|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
חיטוב יפה...
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
מושעה
|
משקל ? אחוז שומן ? גובה .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
כמו שאמרתי פעם קודמת אני אגיד שוב
אהבתי את החיטוב נראה בן :):):):) ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי = והחזרתי![]() עצוב לי.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ענת לשאלתך. גובה מטר 58,אני נמוך ואני יודע אז חלס. אחוז שומן בערך 12. תודה לכולם!
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
ניסים ואתה שוקל יותר מ60 ? כאילו אני רוצה לדעת איך זה בערך עם מאסה ממוצעת על 12 אחוז שומן, מה המשקל שלך קיצר?
|
|
|
#7 | |
|
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
חזה מצוין
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
גוף מצויין, עם עוד 10 קילו שריר נקי זה יהייה מטריף!
![]()
|
|
|
#10 | |
|
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
#11 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אני כל היום יסתובב בלי חולצה! אולי אני יעשה איזה סייקל כדי להגיע לזה השנה :dry: הינה התמונה דימי,זה בן דוד שלי צילם מהצד והסרט מדידה שם כי זה יעני המכון כושר שיש לו בבית חח.. ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
חבר פעיל
|
ניסים, תן נתונים (משקל,אחוז שומן) לפני אחרי, וכמה זמן כול זה לקח?
|
|
|
#13 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ואחרי זה אומרים שאתה שחיף על XXX קילו וכל זה לא אוהב.. אחוז שומן ליפני 22 או פחות בקצת.. אחוז שומן עכשיו 12 בערך.. כל השינוי הזה לקח 5 וחצי חודשיים 4 וחצי של חיטוב וחודש של מסה.. מתן 9 פגישות בערך.
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
גיל כמה פגישות עברת עם גיל ?(חחח
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
חבר פעיל
|
ווואההה פשששש זה לא ניראה טוב זה ניראה בנוזנההה ....אהבתי אחי ניראה טוב ביותר
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
|
אחחחחח אחחחחח מי זה הפשוש הזה?!
תעלה להם גם תתמונות מלפני חודשיים ככה אצל גיל שיראו איזה שיפור מטורף ואיזה יופי השתפרת מאז אחי זה משהו מטורף!!!!!!!!! אחלה ידיים אחי והחזה והכתפיים השתפרו המון אבל בעיקר הזרועות!!!! חח אם ישאלו על ההיקף תזכור לציין שאתה נמוך אחי זה משחק פה הרבה שלא יטעו ויחשבו שבגלל שהיקף נמוך יחסית אין מסה ביד!!!!!!!!! אחלה זרועות אחי ואהבתי את הבטן ולמה אתה לא מעלה תתמונה הראשית שלך מהשוקס חח |
|
|
|
|
|
#17 |
|
חבר פעיל
|
מה אחי? איך חודש חיטוב הרי עלית במלאאא מלאא מסה לא?
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
כן אה וזה רק חצי קילו שריר נקי חשוב להדגיש,שכאן לא לקחתי את הנוז! אם היתי לוקח את הנוז היה שינוי ....
|
|
|
|
#19 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
בכל מקרה מה ברצינות אחי בחודש? כמה קילו כבר העלת וכמה אחוז שומן הייתה בשריר? גם לא הבנתי אחי איך אפשר לחטוב אם היית כולה חודש במסה אחי? זה לא מעט מידי?? |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
4 וחצי חודשיים פלוס מינוס אני בחיטוב! היתי במאזן ניטרלי,שבועיים-3. אני כבר חודש במסה נקייה.. עלתי באיזור החצי קילו או קצת יותר שריר נקי... אני רק עכשיו סיימתי את החיטוב, והמאזן הניטרלי, ועכשיו אני התחלתי מסה.. ![]()
|
|