ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-08-07, 00:50   #21
SmaMMiT
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
קודם כל לפני ההסבר, אני צריך לשאול. כבר התקנת את המשחק? או שהבעיה היא בהתקנה עצמה? אם התקנת את המשחק, היו אמורים להתווסף לך אייקונים או אייקון אחד של הפעלת המשחק על שולחן העבודה שלך.
יש הכל אחי רק צריך דיסק אני מאמין שהתוכנה תסדר את זה
SmaMMiT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-07, 00:55   #22
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

סבבה, אבל השאלה איזה קבצים יצאו, כי התוכנה תומכת רק בפורמטים מסוימים.

טוב בכל מקרה, אחרי שהתקנת את דימון טולס, תפעיל את התוכנה. יצוץ לך אייקון אדום או ירוק בתחתית המסך ליד השעון (איפה שכל האייקונים שם עם האינטרנט והכל), תן עליו לחיצה ימנית עם העכבר, יפתח תפריט, תצביע עם העכבר על השורה הראשונה - Virtual cd/dvd-rom --> יפתח עוד תפריט, תבציע שוב פעם על השורה הראשונה - Devise 0 --> משם תצביע על Mount Image (לטעון קובץ אימג', זה הקבצים שבדרך כלל מתקינים איתם משחקים ותוכנות) ואז יפתח לך חלון כזה רגיל עם העץ תקיות שיש לך על המחשב, תבחר את הקובץ של המשחק *קליק* *קליק* והוא יטען (עכשיו הבעיה כאן היא איזה קובץ הוא המתאים, תנסה לחפש אותו, כשתתקל בו אתה תראה בעץ התיקיות את הקובץ, אם הקובץ לא יהיה מתאים, התוכנה לא תצליח לקרוא אותו וזה יראה כאילו התיקיה שבחרת ריקה מתוכן). אם הוא לא יעלה אוטומטי, תלך ל- "מחשב שלי", תסתכל שם על כונני הדיסקים, אם תשים לב התווסף לך עוד כונן אחד, זה הכונן הוירטואלי של דימון טולס, אם הקובץ נטען בהצלחה אתה תראה אייקון כזה של דיסק כמו שאתה מכניס דיסק לכונן CD/DVD - תלחץ עליו *קליק* *קליק*.

עכשיו, כל זה בהנחה שהקובץ שיש לך הוא בפורמט שנתמך ע"י התוכנה, כן? בגלל זה שאלנו אותך באיזה פורמט הקובץ שלך. הוא צריך להיות פורמט ISO, או BIN/CUE (קובץ אחד של BIN וקובץ אחד CUE שניהם באותה תיקיה צריכים להיות, ה-CUE אמור לשקול כמה קילו בייטים בודדים) ויש עוד פורמטים שאני פשוט לא מכיר.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-07, 01:06   #23
SmaMMiT
חבר פעיל

כודם כל תודה רבה
אבל זה לא עובד לא נורא בהזדמנות אני יקנה מקורי וזהו אבל היה שווה לנסות
SmaMMiT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-07, 01:18   #24
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

באסה. :/

אני מכיר את ההרגשה, להוריד משחק כמה ימים ובסוף זה לא עובד. כבר קרה לי בדיוק אותו דבר כמו אצלך שזה כתב לי להכניס דיסק ובסוף הייתי צריך למחוק את המשחק.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה