיד איתך באש ובמים ![]() מאחל גלעד בן יעקב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב גיל
אין תגובה שלך בפורום? :p
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מזל טוב...ושתזכה לאושר..!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב גיל עד 120
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מזל טוב, אוליי ניפגש.
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב גיל !!!
תמשיך להצליח |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() גיל מזל טוב יתותח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() המון מזל טוב גיל, עד 120 שנה, רק אושר ועושר =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() גיל חבר יקר ,
מה ניתן כבר לאחל לך שטרם איחלו כבר ? מה ניתן כבר לכתוב שטרם כתבו ? בשנתיים שאני מכיר אותך למדתי רבות על התחום , על עצמי , ועל החיים בכלל . יש לי זכות ומזל גדול להתברך בחבר טוב ואמיץ כמוך . אני מאחל לך ולכולנו שלא תפסיק לעולם כי פעילותך המבורכת בענף תרמה לכל איש אשר זכה להכיר אותך . אני לא יאחל לך שתחליף מיציים עם קנדיס מישל כי לא נראה לי שהילה תאשר את זה . מה שאני כן יאחל לך הוא שאף פעם לא תתעייף לעסוק במה שאתה אוהב כל כך , שאף פעם לא ימאס לך מספורט פיתוח הגוף . שבעזרת השם יהייה לך סניף אחד בכל עיר בישראל , של ישראל בודי אמן כן יהיי רצון . שנזכה בקרוב להיות בחתונה שלך ושתקים בית כשר בישראל עם הילה והרבה הרבה גילים קטנים שילמדו מאבא את העסקים . למרות שלא תמיד אנחנו מסכימים על הכל , אני רוצה שתדע (אני לא מאמין שאני כותב את זה ![]() ... אני אוהב אותך אח קטן שלי אתה איש יקר וטוב . ושכל מי שמקנא בך לשלילה שייחייה ויסבול להמשיך רק לראות אותך גודל ומתפתח בכל המישורים בחיים . מעולם לא הכרתי איש חרוץ ומסור יותר ממך , אתה אולי קטן בגוף אך סוס מפלצתי בלב ובנשמה עם הבייצים הכי גדולות שיש בענף ללא ספק . ... נו טוב ושיימתו הקנאים , לא בעצם שייחיו ויסבלו . מזל טוב גיל שתהייה לך השנה ,וכל שנה מקסימה , מבורכת , ושייתגשמו כל משאלות ליבך . מאחל מכל הלב יואב טל . |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() מבלי להרבות במילים יותר מדי - שיהיה לך מזל טוב איש יקר.
עד 120! מי יתן והעסק שלך ישתלט על המדינה (אב, אם תשים לב - זה מתחיל לקרות לאט לאט...). ![]()
![]() |
#31 |
|
![]() מזל טוב לאיש מוערך ומוצלח מאוד, שיהיה לך רק טוב, בהכל!
אהה כן, עד 120! ![]()
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() מזל טוב לאיש המצוין הזה!
כל הכבוד על קידום והשקעה בתחום שלנו בארץ!
![]() |
#33 |
|
![]() גיל,מזל טוב גבר מאחל לך כל מה שרק תרצה והצלחה בכל מה שתבחר.והכי חשוב תודה רבה על כך שאתה מקדם ועוזר לאנשים כל כך בתחום הניפלא הזה,המון הצלחה ושוב תודה.
![]() |
#34 | ||
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב פשוש
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() מזל טוב=]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גיל מזל טוב יא כריש!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() גילי, מזל טוב!!!! עד 120 אחי.
אני מקווה שתמשיך להשקיע במקצוע הזה עד 120! אין לי הרבה מה לאחל לך כי איחלו לך כבר הכל! שתהיה לך בריאות טובה, אושר והרבה עושר(שאני מניח שכבר יש :):):):)). רועי.
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() גיל מזל טוב יא תותח!
עד 120 כמו 20 =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|